aricia 30.09.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) to nie moja łazienka to fotka z netu dla zobrazowania czarnej mozaiki :D:D piszę,przecież,że ja mam BIAŁĄ !!! wklejam na szybko zmontowane focie,nieskończonej jeszcze łazienki, coby nikt nie posądził mnie o matactwa! Edytowane 30 Września 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 aricia fajna łazienka, czekamy na lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No! super! ja szybko czytam i wolno myślę Naprawdę świetna - bardzo podoba mi się taka kolorystyka, co to za płytki nad umywalką (przepraszam, jeśli już pisałaś) I jaką masz baterię wannową? podobna do mojej paffoni stick (może hansgrohe?), byłam przerażona rozmiarem mieszacza, a u Ciebie nie wygląda na taki duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Affron? pisałaś... dużo się u mnie przewinęło szarych lub grafitowych płytek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.09.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Szare to Affron, mozaika Altea Bianco ( tyż Paradyż). Baterie Axor (hg). Dzięki za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Oglądam sobie jeszcze raz zdjęcia i muszę powiedzieć, że to bardzo w moim stylu, świetna. Affron bardzo elegancki. Biała mozaika też mi się podoba, nie wiem, czy w mojej większej łazience też nie wykorzystam, bo najprawdopodobniej nie dostanę już dekoru z wybranej przeze mnie kolekcji (coś przypominającego mozaikę, ale prostokątną), który miał być na wannę. I w ogóle to zaczęłam wątpić w swoją dużą łazienkę, wydaje mi się za prosta i mało pomysłowa...Aricio - może wkleisz więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 A jaki masz pomysł na dużą łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 mazo, łazienka nie jest zbyt duża, ma 5,5mkw, więc zdjęcia robi się niełatwo, tym bardziej telefonem. Brakuje w niej jeszcze białej, lakierowanej(?) szafki wiszącej na ścianie nad kibelkiem, oraz zamontowanych do plafonu "zwisów". http://lh5.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TKTsaFhIK4I/AAAAAAAAADw/_951DQ5DXls/s640/IMG_0087.JPG http://lh4.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TKTsaZfqJpI/AAAAAAAAAD0/wVetsnYiWiY/s640/IMG_0088.JPG http://lh6.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TKTsajYDkYI/AAAAAAAAAD4/2t_m0-8WkT8/s640/IMG_0095.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Super! Tak prosto i elegancko, ale jednocześnie bez zbędnych, efekciarskich bajerów. I dopiero teraz zauważyłam, że ta mozaika właśnie taka prostokątna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Świetna ta łazienka i jaki ładny niebłyszczący grzejnik. Jaka to ceramika? Co jest na scianie WC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 dzięx Ceramika to Roca Element, grzejnik Instal Projekt. Ściana wyłożona jest BOAZERIĄ (jeszcze parę lat temu przez gardło by mi to nie przeszło ).To fornir dębowy, zamawiany w tej samej firmie, która robiła drzwi oraz fronty szuflad szafki pod umywalką. Chodziło mi o zachowanie tego samego odcienia i wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 A jaki masz pomysł na dużą łazienkę? Musiałabym wizualki wkleic, ale chyba nie mamy ostatecznej wersji. Płytki na podłodze - wiadomo, na ścianie z umywalką do połowy wysokości białe płytki (zirconio vintage), biała szafka (1,2m), drewniany blat, dębowa klejonka. Nad tym lustro, ściana szara (jasna), wanna - dekor, o którym pisałam. Tam, gdzie nie będzie wcale płytek - szaro. Czyli bardzo jasna, spokojna łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 A właśnie - grzejnik, muszę sprawdzić w moich zasobach, ale chyba też mi się taki podobał, chociaż u mnie będzie prawie niewidoczny, w takim zakątku, miał być zwykły biały, ale może z braku szaleństw... Możesz zdradzić cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Żeby nie było, że tylko komplementy, to jakoś nie mogę się przekonać do tych okrągłych szuflad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 dzięx .To fornir dębowy, zamawiany w tej samej firmie, która robiła drzwi oraz fronty szuflad szafki pod umywalką. Chodziło mi o zachowanie tego samego odcienia i wzoru. zauważyłam, ze jest tylko jeden kolor drewna i doceniam Tez się zastawiam nas taką scianą fornirowaną nad wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Koszt to ok. 1600 pln razem z regulatorem danfoss.te zaoblone rogi to mój ulubiony motyw. od niego wziął się cały pomysł na aranżację mojego M. powtarza się w różnych miejscach, np. stół i ściana rtv. tu wklejałam jakieś zdjęcia,jeśli miałabyś ochotę rzucić okiem:D http://forum.muratordom.pl/showthread.php?108604-Wnętrza-w-szarościach-inspiracje/page58niezłe oko,minka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 A - już wiem, o co chodzi, tak mi właśnie retro powiało, ale widać za słabo:). Odnajduję się w Twoich klimatach, bardzo Chyba nie zrozumiałam tej szafki, już mi lepiej Tę lampę w salonie też miałam gdzieś w pamięci. No i podłoga, bardzo mi się spodobała, czytam, a tu parkiet przemysłowy, dąb! Taki był mój pierwszy pomysł, bo trwały, najlepszy na podłogówkę, ale widziałam u kogoś i wydawał mi się zbyt poszatkowany, ale może to były mniejsze kawałki - może tak być? Potem wymyśliłam mozaikę dębową ułożoną jak przemysłówka. U Ciebie - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 I kanapa! A ja dzisiaj też fajną znalazłam u kogoś w dzienniku, podobne poduchy http://www.helvetia.com.pl/upload/helvetiadb_2835.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Bardzo mi się podoba, nie jest droga, tylko że ja chciałam modułową, ale może dorobić do tego jakiś moduł w tej frmie, o której myśleliśmy, ponoć robią, co się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ładna kanapa. Jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts