aricia 07.05.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 no cudnie!!! mam tylko nadzieje, że nie trenujecie łucznictwa w czasie, gdy dzieci bawią się na drabinkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ej, może celnie strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.05.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dzięki za link Pestko, poczytam. Aricio - to faktycznie niebezpieczne, trzeba uważać też na drogę, czy nikt akurat nie przechodzi (chociaż mój Robin już nie trafia poza tarczę ); dzieci mają zakaz opuszczania tarasu, kiedy tatuś strzela, dzisiaj pierwszy raz mu kibicowały, były zachwycone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.05.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Robin !!!!! Aż mi wyobraźnia zaczęła pracować http://6.s.dziennik.pl/pliki/1654000/robinhood_1654126.jpg Edytowane 7 Maja 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.05.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Super U nas też kilka razy odbywały się strzelania z łuków, tyle że historycznych – XIV-XV wiek. Dziecko i narzeczony mają taką historyczną pasję. Bywało, że urządzali spotkania na kilkanaście osób poprzebieranych w stroje z epoki, a w ogrodzie stały namioty, dokładne kopie historycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.05.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dla betonolubnych: widziałam fajne betonowe donice w Obi, podobne do tych, tylko większe:http://www.raba.pl/panel/img_max_produkt/8f1285069934.JPGCena: 200 zł, myślicie, że to dużo, czy tyle to musi kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.05.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 zależy , jakiej są wielkości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.05.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 z tego, co widzę, to kosztują od 54pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.05.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Już wiem, nie zdążyłam napisać. Dziwne... albo oni się pomylili, albo ja pomyliłam donicę w sklepie, nie było mniejszych, więc ta musiałaby tyle kosztować... nie była mała - około 50cm/50. Bardzo mi się podobała, z takimi betonowymi nierównościami w fakturze i kolorze. Przed chwilą był u nas facet od żaluzji i rolet wewnętrznych - porażka, rolety materiałowe mogą być jedynie na takich białych plastikowych uchwytach, a żaluzje nie mogą być malowane jak okna, akurat w tej firmie... To szukanie tyle trwa, nie mam na to siły, a w salonie coś by się przydało, bo w te ostatnie upały zrobiło się ciepło, w zeszłym roku tak nie było... chyba że mi w ciąży jest cieplej... Ech, odechciało mi się tych rolet i żaluzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.05.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 ciekawe, czy to prawdziwy beton, czy konglomerat betonowyglądający? bo betonowa swoją wagą zdyskwalifikowała by się do przewózki na mój tarasik ej!!! weź się nie łam z powodu żaluzji !!! pomailuj z innymi firmami. na pewno coś znajdziesz. uszy do góry. p.s. ciąża generalnie niezbyt sprzyja posunięciom remontowo-wykończeniowym ale nie forum mnóstwo dziewczyn ma podobne "uniedogodnienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.05.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 To wyglądało betonopodobnie, nie sprawdzałam, czy ciężkie, wydaje mi się, że mogło być nawet lekkie. A - mój mąż mówi, że była też mniejsza donica, ale to chyba nie jest możliwe, żeby trochę mniejsza kosztowała 60zł, a większa od razu 2 stówy.A żaluzje - no tak - zaczęłam szukać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.05.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Mazo - rozważam drzwi zewn z antabą i elektrozaczepem. Salik mi donosi, że Ty miałaś jakieś problemy ze swoimi, ale w Twoich wątkach znalazłam tylko kilka skąpych wpisów, że nie jesteś zadowolona z pochwytu, bo jest niewygodny. Czy możesz napisać coś więcej na ten temat? Musiałaś montować samodomykacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jak już sprawdzasz te żaluzje, to wiesz może, czy one mają jakieś ograniczenie długości okna? bo moje kuchenne ma chyba 260 cm długości i zastanawiam się, czy da radę tam powiesić żaluzję (poziomą) w jednym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.05.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Mój problem z drzwiami to zamek rolkowy - po jakimś czasie trzeba było bardzo mocno trzaskać, żeby się zamknęły, poza tym to po prostu niewygodne - można tylko domknąć, ale to słabe domknięcie, dzieciaki często czegoś chcą z domu, trzeba im otworzyć. Nie polecam! klamka to klamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.05.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 dzięki, Mazo - my mamy ofertę na cala z antabą i rolkowym i na weissnera z antabą i elektrozaczepem (a zamek... jakiś nie rolkowy). bardzo nam się podoba pochwyt, ale nie wiem, czy też nie damy kupę kasy, apotem będziemy przeklinać :/ i bądź tu mądry człowieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.05.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Z dobrego serca Ci radzę - weź klamkę, to się wydaje, że będzie ok, a potem okazuje się, że to niepraktyczne. Pomyśl, jak wygląda Wasze życie, czy często jesteście w ogrodzie, którędy wchodzicie do domu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.05.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No właśnie ja chciałam klamkę ale mąż uparł się na pochwyt i dziś właśnie szukam gałki bo z tym pochwytem nei da się żyć. Weź klamke i nie kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.05.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Mazo - ja tak właśnie myślę o wychodzeniu (do listonosza, do kompostownika, do ogrodu...) i średnio mi ten pochwyt leży. a elektrozaczep nieco przeraża ale mężowi się podoba, to robię research, żeby nie było, że jestem jednostronna. Malkul - dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.05.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Mnie też się podobał, ale jednak względy praktyczne są ważniejsze, no i cały czas trzeba pamiętać, żeby nie zatrzasnąć drzwi bez klucza przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.05.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A my zrobiliśmy tak:http://images45.fotosik.pl/1149/13547ddee1a03762.jpgi mamy zamek rolkowy więc jak się zatrzasna to się nic złego nie dzieje, ale niestety one się samoczynnie otwierają lub nie otwierają wcale! Od środka mamy normalna klamkę. a teraz będziemy wstawiać gałkę przy pochwycie i zmieniać zamek rolkowy na zwykły. Mam nadzieję że problemy się skończą! Wykańczają mnie to drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts