mazo 05.01.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Dziękuję i życzę tego samego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Mazo, cudne dzieciaki Powiedz mi proszę, co to za lampy sufitowe i ta nad lustrem są w Twojej większej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.01.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dzięki Spireo:) A z lampami to będę miała problem... O tych na suficie pisałam, może uda mi się znaleźć, o tej nad lustrem chyba też, poszukam, bo zupełnie nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.01.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Te sufitowe to massive geyser. A nad lustrem Eglo Zola. Poszło łatwiej niż myślałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punho 03.02.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Piękny ten wasz dom. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Pięknie bajkowo rzeczywiście u Was było ,a dzieciaczki piękne ,Mikołajek figlarny strasznie .U mnie dwójka chłopców ,ale chyba na małą Mikołajkową się nie skusimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.02.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Mazo, piękna focia świąteczna i ziomowe widoki . Mikołajek do schrupania! Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.02.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 MAZO please help!!!!Pisalam w dzienniku ,ale pisze tez tutaj-prosze napisz jak oceniasz krzesla ikera po jakims juz czasie uzytkowania?Czy sie rysuja itp?!DZIEKUJE STRASZLIWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.02.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 GUMISIOWO - nie rysują się wcale, są matowe, w jednym miejscu, na brzegu zrobił się odprysk (chyba w coś walnęliśmy), poza tym ok, tyle, że siedzi się na nich trochę inaczej - są takie głębokie. Ale nie wierzę, że tego typu krzesła są super wygodne. I tak wybrałabym je znowu, bo bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dziewczyny, bardzo dziękuję za życzenia! Ja niestety nie zdążyłam z życzeniami, całą naszą piątkę rozłożyła choroba... a chciałam podesłać Wam takie coś: No i Mikołajek na deser: Oraz zimowy obrazek z najlepszymi życzeniami na Nowy Rok - aby był pełen szczęścia i radości! przez kilka dni było u nas bajkowo... Noszzz... BAJKA w CAŁOŚCI!!!:cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.02.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 mazo-DZIEKUJE CI BARDZO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.03.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 powoli wracam do żywych.. chłopcy mają juz 20 m-cy.. ufff:.. zaglądam na forum a tu puchy wszędzie, cisza... szukam inspiracji do lampy przed wejsciem domu.. Mazo pochwal się proszę swoją bo nie mogę znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 mikiiada - przepraszam, że dopiero teraz, ale nie dostałam powiadomienia - chodzi Ci o lampę nad wejściem? mamy kupioną od kilku miesięcy, ale jeszcze nie wisi...http://salonoswietleniowy.pl/Kinkiet_ecoMOODS_outdoor_1x16W_169139316-24368.html Muszę zajrzeć do Ciebie, znajdę tam chłopaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dobrze, że zima się skończyła, uff... na jej pożegnanie zimowy obrazek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonek123 08.05.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Cześc mazo, Gratuluję pięknego domku - że też ja tutaj wcześniej nie trafiłam . Przyszłam tu za postem w którym "wyrażaliście niezadowolenie" z okien drewnianych, przeczytałam cały wątek ale nigdzie nie ma informacji z jakiego drewna są te okna. Własnie jestem na etapie wybierania okien i mam ochotę na drewniane, ale boję się że kłopoty z nimi mogą byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.05.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Hej Mazo, co tam u Was słychać?Mazuś, mam do Ciebie prośbę. Możesz mi napisać jak jest dokładnie zrobione zadaszenie nad tarasem. Czy deski są pod skosem i czy ta biała obwódka też ma ten skos. Wiem, że już o tym pisałaś, ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Zima już minęła;)... czekamy na wiosenne fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.05.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Odpowiadam na pytania: - okna są sosnowe - Rere - tak, belki są pod skosem, obudowa jest z osb, na to styropian, klej i tynk A co u nas? Nie za fajnie, młodsza córka wróciła ze szpitala, z onkologii, czekamy na wyniki biopsji... A wiosna? tak, przyszła, obyśmy mogli się nią spokojnie nacieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 20.05.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Mazo ta trawkę to macie zwykłą czy z dodatkiem koniczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 20.05.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Trzymam kciuki za wyniki. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts