Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Mogę powiedzieć, ze czerwony pasek mam, bo dostaliśmy podziękowanie na piśmie za zaangażowanie w życie klasy :) Młoda dostała pierwsze świadectwo - opisowe.

Znalazłam tylko katalog 2009 i nie widzę tam rozpiski szafek, ale jeśli w planerze taki rozmiar jest, to jest. Przy okazji pooglądałam sobie te mozaikę Dune, bardzo ładne są, mnie najbardziej podoba się Carrara.

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma ja w tej chwili mam dwie małe tablice - obie mają lekko wystającą listewkę na dole i tam się może zbierać pył kredowy - zresztą teraz te nowe kredy (cienkie i gładkie - białe i kolorowe) wcale się nie obsypują.

Moje bączki rysują kredą często i naprawdę nie ma problemu z obsypywaniem :)

Polecam okrągłe kredy (wyglądają jak świecówki).

teraz korci mnie zrobienie tablicy magnetycznej.

Edytowane przez glowac

Też mamy taką dziecięcą z Ikei i nie zauważyłam kredy na podłodze, poza tym bardziej denerwują mnie np. strzępki ciastoliny albo inne rzeczy :) A ta w kuchni - mam nadzieję, że będzie tylko moja i bardziej dekoracyjna niż użytkowa - tzn. na początku coś tam wykaligrafuję i będę strzec jak oka w głowie :) :)

Okna miały być w piątek, potem w przyszły poniedziałek, teraz w środę... Zostanę z tym sama, mąż wyjeżdża służbowo. W związku z tym mam pytanie: czy powinnam być na budowie od momentu przywiezienia okiem, czy mogę przyjechać tylko na odbiór? będzie też nasz inspektor, który oceni to fachowo, chodzi mi raczej o sprawdzenie, czy nie ma jakichś rys itp. I czy od razu po montazu mamy poodklejać taśmę ochronną od zewnątrz?

Dach po raz drugi poprawiony - takie same błędy... Deweloper twierdzi, że tak musi zostać, że już nie będzie idealnie... Wrrr....