lidszu 28.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 pojedźcie i zobaczcie na żywo. Nawet jeśli będzie to trochę więcej kosztować, to jednak warto się zastanowić nad tym czy nie zmienić tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Mążjuż odbył rozmowę z naszym deweloperem, na pewno w grę wchodzi przesunięcie tych połówek na prawie koniec, jesli chodzi o zmianę dachówki szczytowej na połówkę, to musi porozmawiać z dekarzami, problem tkwi w wymianie tych dachówek, są przez nich sprowadzane z Niemiec, w tej chwili te połówki, na które jest uszykowane miejsce, są w drodze. Żeby było ciekawiej zablokowali nam kolejną transzę kredytu - za małe postępy w budowie. Jutro mąż ma rozmawiać z kimś w tej sprawie, bo na okna wydaliśmy prawie 30 tysięcy, opłacone materiały itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.04.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Deweloper porozumiał się ze swoimi dekarzami i oznajmił, że przesunąć te dachówki mogą, a jeśli chodzi o wymianę tych szczytowych to na nasz koszt (ponad tysiąc plus ułożenie), bo nie ma tu błędu w sztuce, jeśli przesuną te połówki. Mamy zobaczyć, jak to wyjdzie po przesunięciu i zdecydować, z tym, że ewentualna zmiana będzie za miesiąc. Pewnie skończy się tak, że zgodzimy się na takie rozwiązanie - mamy dosyć nieprzewidzianych kosztów - takich niespodzianek nazbierało się już ponad 20 tysięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 mazo to normalne. i z bankiem i z niespodziankami. u mnie walka o wyplate trwała trzy miesiace a zależalo mi na czasie bo frank spadał. najgorsze jest podejście 'nie zamontowane to nie ma'. na szczescie po przedstawieniu faktur wiekszosc nam uznali. ale np. instalacji wentylacyjnej nie chcieli uznać bo jeszcze nie zamontowana. a zdjecie podpietego reku mieli u siebie. smiac by mi sie chcialo gdyby mi nie było do śmiechu. niestety osoby weryfikujace w bankach nie maja podstawowej chocby wiedzy z zakresu budownictwa i nie wiedzą na co patrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.04.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Mąż rozmawia z bankiem, nazbierało się sporo kosztów, których nie widać, ale jeszcze trochę za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 29.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 takich niespodzianek nazbierało się już ponad 20 tysięcy... Jezu, mazo gdzie Ty już dodatkowe 20 patyków przetraciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.04.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Utwardzenie drogi - 6 tysięcy, podniesienie fundamentów - chyba 5, reszty nie pamiętam, ale wierzę mężowi, bo to s krupulatny ekonomista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 01.05.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 skoro lidzia taka odważna. to ja też się pod tym podpisze - nawet juz dzisiaj zaczelam ale cos mi przerwało. dopiero co pisałam u siebie dzisiaj o takich sytuacjach. jak mi zależało to nie odpuszczałam. Witaj Mazo! wreszcie znalazłam Twój wątek, bo mi gdzieś zaginął. Ja też podpisuję się pod efilo w sprawie dachówki... Ale bez względu na tą połówkę, dach wygląda super - nie ma to jak płaska dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Znalazłam! I subskrybuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Mam do Was prośbę: możecie podrzucić mi garść rad, jeśli chodzi o łazienki - o czym trzeba pamiętać, żeby uniknąć kosztownych błędów? na pewno macie w zanadrzu jakieś kształcące historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.05.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Hej Mazo, To ja zaczynam wyliczanke: Moj przyklad metalowych pretow do mocowania bidetu...u nas sa duzo za szeroko.....i cala ta obudowa ustrojstwa metalowego do kibelka i bidetu. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dzieki Maju! To chyba Twoja historia natchnęła mnie do zadania tego pytania Chociaż wiem, że zdarzają się większe wpadki. Dla mnie to na razie czarna magia, dopiero zaczynam zgłębiać temat. I jakoś straciłam wcześniejszy zapał do wchłaniania wiedzy budowlanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Boszszzzz.... wklejam te zdjęcia i wklejam i nic... Kto mi wytłumaczy, co robię nie tak? klikam w drzewko i w tym okienku umieszczam adres z picasy, co jeszcze można zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Umieszczasz adres w zakładce From URL?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Z paska: http://picasaweb.google.com/mazo1975/Dach#5461922881206778386 albo taki: http://picasaweb.google.com/lh/photo/E3UNIawMlCQL2kYMTGMnCw?feat=directlink . Łapię się już wszystkich sposobów, a nic innego nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Hmm, coś mi te podane adresy nie pasują, wyskakuje mi invalid file. Nie widze w Picassie czegoś takiego jak pobieranie róznych linków. Musisz zapytać Mayland, ona ma konto na picassie. Ale zdres zdjecia powinnaś wkleić naciskając na drzewko, potem zmieniasz zakładke na FROM URL i tam wklejasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dzięki, popróbuję, chociaż tak chyba robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 10.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/S8yl7AToehI/AAAAAAAADb4/MU_unAWO-WA/s912/IMGP1194.JPG Nie wiem co robisz "nie tak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 10.05.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam Bardzo fajny projekt. Bardzo podoba mi się oddzielenie częsci prywatnej od "publicznej". Ale na takie szaleństwa trzeba miec działkę. Klimaty wnętrz tez bardzo w moim stylu, więc będę podglądać Kilka zdjęć nawet sobie zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 pięknie się domek prezentuje z daleka i na czym stanęło z dachówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts