Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cieszę się, że Ci się podoba, Aricio, ja też jestem zadowolona, gdyby jeszcze kafelkarz się spisał i ułożył płytki tak jak powinien, czyli symetrycznie względem geberitu i tej szafki... Łazienka jest prosta i moim zdaniem ponadczasowa, może nie powala na kolana, ale jest w moim stylu. Małą też lubię, nawet bardziej, bo jest w niej cieplej:) Tylko te odpływy pod prysznicem... trudno, nie może być idealnie, powinnam się cieszyć, że np. mam odpływ pod umywalką :)

Aricio - może podaj nazwę tych płytek u Twojego Taty - często ktoś szuka takich gładkich, prostych płytek. I jeszcze jedno - który z tych wieszaków do przedpokoju byś wybrała? ten różowy po przemalowaniu na żółto czy ten żółty - poroże? Chciałabym wszystko zamówić - te wieszaki do łazienki i do wiatrołapu, jeżeli teraz tego nie zrobię, to już nigdy:)

nazwy niestety nie pamiętam, ale kupowaliśmy je po prostu w jakimś prakti, czy casto.

co do wieszaków, nie wiem, jakie mają wymiary i czy uniosą np. kilka kurtek/płaszczy na raz?

kiedyś dawałam Ci linka do producenta takich wieszaków, wg. własnego projektu. może porównaj ceny? taki pomalowany może się przecierać od ciągłego wieszania i zdejmowania...chyba...:confused:

Jestem tu nowa ale zachwycona wnetrzem (i zewnętrzem :-))) !) postanowiłam się odezwać - naprawdę prześliczny domek - łazienka boska, salon zachwycajacy, że nie wspomnę o kuchni i tarasie ... !!! Osobiście czekam na decyzje i fotki odnośnie wyboru "czegoś" do okien bo sama jestem na tym etapie... A co do wieszaka to ja może zaproponuję taki jak jest u mnie - bardzo wygodny i ma dużo wieszaczków co dla mnie bylo bardzo ważne...

http://img593.imageshack.us/img593/5301/sam1430h.jpg

Pozdrawiam serdecznie ...

Myślimy nad ogrodzeniem, stanęłam przy płocie z siatki, który jest po bokach ogrodu, od frontu ma być biały mur z drewnem modrzewiowym i stwierdziłam, że jeśli ten front ma być takiej wysokości (1,7m) jak siatka, to będzie strasznie wysoki, ale chyba nie ma wyjścia - głupio, żeby nie był niższy, jak myślicie?

Zamówiliśmy dzisiaj plac zabaw dla dziewczynek (no i dla chłopczyka:)), strasznie się cieszę:)

Witam!

podziwiam dom i napatrzeć się nie mogę.Piękny.Nowoczesny.Prosty.W moim stylu.Na pewno będe czerpać z niego inspirację przy urządzaniu swojego.

I mam pytanie co to za płytki są te grafitowe w kuchni i łazience te co w większości domu :)?? Jeżeli ktoś już pytał o nazwe bądź gdzieś się pojawiła to przepraszam,że umknęło :/