Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może chciałabyś porozmawiać, zobaczyć dom od środka?

Mazo,DZIEKI - nawet nie pomyślałam o tym :)

Nie chcę się narzucać,ale ciekawość jest większa :yes:

Pozdrawiam i Gratuluje! :bye:

A - wiem, że inna dziewczyna z forum miała problemy z architektami w kwestii rozmieszczenia rur od WM, pomieszczenia wyszły niskie czy coś, ale teraz pewnie nabrali doświadczenia.

I co rozwiązała z nimi umowe,czy co? Bo tak ucichła na forum :confused:

Edytowane przez anawii

Spireo - listwy się nie niszczą, z wyjątkiem kantu w kuchni - w bardzo uczęszczanym miejscu - brzeg (to łączenie) jest lekko odrapany. Ja mam kant lekko zaokrąglony (albo ścięty) i to dobry pomysł. Mijsce nad listwą brudzi się trochę tam, gdzie jest "wyjechany" akryl i niepomalowany. Uważam, że lepiej mieć szparę pomiędzy ścianą niż niepomalowany akryl. No i najlepiej odkurzać listwy odkurzaczem niż mokrą szmatką. Odkurzam je raz w tygodniu?

ellaj - dzięki!

Kurcze, odkryłam wgłębienie w kanapie, chyba za dużo na niej siedzę, albo powinnam zmieniać miejsce...:) To chyba nie jest normalne? na połączeniu poduch, nie wiem, czy to się reklamuje? A może to wraca na swoje miejsce po jakimś czasie?

Razygnuję z lamp nad kanapą i stolikami, chyba...

Zamawiałam u lokalnego wykonawcy, nie wiem, czy Cię to interesuje?

możesz podać, przynajmniej będę miała jakiś szacunek

Co do rachunków, to pierwszy dostałam po wygrzewaniu podłogówki na 970 zł. Drugi na 350 - jest prognozą, którą już przekroczyłam.

Witam ,bucik na choince wyglada przepięknie-gratulacje.

Mazo czy mogłabyś mi powiedzieć co to za białe płytki i te na podłodze w gazetowej łazience?

Dzięki! A płytki białe - Zirconio Vintage, już niedostępne, a na podłodze w całym domu Affron Paradyża, w łazienkach i kuchni - półpoler.

Przypomniały mi się czsy budowy... Pan Marcin zeskrobał sufit w łazience i części korytarza (ślady po zalaniu), gładź położona, dzisiaj szlifowanie.. i potem znowu mycie podłogi...:( Deweloper pokryje niby koszty tego, ale już nie posprząta tego bałaganu i to nie u niego ten kurz będzie jeszcze długo wszędzie osiadał...

Rasiu - żarówa zamówiona:) A lampy ogrodowe - utknęłam... nie umiem, nie potrafię...:)

Już nie mogę się doczekać Żarówy w Twoich wnętrzach!!!:D Od razu proszę cyknij fotkę:).

A lampy... ja do swojego "dzikiego" ogrody zdecydowałam się na małe przenośne reflektorki w systemie plug&play. Nie wiem w którym kierunku poszedł Twój projekt ogrodu, ale zanim się zdecydujesz na lampy, rozprowadź po ogrodzie zasilanie, bo to gdzie mniej więcej mają się lampy znajdować już z pewnością wiesz:).