Basia_KRK 05.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mazo, jakie Ty masz pstryki/wyłączniki? Jakiej firmy? I jeszcze mam pytanie jak grafitowe płytki się sprawują? widać na nich kurz i brud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.03.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Basiu - tak jak pisałam u Anuli czy u Moni - chyba berker modul, bardzo mi się podobają, są cichutkie i zgrabne, wcześniej myślałam o B.kwadrat, teraz te moje bardziej mi się podobają, no i są tańsze. A płytki - bardzo praktyczne, niewiele widać, jedynie glinę Naprawdę jestem zadowolona z wyboru (dzięki dziewczyny:)). Edytowane 6 Marca 2012 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.03.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Basiu - przeszukałam moje komentarze i jednak mamy Berker Cube, sorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.03.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No właśnie ten moduł mi nic nie mówił, a cube faktycznie polecalam, cieszę sie ze sie spisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.03.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 cześć Mazo właśnie się zdziwiłam, bo pamiętam, że brałaś Cube. Cube jest jednak chyba trochę droższy od Kwadrat. Mazo, a z czego masz ten taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mazo, jeszcze takie pytanie. Chyba nie macie obróbki blacharskiej między rynnami a elewacją, tak? Czy przy roztpach, deszczach pojawiają się Wam jakieś zacieki na elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.03.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Z naszej wyceny wynikało, że Cube był tańszy, inaczej byśmy go nie wzięli:) A obróbki? nie mam pojęcia, szczerze mówiąc... zacieków nie ma, tylko w jednym miejscu, ale to wynika z czegoś innego (deweloper wytłumaczył się, że radził, żeby od razu nie malować, że niby to związane z budową... niestety nie pamiętam, o co chodziło, spytam męża). Taras z modrzewia syberyjskiego, ale to nie wina gatunku drewna, tylko złego wysuszenia, spróbujemy jeszcze raz wyczyścić jakąś chemią albo zrywamy w cholerę. Z deweloperem chyba nie będziemy walczyć o elewację drewnianą i o ten taras - mąż stwierdził, że zamiast tych pieniędzy woli spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Mazo dziękuję za info Muszę powoli wybierać te pstryki Widziałam te Cube na żywo - bardzo mi się podobały - były takie "lekkie" Edit: Mazo, gdzie kupowałaś Berker Cube ? Edytowane 6 Marca 2012 przez Basia_KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 06.03.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mazo dziękuję za info Muszę powoli wybierać te pstryki Widziałam te Cube na żywo - bardzo mi się podobały - były takie "lekkie" Edit: Mazo, gdzie kupowałaś Berker Cube ? Basiu, zerknij jeszcze na Schneider Sedna. Mają b. dobrą cenę i jakość, są łatwiejsze do mycia od Cube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 dzięki Mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.03.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Basiu - kupowałam w elektrodo.pl. Spireo - znalazłam zdjęcia, nie wiem, czy czegoś się tam dopatrzysz: Nie pochwaliłam się jeszcze - mam już szafkę w małej łazience i drzwi do spiżarni, niestety wokół nich trzeba zrobić wyprawki gipsowe i pomalować, drzwi są ładne, ale otwierają się kiepsko, nie są na szynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.03.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Masz łamane nie na szynie? U Marjelko takie widziałam i ona sobie chwalila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.03.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Tak, wcale nie są wygodne, nawet monter kręcił nosem. No ale trudno, chyba nie było takiej opcji, dodatkowym utrudnieniem było chyba to, że skrzydło wystaje ponad otwór (chodziło o to, żeby drzwi zrównać z zabudową kuchenną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.03.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 a focie to dzie ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.03.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No wiedziałam, że padnie takie pytanie W łazience zrobię jutro, a w kuchni to jeszcze kabel od oświetlenia podszafkowego wisi, no ale dobra - jutro... W łazience nie mamy na razie podłączonej wody, bo panowie wycięli w szafce otwór na przyłącze wody, ale zapomnieli o odpływie... szafka przykręcona, nie wiadomo gdzie dokładnie ten odpływ się znajduje, na razie nie mogę zmusić męża do wycinanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No właśnie... Fotki fotkiA ja tez całkiem niedawno wymyslilam sobie takie drzwi ponad otwór, tylko zwyczajne, choć przez dwa lata miały być łamane, szukałam systemów kombinowalam z materiałami, podziałami i nagle mnie olsnilo, ale po co maja sie łamać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.03.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 U mnie lepiej jak się łamią, inaczej wchodzą w drzwi(okno) - wyjście na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.03.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Niestety zdjęcia kiepskie, bo słońce świeci: Planuję dodać kolorowy dozownik i (np. różowy) i w innym kolorze ręcznik. Mam też wybrany fajny wieszak na prasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 nonono!!!! piknie!!!! może zamiast różu ( chyba nigdy go nie polubię )jakaś zieleń, albo kobalt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.03.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Ten róż to tak, żeby bardzo kolorowo było, tak pop-artowo trochę, to muszą być dwa kontrastowe kolory, ja też nie jestem fanką różu, ale czasami pasuje. Pokażę Ci coś:http://www.sklep.kafti.com/admin/zdjecia/789.jpg to do wiatrołapu, tylko że nie ma żółtych, zastanawiam się, czy ktoś by mi to pomalował proszkowo. Albo ten:http://www.sklep.kafti.com/admin/zdjecia/99.jpg A to do małej łazienki (lub wiatrołapu)http://www.sklep.kafti.com/admin/zdjecia/741.jpg i wieszak na papier:http://czerwonamaszyna.pl/images/products/pulpo/charles_group_2.jpgczarny Edytowane 7 Marca 2012 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts