mazo 24.01.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 sylwerson - cieszę się, że Ci się podoba Na wannie są płytki Peronda Neewspaper, a antresola - nie, nie używamy jej za często, mąż za regałami ma siłownię, więc prawie codziennie ćwiczy, na początku pracował na antresoli, teraz przeniósł się na kanapę A - nasze córeczki się tam bawią, to trochę zakazany dla nich teren, więc gdy im pozwalamy tam wejść, są bardzo zadowolone, budują tam domki itp. Czyli generalnie - fanaberia Ale nie żałujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ależ ja nie mówię, że mi te wzorki przeszkadzają !!!! tylko, że delikatnie konkurują z fakturą lampy:D a ja z tych, co nie przepadają za konkurencją dla "przedmiotu centralnego" ( lampy w tym przypadku;)) ...z resztą ja w ogóle antyfirankowoobrusowa jestem, więc sama rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No wiem, wiem:) Ja też z tej frakcji, ale bez obrusa ten stół by nie przeszedł (może szybciej zamówiłabym nowy...), wygląda średnio i łyso, a tak bardziej retro i przytulniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 kurcze jak świetnie a ta pierwsza fotka to taka katalogowa:yes: wnętrz zazdroszczę przeokrutnieeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 pasie - dzięki, bardzo mi miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jeszcze raz spytam co to za nowe biale lampki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Mazo, super światełka A powiedz jak się spisuje łazienka - zwłaszcza okolice umywalki? Nie masz tam płytek, chlapią się ściany? Zastanawiam się, czy u siebie też tak nie zrobić. Dolna łazienka jest mała, nie chcę jej całej opłytkować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 25.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Cześć, Piękne wnętrza...podpisuje się po postem pasie Mazo nie masz, czy ja nie dowidzę kabiny prysznicowej? Kończymy projekt koncepcyjny Jakie macie wysokie pokoje, nam zrobili 2,60m i nie wiem czy nie będzie za nisko, salon bedziemy mieli na 3m wysoki. Też chcieliśmy robić antresolę ale zrezygnowaliśmy, bo i tak by nie było takiego efektu o jaki marzyłam Pozdrawiam sasiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.01.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 własnie - szyba pod prysznicem jakaś będzie, czy to już finalna postać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 E-molu - a ja jeszcze raz piszę - reflektorki Aquaform:) Chyba że chodzi Ci o inne, ale nowa jest tylko lampa nad lustrem - Eglo Zola, a lampy na suficie to Massive ale nie pamiętam nazwy (jesli chcesz - poszukam). Basiu - przy umywalce są płytki do 1,2m, dalej lustro, nie, nie chlapie się, poza tym gdyby się chlapało, to nie zaszkodzi farbie - w kuchni nie mam płytek, woda czasami chlapnie na ścianę i nic. Anawii - kuchnia ma 2,7 m (pierwotnie było niżej, musieli podwyższyć budynek, w sumie nie wiem, czy to było konieczne, wydaje mi się, że lepiej, gdyby był niższy, jeszcze deweloper podniósł o pół pustaka, bo nie chciało mu się ciąć). Tak, nie mamy kabiny prysznicowej, w tej chwili nikt nie korzysta z prysznica, a nawet gdyby, to damy radę Może kiedyś zrobimy te szyby, ale teraz nie widzę potrzeby, więcej mycia, no i chyba zrobi się mniej miejsca. Nie spytałam, gdzie budujecie, rzeczywiście gdzieś blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Jeszcze raz spytam co to za nowe biale lampki? 2000 P30 Aquaform. Piękne wnętrza . Super podświetlona galeryjka (ja od jakiegoś czasu tez kminię jakimi lampami podświetlić moje zdjecia). Całe wnętrza śliczne. Gratuluję (jestem tutaj pierwszy raz ). Edytowane 26 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dzięki Mirelo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.01.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 kafelki wiem jakie i lampki, poproszę o informację co to za umywalka i z czego jest blat pod nią.I jeszcze zdradź tajemnicę jaką masz farbę do mokrych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.01.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Umywalka to Catalano Sistema (abo sistena), blat dębowy z Ikei. A farby w caym domu Kabe Prolatex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.01.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 cieszę się bo blat dębowy planowałam - chyba za krótko ,abyś powiedział jak się sprawuje i umywalkę catalano również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.01.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mazo bardzo ładnie wyglądają reflektorki. Miałaś w niektórych miejscach takie czarne. Wszystkie wymieniłaś na aquaformy czy masz dwa rodzaje?Czy masz czymś zaimpregnowany blat pod umywalką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.01.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Basiu - blat jest ok, tylko trzeba dobrze zaolejować, ja zaolejowałam chyba 2 razy, chciałam więcej, ale nie zdążyłam przed parapetówą i zrobiły się ślady od wody, niestety trudno je potem usunąć, kiedy długo woda wnika w drewno, a tak było, bo to orzy pojemniku na mydło. Z umywalki tez jestem zadowolona, nie ma dużego spadku, ale łatwo daje się spłukać. Spireo - białe reflektorki mam tylko w korytarzu w wiatrołapie, łazienkach i na antresoli są czarne i jest ok. Te z Aquaformu są dla mnie drogie, aż tak mnie nie cieszy ich wygląd, żeby w całym domu mieć takie.A blaty olejowałam olejem Bloom z LM, ktoś mi go polecił, delikatnie rozjaśnia ten olej z Ikei, którym są zaimpregnowane ich blaty i jest zupełnie inny, nie taki matowy jak ten z I. (dla mnie fatalny), albo oleje do parkietów, ma połysk, wygląda trochę jak lakier, mnie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 dzięki Mazo. Muszę kupić blat na swoją szafkę. Niestety te ikeowskie mają 2,8 grubości, a ja muszę znaleźć do 1,8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKY20 30.01.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dzięki SKY! myślę o aluminiowych roletach do salonu i kuchni i materiałowych prostych do reszty pomieszczeń, ale jeszcze nie wiem, czy da się je zamocować w sensowny sposób. Żeby mieściły się w ramie okna? Czy wychodziły poza obszar? Bo również zastanawiam się co wstawić: drewniane żaluzje, czy aluminiowe. I nie mam kim się poinspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.01.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Bardziej chodzi o sposób mocowania, na pewno nie na ramach, a jeśli poza nią, to jak, żeby okna dało się otworzyć, co z przesuwkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts