mazo 23.08.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 bami - bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.08.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Mamy w końcu, po roku, szklany daszek nad tarasem i zabudowę wokół niego. Tak teraz wygląda dom: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 23.08.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jest cudnie. Jak domek z bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.08.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Bijuliful!!!!!! Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.08.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dzięki! To cud, że w końcu się udało. I mamy też bramę garażową, już od miesiąca chyba, zapomniałam się pochwalić. Teraz jeszcze tylko oświetlenie, już prawie, prawie wybraliśmy:) Ogrodzenie, no i pan Marcin będzie poprawiał płytki przed wejściem, nie ma odpowiedniego spadku i woda po deszczu stoi przy drewnianej elewacji. Dobrze by było też zgłosić się do poprzedniego płytkarza, żeby na nowo położył płytki w małej łazience, bo nie da się korzystać z prysznica - woda dociera aż do drzwi i listew. No i nadal reklamacje u dewelopera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 24.08.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dom wygląda zjawiskowo; to zasługa otoczenia (drzewostan), prostej bryły i eleganckich barw - szczególnie biała elewacja. Wszystko połączone ze smakiem, nieprzesadzone. I niech mnie ktoś teraz oświeci i wyjaśni dlaczego tak rzadko na elewacjach domów w Polsce zobaczyć można biel, a ludzie zadają sobie tyle trudu w dobieraniu bijących po oczach kolorów, które często straszą, podczas gdy najbardziej estetyczne i najprostsze rozwiązanie jest "pod ręką". Gratuluję konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.08.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 I niech mnie ktoś teraz oświeci i wyjaśni dlaczego tak rzadko na elewacjach domów w Polsce zobaczyć można biel, a ludzie zadają sobie tyle trudu w dobieraniu bijących po oczach kolorów, które często straszą, podczas gdy najbardziej estetyczne i najprostsze rozwiązanie jest "pod ręką". Bo twierdzą, że biel się szybciej brudzi. Ja też planuję biel lub jaśniutki szary na elewacji i wiem, że się nasłucham o utrzymaniu czystości na takiej elewacji;) Mazo, pięknie Wasz dom się prezentuje. Racja, wszystko się składa na jego niepowtarzalność. Ideał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.08.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Mazo dom wygląda superowo :yes: a Ty nadal w dwupaku??? czy coś przeoczyłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.08.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 a Ty nadal w dwupaku??? czy coś przeoczyłamhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/tongue-2.gif Oj Pasiula http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rotfl.gif Michaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.08.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dzięki za miłe słowa, inny kolor nie wchodził w grę, tylko biel. Jeśli chodzi o względy praktyczne, to pewnie szary byłby lepszy, teraz np. nie mogę znieść widoku ścian podbarwionych od gliny, albo przy tarasie, na tym nowym murku po deszczu widać jakieś rdzawe zacieki:( Ale i tak wybrałabym biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 i dom i Michaś - wszystko cudne. Dom zjawiskowy Zazdroszczę Ci już tego wykończenia naokoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.08.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Michalcydeł dużżżżżżżżżżżży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.08.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Spireo - dzięki! ogród - z pomocą rodziców (zapalonych ogrodników) trochę zrobiliśmy, chociaż nie jestem tak bardzo zadowolona (chyba dlatego, że za płotem mam sąsiada - perfekcjonistę i denerwuje mnie swoim wypieszczonym ogrodem:)). Małymi kroczkami do celu - cierpliwości! W sprawie Michasia - nic nie doradzę, chyba tylko to, że nie warto za długo czekać i że czasami dobrze skoczyć na głęboką wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.08.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Rere - 5,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.08.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Oj Pasiula Michaś oj:oops: nad morzem od dwóch miesięcy siedzę i trochę mam zaległości:p Słodziak przecudny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 24.08.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Mazo - trawa jest zawsze zieleńsza na trawniku sąsiada. Wpadłem obejrzeć postępy - dom wygląda cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.08.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dzięki! A trawnik mojego sąsiada na dodatek gęściejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.08.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 ło mamo!!!! jakie cudne to Wasze Michalcydło! ... ja w sprawie rozmnożenia ciągle analizuję...zbieram wszystkie "za" i "przeciw"... i co jakiś czas szalka przeważa się raz na jedną, raz na drugą stronę....chyba łatwiej byłoby zdać się na "ślepy traf" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.08.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Aricio - ja miałam tak samo (a decyzja trudniejsza przy trzecim), przez 2-3 lata (wcześnie zaczęłam myśleć, prawie po urodzeniu drugiej córki:)) jednego dnia tak, drugiego nie, myślałam, że zwariuję, chciałam i bałam się. Z pomocą przyszedł mądry mąż i wyraził większe zdecydowanie:) Teraz nie żałuję, uważam, że podjęcie tej decyzji to nasz życiowy sukces, jak kolwiek by to brzmiało Nie żałuje się narodzin kolejnego dziecka (nie mówię o patologii), tylko że się na nie zdecydowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Mazo, to zamiast komentarza i w sprawie domku i w sprawie Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts