Basia_KRK 10.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Mazo, cudowna wiadomość! Gratulacje!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 11.01.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Może chciałabyś porozmawiać, zobaczyć dom od środka? Mazo,DZIEKI - nawet nie pomyślałam o tym Nie chcę się narzucać,ale ciekawość jest większa Pozdrawiam i Gratuluje! A - wiem, że inna dziewczyna z forum miała problemy z architektami w kwestii rozmieszczenia rur od WM, pomieszczenia wyszły niskie czy coś, ale teraz pewnie nabrali doświadczenia. I co rozwiązała z nimi umowe,czy co? Bo tak ucichła na forum Edytowane 11 Stycznia 2012 przez anawii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.01.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Basiu - dzięki! anawii - nie mam pojęcia, ale myślę, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Mazo, piękna choinka przyszłam z praktycznym pytaniem - jak się sprawują białe listwy - czy np. pojawiły się jakieś wgłębienia, bo ktoś czymś walnął, jak się czyści, jak często i czy brudzi się zaraz nad ścianą dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Mazo, gratulacje!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.01.2012 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Spireo - listwy się nie niszczą, z wyjątkiem kantu w kuchni - w bardzo uczęszczanym miejscu - brzeg (to łączenie) jest lekko odrapany. Ja mam kant lekko zaokrąglony (albo ścięty) i to dobry pomysł. Mijsce nad listwą brudzi się trochę tam, gdzie jest "wyjechany" akryl i niepomalowany. Uważam, że lepiej mieć szparę pomiędzy ścianą niż niepomalowany akryl. No i najlepiej odkurzać listwy odkurzaczem niż mokrą szmatką. Odkurzam je raz w tygodniu? ellaj - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.01.2012 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 przyszłam z praktycznym pytaniem - jak się sprawują białe listwy - czy np. pojawiły się jakieś wgłębienia, bo ktoś czymś walnął, jak się czyści, jak często i czy brudzi się zaraz nad ścianą Spirea, o które listwy pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.01.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Myślę, że o podłogowe - innych białych nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.01.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Kurcze, odkryłam wgłębienie w kanapie, chyba za dużo na niej siedzę, albo powinnam zmieniać miejsce... To chyba nie jest normalne? na połączeniu poduch, nie wiem, czy to się reklamuje? A może to wraca na swoje miejsce po jakimś czasie? Razygnuję z lamp nad kanapą i stolikami, chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 dzięki Mazo, napisz mi proszę, gdzie je kupowałaś lub zamawiałaś (jeśli robilaś indywidualnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Zamawiałam u lokalnego wykonawcy, nie wiem, czy Cię to interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Jak Wasze rachunki za ogrzewanie? My w końcu odebraliśmy rachunek za gaz - 800 zł za dwa miesiące. Nieźle, chociaż mrozu nie było, no i temperatura w domu bez szału (mąż jakoś nie może przeczytać instrukcji kotła gazowego...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.01.2012 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam ,bucik na choince wyglada przepięknie-gratulacje.Mazo czy mogłabyś mi powiedzieć co to za białe płytki i te na podłodze w gazetowej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.01.2012 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Myślę, że o podłogowe - innych białych nie mam:) OK Myślałam, ze może chodzi o listwy wokół drzwi Będziemy mieć takie same (drzwi+listwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Zamawiałam u lokalnego wykonawcy, nie wiem, czy Cię to interesuje? możesz podać, przynajmniej będę miała jakiś szacunek Co do rachunków, to pierwszy dostałam po wygrzewaniu podłogówki na 970 zł. Drugi na 350 - jest prognozą, którą już przekroczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2012 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Gratuluję wielce zapełnienia "wkrótce" czwartego pokoju:lol:I ciekawa jestem bardzo na jakie lampy ogrodowe się zdecydowałaś?A żarówa fajna:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.01.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam ,bucik na choince wyglada przepięknie-gratulacje. Mazo czy mogłabyś mi powiedzieć co to za białe płytki i te na podłodze w gazetowej łazience? Dzięki! A płytki białe - Zirconio Vintage, już niedostępne, a na podłodze w całym domu Affron Paradyża, w łazienkach i kuchni - półpoler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.01.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Spireo - zaraz podam Ci namiary na parkieciarza, który zajmował się zamawianiem listew. Rasiu - żarówa zamówiona:) A lampy ogrodowe - utknęłam... nie umiem, nie potrafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.01.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Przypomniały mi się czsy budowy... Pan Marcin zeskrobał sufit w łazience i części korytarza (ślady po zalaniu), gładź położona, dzisiaj szlifowanie.. i potem znowu mycie podłogi... Deweloper pokryje niby koszty tego, ale już nie posprząta tego bałaganu i to nie u niego ten kurz będzie jeszcze długo wszędzie osiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Rasiu - żarówa zamówiona:) A lampy ogrodowe - utknęłam... nie umiem, nie potrafię... Już nie mogę się doczekać Żarówy w Twoich wnętrzach!!! Od razu proszę cyknij fotkę. A lampy... ja do swojego "dzikiego" ogrody zdecydowałam się na małe przenośne reflektorki w systemie plug&play. Nie wiem w którym kierunku poszedł Twój projekt ogrodu, ale zanim się zdecydujesz na lampy, rozprowadź po ogrodzie zasilanie, bo to gdzie mniej więcej mają się lampy znajdować już z pewnością wiesz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts