Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mazo, gratuluję :) Michaś słodziuchny! Super, że już w domku jesteście :yes:

Mąż pewnie szczęśliwy, że jakaś równowaga genderowa w domu nastanie i będzie miał z kim postrzelać z łuku ;)

Tak, mąż się cieszy z syna, chociaż wcześniej o nim nie marzył,wręcz przeciwnie, a teraz ma już wielkie plany wobec niego :) A z łuku już strzelał ze starszą córką, bo nasze dziewczynki takie mało delikatne, nie z tych co tylko w różowych tiulach :)

Dziękuję za wszystkie gratulacje! bardzo mi miło :)

Zazdroszczę Ci, ale pozytywnie.

Ja zawsze chciałam mieć starszego brata – z góry skazane na niepowodzenie. A mnie też udało się mieć tylko Kaśkę.

Na szczęście miałam 4 bliskiego ciotecznego rodzeństwa i strasznieśmy rozrabiali :rotfl:

Ja mam starszego brata, ale kontakt mieliśmy słaby, chciałam mieć starszą siostrę. No a w naszej sytuacji - chcieliśmy, żeby dzieciaków było więcej, żeby w przyszlości miały w sobie oparcie - jak to wyjdzie, nie wiadomo, większa rodzina nie gwarantuje dobrych relacji, ale warto spróbować :)

ta. to niestety święta racja.....moja teściowa miała 5ciu braci a ja na oczy widziałam jedynie dwóch...i to zaledwie kilka razy...

żeby ktoś mógł podać sprawdzoną receptę... wydaje mi się, że "mądra" miłość, dawanie przykładu wzajemnego szacunku, zaufania oraz poczucie wsparcia wzmacnia więzy pomiędzy członkami rodziny . tylko jak osiągnąć ten "złoty środek" ;)

a ja mam młodszą siostrę, a zawsze chciałam starszego brata!!!! bo Ona była taka "dziewczęca" i delikatna...w przeciwieństwie do mnie..... ;)

Edytowane przez aricia

Tak, mąż się cieszy z syna, chociaż wcześniej o nim nie marzył,wręcz przeciwnie, a teraz ma już wielkie plany wobec niego :) A z łuku już strzelał ze starszą córką, bo nasze dziewczynki takie mało delikatne, nie z tych co tylko w różowych tiulach :)

Dziękuję za wszystkie gratulacje! bardzo mi miło :)

Mazo, ja też z tych mało delikatnych dziewczynek w dzieciństwie, a jakoś "na ludzi" wyszłam, tak więc i bez tiulu da się ;)

Ale jak miałam w tiulach wysiedzieć, skoro miałam do towarzystwa dwóch braci - moje dzieciństwo zdominowały zabawy w Indian, łażenie po drzewach, samochodziki, boks i piłka nożna :lol2: Chyba dlatego mam teraz do niej taką awersję i w czasie Euro obejrzałam raptem połowę jednego meczu Polska-Rosja :rolleyes:

Ależ ja się cieszę, że one są takie, młodsza ma co prawda zamiłowanie do różu i księżniczkowych tematów, ale tak samo lubi bawić się z tatą w piratów. Poza tym ja to w ogóle nie chciałam nosić sukienek, chodziłam w poszarpanych dżinsach po bracie i udawałam chłopca.

Aricio - święte słowa :)

Wiem, że się cieszysz, bo wydajesz mi się być osobą pełną życia :D, a nie jakąś miałką kobitką przy mężu.

Moja córa wciąż mnie „trzymała za spódnicę” i dopiero jak zaczęła jeździć konno, błyskawicznie stała się bardzo samodzielna. Potem ja miałam problem ze swoimi odczuciami i lękami :yes:, chociaż sama do dziś mam parę pokaźnych szram po dzieciństwie i młodości.