aricia 20.05.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 mazuś, kochana, MUSI BYĆ DOBRZE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Żabo Kochana... dostaniesz wynik=uspokoisz skołatane nerwy:yes:. Bardzo mocno trzymam kciuki i ściskam Was wszystkich najmocniej jak potrafię. A Wiosenkę, zwłaszcza tą całą w piasku;) masz przecudowną!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.05.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dziękuję dziewczyny, mamy nadzieję...Gaga - trawa zwykła, koniczyna pojawia się miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.05.2013 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Mazo, ściskam i wierzę, że będzie dobrze. Mam nadzieję, że wiosna piękna, bo nie widzę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 22.05.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 CUDOWNIE! mlody slodkosci! przekopal juz caly ogrodek? a z corcia wszystko bedzie dobrze!! dzisiaj mala kuzyneczka mojej corci ma zabieg na raczke, bo rowniez bylo podejrzenie ze to cos niedobrego, ale na szczescie to tylko maly 'defekt'...kosmetyka...tylko stres jest bo w znieczuleniu ogolnym...trzymam kciuki za wyniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.05.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Mazo, dziękuję za odpowiedź. Przykro mi, że masz takie problemy na głowie. Mam nadzieję, że się skończy tylko na niepotrzebnym strachu. Trzymam kciuki za dobre wyniki A wiosna w ogrodzie cudna. Kochaną żabkę macie w bajorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.05.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Mazo - cudowna sielanka na tych zdjęciach, trzymam kciuki, żeby nic jej Wam nie zburzyło! trzymajcie się :-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.05.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.05.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dziękuję dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 27.06.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wspieram Cię na odległość!!! Oby były to nerwy chwilowe i sie okazały niepotrzebne!!!Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Mazula, odezwij się proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Dziewczyny, dziękuję, że myślicie o nas - wieści są dobre - to nie nowotwór a najprawdopodobniej przewlekłe zapalenie jelit - nieuleczalna choroba na całe życie:( Ale można z tym żyć, oby tylko przebiegała łagodnie... Czekamy na diagnozę - to już 2 miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.06.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Mazo, ufff. Szkoda tylko, że diagnoza choroby nieuleczalnej. Oby jak najłagodniej przebiegała. Zostawiam Wam trochę słonka i Musi być dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evel_ina 01.07.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Szukając drewnianej elewacji i schodów trafiłam na twój domek. Tak jak już inni pisali uważam że masz genialne połączenie bryły budynku, materiałów wykończeniowych i otoczenia w jakim znajduje się domek.Bryła naszego domek nie należy do nowoczesnych, ale w elewacji chcemy zrobić drewniane wstawki i drewniany taras nawiązując do wnętrza. Dlatego mam pytanie: jak wyglądają deski elewacyjne i tarasowe po przezimowaniu. Czy bardzo zmieniły kolor (szczarniały) i czy coś na nich nie "wychodzi". Elementy drewniane bardzo mi się podobają, ale obawiam się że po kilku latach trzeba będzie je wymieniać bo w naszym klimacie one długo nie przetrwają - chodzi mi o estetykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.07.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Deski na tarasie wyglądają fatalnie, już 3 miesiące po położeniu wyszły czarne kropki, coś było nie tak z drewnem, ale nikt nie poczuwa się do odpowiedzialności. Drewno na elewacji, tam gdzie ma duży kontakt z wodą też ma plamki, ale to wina źle położonych płytek przy wejściu do domu - drewno stoi w wodzie - do poprawki. Generalnie - lepiej jak nad drewnianą elewacją jest jakiś daszek. No i impregnacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 09.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 mazo, domek piękny! napisz mi proszę z czego finalnie zrobiliście podjazd (natknąłem się na Twoje rozważania w innym wątku ale sprzed jakiegoś czasu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.07.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Z grysu granitowego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.09.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Potrzebuję pomocy, koncepcyjnej:) Chodzi o ogrodzenie - miały być poziome deski, ale stwierdziliśmy, że za bardzo zasłonią nam świat, no i deski kłopotliwe, więc ogrodzenie metalowe, poziome odpadło ze względu na naszego najmłodszego łobuziaka, zapowiada się, że to będzie pomysłowe dziecko:) Poziome, więc świetna drabinka do wspinaczki. Tylko, że pionowe elementy mniej mi się podobają....Może macie w swoich przepastnych archiwach ciekawe inspiracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.09.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A oto i on: (po zabawie w popiele z ogniska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.09.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Aaaaale słodziak. Mama co Ty chcesz od niego, przecież on taki niewinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts