mazo 11.07.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dziękuję! Rzeczywiście jest słodki, nie będę zaprzeczać I cały czas śpi albo je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ciesz się tym, bo jak odeśpi swoje..... Niech Ci się zdrowo chowa. Nie ma większego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mazo, gratuluję Michaś słodziuchny! Super, że już w domku jesteście Mąż pewnie szczęśliwy, że jakaś równowaga genderowa w domu nastanie i będzie miał z kim postrzelać z łuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.07.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 mazo-GRATULUJE NAJSERDECZNIEJ!!!!!!!Taka CUDNA NIESPODZIANKA!!!Chwilke mnie nie bylo a tutaj takie SLICZNIASTE MALENSTWO!!!!!Wszystkiego dobrego dla calej rodziny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.07.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Mazo, gratuluję Michaś słodziuchny! Super, że już w domku jesteście Mąż pewnie szczęśliwy, że jakaś równowaga genderowa w domu nastanie i będzie miał z kim postrzelać z łuku Tak, mąż się cieszy z syna, chociaż wcześniej o nim nie marzył,wręcz przeciwnie, a teraz ma już wielkie plany wobec niego A z łuku już strzelał ze starszą córką, bo nasze dziewczynki takie mało delikatne, nie z tych co tylko w różowych tiulach Dziękuję za wszystkie gratulacje! bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Mazo, to do pokoju Misiaczka To Ty masz trójeczkę (?), ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.07.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Fajne, trochę retro. Ale Michaś na razie nie ma swojego pokoju, pewnie gdzieś za rok, półtora, kiedy przestanę go karmić piersią. Póki co goście mają swoje lokum:) Tak, mam trójkę - plan osiągnięty i tu się zatrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zazdroszczę Ci, ale pozytywnie. Ja zawsze chciałam mieć starszego brata – z góry skazane na niepowodzenie. A mnie też udało się mieć tylko Kaśkę. Na szczęście miałam 4 bliskiego ciotecznego rodzeństwa i strasznieśmy rozrabiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.07.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ja mam starszego brata, ale kontakt mieliśmy słaby, chciałam mieć starszą siostrę. No a w naszej sytuacji - chcieliśmy, żeby dzieciaków było więcej, żeby w przyszlości miały w sobie oparcie - jak to wyjdzie, nie wiadomo, większa rodzina nie gwarantuje dobrych relacji, ale warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.07.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 (edytowane) ta. to niestety święta racja.....moja teściowa miała 5ciu braci a ja na oczy widziałam jedynie dwóch...i to zaledwie kilka razy... żeby ktoś mógł podać sprawdzoną receptę... wydaje mi się, że "mądra" miłość, dawanie przykładu wzajemnego szacunku, zaufania oraz poczucie wsparcia wzmacnia więzy pomiędzy członkami rodziny . tylko jak osiągnąć ten "złoty środek" a ja mam młodszą siostrę, a zawsze chciałam starszego brata!!!! bo Ona była taka "dziewczęca" i delikatna...w przeciwieństwie do mnie..... Edytowane 13 Lipca 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.07.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Tak, mąż się cieszy z syna, chociaż wcześniej o nim nie marzył,wręcz przeciwnie, a teraz ma już wielkie plany wobec niego A z łuku już strzelał ze starszą córką, bo nasze dziewczynki takie mało delikatne, nie z tych co tylko w różowych tiulach Dziękuję za wszystkie gratulacje! bardzo mi miło Mazo, ja też z tych mało delikatnych dziewczynek w dzieciństwie, a jakoś "na ludzi" wyszłam, tak więc i bez tiulu da się Ale jak miałam w tiulach wysiedzieć, skoro miałam do towarzystwa dwóch braci - moje dzieciństwo zdominowały zabawy w Indian, łażenie po drzewach, samochodziki, boks i piłka nożna Chyba dlatego mam teraz do niej taką awersję i w czasie Euro obejrzałam raptem połowę jednego meczu Polska-Rosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ja i bez braci po drzewach łaziłam i skakałam z belki pod dachem na klepisko w stodole Takie tiule to nuda, a potem wyrastają księżniczki nie do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.07.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ależ ja się cieszę, że one są takie, młodsza ma co prawda zamiłowanie do różu i księżniczkowych tematów, ale tak samo lubi bawić się z tatą w piratów. Poza tym ja to w ogóle nie chciałam nosić sukienek, chodziłam w poszarpanych dżinsach po bracie i udawałam chłopca. Aricio - święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.07.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Mazus, najserdeczniejsze zyczenia i gratulacje ode mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.07.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 W końcu się doczekałaś Gratulacje! A jak dziewczynki zareagowały na brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Wiem, że się cieszysz, bo wydajesz mi się być osobą pełną życia , a nie jakąś miałką kobitką przy mężu. Moja córa wciąż mnie „trzymała za spódnicę” i dopiero jak zaczęła jeździć konno, błyskawicznie stała się bardzo samodzielna. Potem ja miałam problem ze swoimi odczuciami i lękami , chociaż sama do dziś mam parę pokaźnych szram po dzieciństwie i młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 14.07.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Mazo gratulacje !!! Synek cudny Dużo zdrówka dla całej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.07.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Cmokam w piętkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.07.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts