minkapinka 28.06.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Mogę powiedzieć, ze czerwony pasek mam, bo dostaliśmy podziękowanie na piśmie za zaangażowanie w życie klasy Młoda dostała pierwsze świadectwo - opisowe. Znalazłam tylko katalog 2009 i nie widzę tam rozpiski szafek, ale jeśli w planerze taki rozmiar jest, to jest. Przy okazji pooglądałam sobie te mozaikę Dune, bardzo ładne są, mnie najbardziej podoba się Carrara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 A to gratuluję! Moje córeczki młodsze - 2 i 5 lat, czerwone paski przed nami A wiesz, że pamiętam Cię z gazetowego forum zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 28.06.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Wiem, ze Twoje córki młodsze - czytałam o występie starszej na zakończeniu roku w przedszkolu. Bardzo mi się podobało Niestety w necie nic się nie da ukryć Na forum zakupy bywam jeszcze, ale zdecydowanie rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Nie wiedziałam, że moja córka taka sławna Obie straszne śmiesznoty. Ja na Zakupach bywam tylko kiedy szukam czegoś, a nie wiem, gdzie kupić, albo potrzebuję o czymś opinii. Zdecydowanie najczęsciej przesiaduję tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 28.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja tez uważam, ze forum Muratora jest bardziej twórcze Zaraziłaś mnie tymi szarymi mozaikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.06.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Zobacz, jaką Rasia ma fajną w swojej nowej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.06.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 polecam farbę do tablicy magnetycznej i kredowej Fluggera - farby mają naprawdę rewelacyjne - aż miło nimi malować Mozaiki śliczne - także te u Rasi zresztą wszystko u niej jest śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.06.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dzięki za informację! Mam tylko jedną wątpliwośc, jeżeli chodzi o ścianę - tablicę: czy po pierwszym wytarciu jej nie będzie wyglądać okropnie? estetką jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.06.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No właśnie, jak będzie wyglądać? Ja mam te farbę w planach, pomaluję nią drzwi do spiżarni, będzie przy okazji miejsce na informacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.06.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dobry pomysł! może nawet lepszy? Ale nie mogę go zerżnać, bo u nas do spiżarni będą takie jak w saloonie, źle by się pisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.06.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ja zamierzam zrobić wielką tablicę w bawialni na dole - planowałam dużą płytę kg oprawić w ładna ramę i zrobić z tego mega wielką tablicę - żeby moim bączkom nie wpadło w nawyk malowanie po ścianach - młody jest jeszcze mało kumaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.06.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 a co z osypującą się na podłogę kredą? vbo przyznam, ze na zdjęciach bardzo mi się tablicowa farba podoba, ale myśl o kredzie rozdeptanej po całym domu mnie lekutko wstrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.06.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Irma ja w tej chwili mam dwie małe tablice - obie mają lekko wystającą listewkę na dole i tam się może zbierać pył kredowy - zresztą teraz te nowe kredy (cienkie i gładkie - białe i kolorowe) wcale się nie obsypują. Moje bączki rysują kredą często i naprawdę nie ma problemu z obsypywaniem Polecam okrągłe kredy (wyglądają jak świecówki). teraz korci mnie zrobienie tablicy magnetycznej. Edytowane 30 Czerwca 2010 przez glowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.06.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Też mamy taką dziecięcą z Ikei i nie zauważyłam kredy na podłodze, poza tym bardziej denerwują mnie np. strzępki ciastoliny albo inne rzeczy A ta w kuchni - mam nadzieję, że będzie tylko moja i bardziej dekoracyjna niż użytkowa - tzn. na początku coś tam wykaligrafuję i będę strzec jak oka w głowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.07.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Okna miały być w piątek, potem w przyszły poniedziałek, teraz w środę... Zostanę z tym sama, mąż wyjeżdża służbowo. W związku z tym mam pytanie: czy powinnam być na budowie od momentu przywiezienia okiem, czy mogę przyjechać tylko na odbiór? będzie też nasz inspektor, który oceni to fachowo, chodzi mi raczej o sprawdzenie, czy nie ma jakichś rys itp. I czy od razu po montazu mamy poodklejać taśmę ochronną od zewnątrz? Dach po raz drugi poprawiony - takie same błędy... Deweloper twierdzi, że tak musi zostać, że już nie będzie idealnie... Wrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.07.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Hop, hop! Nikt nie dozorował montażu okien? Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.07.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja niestety jeszcze nie, ale trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.07.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dzieki! podzielę się doświadczeniami, bo wszystko przed Tobą Tak się dopytuje, bo nie wiem, czy mam tam kwitnąć przez cały dzień, od 7 do 19, czy mogę przyjechac tylko na odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.07.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ja bym wolała wszystko sama obejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.07.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Pewnie tak, tylko co tam robić tyle godzin... Inspektor też chce przyjechac tylko na odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts