aricia 09.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 faaajne!!!! wiesz, że podobne kafle kupiłam ostatnio mojemu tacie do łazienki?!?!?! i też tak kazałam je ułożyć ..były jeszcze piękne szare i takie latte...kurde, chyba muszę się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.03.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Cieszę się, że Ci się podoba, Aricio, ja też jestem zadowolona, gdyby jeszcze kafelkarz się spisał i ułożył płytki tak jak powinien, czyli symetrycznie względem geberitu i tej szafki... Łazienka jest prosta i moim zdaniem ponadczasowa, może nie powala na kolana, ale jest w moim stylu. Małą też lubię, nawet bardziej, bo jest w niej cieplej:) Tylko te odpływy pod prysznicem... trudno, nie może być idealnie, powinnam się cieszyć, że np. mam odpływ pod umywalką Aricio - może podaj nazwę tych płytek u Twojego Taty - często ktoś szuka takich gładkich, prostych płytek. I jeszcze jedno - który z tych wieszaków do przedpokoju byś wybrała? ten różowy po przemalowaniu na żółto czy ten żółty - poroże? Chciałabym wszystko zamówić - te wieszaki do łazienki i do wiatrołapu, jeżeli teraz tego nie zrobię, to już nigdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.03.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 nazwy niestety nie pamiętam, ale kupowaliśmy je po prostu w jakimś prakti, czy casto. co do wieszaków, nie wiem, jakie mają wymiary i czy uniosą np. kilka kurtek/płaszczy na raz? kiedyś dawałam Ci linka do producenta takich wieszaków, wg. własnego projektu. może porównaj ceny? taki pomalowany może się przecierać od ciągłego wieszania i zdejmowania...chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.03.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Tak, tak, pamiętam, jeszcze raz się im przyjrzę, chociaż ten różowy od dawna mi się podoba, tylko że masz rację - jest "do wieszania lekkich przedmiotów", czyli do ozdoby, inaczej musiałby mieć śruby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.03.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ..a poza tym, te elementy do wieszania mogłyby się poodginać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.03.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Widocznie one są przeznaczone do wieszania kapeluszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.03.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Chyba wezmę taki:http://miasto.interia.pl/fm/mjedyny/hanghere/glowny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.03.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A to do małej łazienki (lub wiatrołapu) http://www.sklep.kafti.com/admin/zdjecia/741.jpg Cudoooo!! Będziesz kupowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.03.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tak! zastanawiam się tylko, co by jeszcze tam kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubuczu 12.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jestem tu nowa ale zachwycona wnetrzem (i zewnętrzem )) !) postanowiłam się odezwać - naprawdę prześliczny domek - łazienka boska, salon zachwycajacy, że nie wspomnę o kuchni i tarasie ... !!! Osobiście czekam na decyzje i fotki odnośnie wyboru "czegoś" do okien bo sama jestem na tym etapie... A co do wieszaka to ja może zaproponuję taki jak jest u mnie - bardzo wygodny i ma dużo wieszaczków co dla mnie bylo bardzo ważne... http://img593.imageshack.us/img593/5301/sam1430h.jpg Pozdrawiam serdecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.03.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam i dziękuję za miłe słowa. Wieszak bardzo fajny - co to? chociaż do mojego wiatrołapu trochę za szeroki... A okna - nie ruszyłam się z miejsca, ale najbardziej jestem przekonana do szarych żaluzji aluminiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubuczu 12.03.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jest to wieszak Hooked (projekt: Tanja Soeter) - szeroki na 80. Jeszcze raz gratuluję domu i gustu !!! U mnie niby nowy dom a teraz większość rzeczy bym inaczej zrobiła - począwszy od wyboru projektu domu ... No ale cóż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 12.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 W sprawie żaluzji mogę od siebie podpowiedzieć że strasznie się kurzą mam w łazience grafitowe to porażka 2 dni i całe w kurzu,u córki z białymi lepiej mniej widać,więc może ten szary będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.03.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Bubuczu - dzięki! wieszak rzeczywiście za szeroki, w wiatrołapie mam małą ściankę do dyspozycji. obeliksss - dzięki za radę, szary pod względem "zauważalności kurzu" jest niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Tak! zastanawiam się tylko, co by jeszcze tam kupić. Super, zdasz relacje jak się spisuje, bo chyba też taki kupię do łazienki, a nawet dwa - jeden pod drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.03.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Myślimy nad ogrodzeniem, stanęłam przy płocie z siatki, który jest po bokach ogrodu, od frontu ma być biały mur z drewnem modrzewiowym i stwierdziłam, że jeśli ten front ma być takiej wysokości (1,7m) jak siatka, to będzie strasznie wysoki, ale chyba nie ma wyjścia - głupio, żeby nie był niższy, jak myślicie? Zamówiliśmy dzisiaj plac zabaw dla dziewczynek (no i dla chłopczyka:)), strasznie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 to już pewne czo to???? ...ale przycelowaliście !!!! 1.70 to chyba nie jest wysoki??? ta mnie siem wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.03.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tak, tak - pewne, będzie Michaś. Niby 1,7m to nie dużo, ale ja cały czas miałam w głowie niski płot z przodu, boję się, że zasłoni mi widok od tamtej strony, no ale jakieś ogrodzenie musi być... a siatka i z niej brama z przodu jakoś mi się nie widzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.03.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Znalazłam coś takiego, to by było rozwiązanie, ale nie wiem, czy te wysokie słupki podobają mi się, tym bardziej, ze te murowane elementy miały być szersze - metrowe.http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/DR_040623_002_p-26156_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa33 16.03.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam! podziwiam dom i napatrzeć się nie mogę.Piękny.Nowoczesny.Prosty.W moim stylu.Na pewno będe czerpać z niego inspirację przy urządzaniu swojego. I mam pytanie co to za płytki są te grafitowe w kuchni i łazience te co w większości domu ?? Jeżeli ktoś już pytał o nazwe bądź gdzieś się pojawiła to przepraszam,że umknęło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts