mazo 26.05.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dziękuję i witam! Gdybym była projektantem tego domu, to bym się zaczerwieniła, ale jestem tylko inwestorką, a może nawet gorzej - żoną inwestora Przyjrzyj się, przyjrzyj - może wypatrzysz jakieś słabiutkie punkty, Aneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 cześć mazo nie mogę uwierzyć że jeszcze tu nie zajrzałam. okna to mamy podobne. ale nasza bryła nie jest tak odjechana przede wszystkim jest sztuk 1 a nie trzy bardzo ciekawie się zapowiada ten Wasz domek. trzymam kciuki co byście utrzymali w stylu całość. będzie przednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jeszcze w kwestii okien jeśli to nadal aktualne od strony praktycznej wybrałabym 5 na elewacji chyba ciekawiej wygląda 3a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 jaja sobie robicie? gdzie jest ten wspaniały projekt i zakręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.06.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 cześć mazo nie mogę uwierzyć że jeszcze tu nie zajrzałam. okna to mamy podobne. ale nasza bryła nie jest tak odjechana przede wszystkim jest sztuk 1 a nie trzy bardzo ciekawie się zapowiada ten Wasz domek. trzymam kciuki co byście utrzymali w stylu całość. będzie przednio Ja też nie wierzę, że jeszcze nie zajrzałaś Bardzo się cieszę, że wpadłaś i dziękuję za miłe słowa. ma nadzieję, że jeszcze posłużysz kiedyś dobrą radą. A jeśli chodzi o okna, to zawiesiłam myślenie, bo juz nic nie wiem... Na ścianie szczytowej ma stać kanapa, dlatego takie wąskie okno, ale może to szersze też będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ach jest! faktycznie fajne rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 mazo no a tak bezinteresownie to zaproszenia nie dostanę? ja mam w salonie takie wąskie okno. szczerze mówiąc powyżej linii oczu. jest super. doświetla a nie przeszkadza. salon w tym miejscu jest całkowicie ustawny. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.06.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 mazo no a tak bezinteresownie to zaproszenia nie dostanę? ja mam w salonie takie wąskie okno. szczerze mówiąc powyżej linii oczu. jest super. doświetla a nie przeszkadza. salon w tym miejscu jest całkowicie ustawny. polecam. Nie, no pewnie - zapraszam bezinteresownie Tak się tylko ucieszyłam z kolejnej dobrej doradzaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Hej mazo, Przegladajac forum znalazlam fotodziennik wisia30http://forum.muratordom.pl/ad-28k-nasz-dom,t141926.htm Patrzac na zaluzje w oknach - dla mnie super rozwiazanie - pomyslalam o Tobie....moze cos takiego Ci przypasuje? Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 11.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Piękny projekt, nowoczesny a zarazem ciepły.Gratuluję , będzie ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Hej mazo, Przegladajac forum znalazlam fotodziennik wisia30 http://forum.muratordom.pl/ad-28k-nasz-dom,t141926.htm Patrzac na zaluzje w oknach - dla mnie super rozwiazanie - pomyslalam o Tobie....moze cos takiego Ci przypasuje? Pozdrowienia, Maja Dzięki serdeczne! właśnie szukałam takich żaluzji! ale chyba i tak się nie zdecydujemy - boję się, że nawet przez odsłonięte będzie się źle patrzyło. Szkoda mi widoku, a nie wierzę, że będzie nam się chciało podosić je całowiecie do góry, jeśli taka opcja w ogóle istnieje. No i ciekawa jestem, jak a cena. Inne na tej stronie też interesujące - ciekawe, jak sie sprawdzają te zewnętrzne materiałowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Piękny projekt, nowoczesny a zarazem ciepły.Gratuluję , będzie ślicznie! Dziękuję Inez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 niezła przygoda my kiedyś myśleliśmy o grillu na placu budowy ale zrezygnowaliśmy bo to w sumie nie w szczerym polu tylko w środku osiedla a gazownia skoro nie odmówiła jednoznacznie to trzeba na niej wymusić pozytywną decyzję nie daj się - skoro się wahają to trzeba im pomóc. myślę że upierdliwość to najlepszy sposób na urzędników. upierdliwców zawsze się człowiek chce jak najszybciej pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.06.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Mąż zadzwonił do gazowni, najpierw gromada różnych niemiłych osób odsyłała go z miejsca na miejsce, ale opłaciło się - w końcu bardzo sympatyczny facet powiedział, że to da się zrobić, że zaraz wysyła tam ekipę, żeby zbadała sprawę i że skoro dzwoni, to musi być pilne, więc przyspieszą to. Ale się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 hurrraaaaa no! i tak ma być za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 23.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Co sądzimy....BOSKI Ps. Czemu mój inwestor jest taki strasznie tradycjonalny i na wszystko mówi NIET (On to chyba ma po "Mamusi") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.06.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dziękuję! my mówimy raczej jednym głosem (rozumiem, że inwestor todruga połowa?), mamy podobny gust, tylko z tarasem trochę nie mogliśmy się zgrać, ja chyba za często zmieniałam zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 23.06.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Małżowina, małżowina .... ale strasznie uparta "Musi być funkcjonalnie" (ale tak trochę swoich racji udaj mi się przeforsować (projekt sama robiłam z racji zawodu, ale kurcze boję się jak przyjdzie go wykanczać. Gust to chłopina ma no bo se fajną babeczkę wziął za żone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 23.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 jak sie sprawy toczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts