Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć mazo

nie mogę uwierzyć że jeszcze tu nie zajrzałam.

okna to mamy podobne. ale nasza bryła nie jest tak odjechana :D przede wszystkim jest sztuk 1 a nie trzy :D

bardzo ciekawie się zapowiada ten Wasz domek. trzymam kciuki co byście utrzymali w stylu całość. będzie przednio 8)

cześć mazo

nie mogę uwierzyć że jeszcze tu nie zajrzałam.

okna to mamy podobne. ale nasza bryła nie jest tak odjechana :D przede wszystkim jest sztuk 1 a nie trzy :D

bardzo ciekawie się zapowiada ten Wasz domek. trzymam kciuki co byście utrzymali w stylu całość. będzie przednio 8)

Ja też nie wierzę, że jeszcze nie zajrzałaś :wink: Bardzo się cieszę, że wpadłaś i dziękuję za miłe słowa. ma nadzieję, że jeszcze posłużysz kiedyś dobrą radą.

A jeśli chodzi o okna, to zawiesiłam myślenie, bo juz nic nie wiem... Na ścianie szczytowej ma stać kanapa, dlatego takie wąskie okno, ale może to szersze też będzie ok?

mazo

no a tak bezinteresownie to zaproszenia nie dostanę? :wink:

ja mam w salonie takie wąskie okno. szczerze mówiąc powyżej linii oczu. jest super. doświetla a nie przeszkadza. salon w tym miejscu jest całkowicie ustawny. polecam.

Nie, no pewnie - zapraszam bezinteresownie :oops: Tak się tylko ucieszyłam z kolejnej dobrej doradzaczki :wink:

• 2 weeks później...
Hej mazo,

Przegladajac forum znalazlam fotodziennik wisia30

http://forum.muratordom.pl/ad-28k-nasz-dom,t141926.htm

Patrzac na zaluzje w oknach - dla mnie super rozwiazanie - pomyslalam o Tobie....moze cos takiego Ci przypasuje?

Pozdrowienia,

Maja

Dzięki serdeczne! właśnie szukałam takich żaluzji! ale chyba i tak się nie zdecydujemy - boję się, że nawet przez odsłonięte będzie się źle patrzyło. Szkoda mi widoku, a nie wierzę, że będzie nam się chciało podosić je całowiecie do góry, jeśli taka opcja w ogóle istnieje. No i ciekawa jestem, jak a cena.

Inne na tej stronie też interesujące - ciekawe, jak sie sprawdzają te zewnętrzne materiałowe.

niezła przygoda :lol:

my kiedyś myśleliśmy o grillu na placu budowy ale zrezygnowaliśmy bo to w sumie nie w szczerym polu tylko w środku osiedla

a gazownia skoro nie odmówiła jednoznacznie to trzeba na niej wymusić pozytywną decyzję

nie daj się - skoro się wahają to trzeba im pomóc. myślę że upierdliwość to najlepszy sposób na urzędników. upierdliwców zawsze się człowiek chce jak najszybciej pozbyć.

:D Mąż zadzwonił do gazowni, najpierw gromada różnych niemiłych osób odsyłała go z miejsca na miejsce, ale opłaciło się - w końcu bardzo sympatyczny facet powiedział, że to da się zrobić, że zaraz wysyła tam ekipę, żeby zbadała sprawę i że skoro dzwoni, to musi być pilne, więc przyspieszą to. Ale się cieszę!