minkapinka 30.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 U mnie z kanapami będzie problem, bo moj mąż lubi wysokie oparcia, a ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Helvetia Furniture. Też mam wątpliwości co do tego oparcia. Wydaje mi się, że wygodniej, jak jest wyższe, te poduchy mogą nie zdać egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 we wszystkich nowoczesnych kanapach, które mi się podobają, oparcia są niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 taka mi się tez podoba, cena juz niehttp://img337.imageshack.us/img337/9978/lugoboconcept.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.09.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ...no widzisz, mnie też już lepiej Co do parkietu przem. to może być kładziony na różne sposoby. Np. " W cegiełkę" ( wtedy jest taki bardziej poszatkowany, jak zauważyłaś), bądź tak jak u mnie, "w pasy".Kanapa to nasz, polski Noti. Uwielbiam ich za wzory i za to,że są "nasi"! Co do wysokości oparć, to sprawa tendencyjna, baaaaaardzo! Generalnie ( 4 me) dużo ładniej prezentują się niskie. Też się bałam,że będzie mało komfortowo i szukałam podnoszonych zagłówków. Później doszłam do wniosku, że nie przesiaduję tak na maxa oparta, nawet przed tv ( no chyba, że ktoś ma tv po sufitem).A jak zobaczyła tą kanapę to po prostu poległam. Najlepiej siadaj na wszystkim co wpadnie Ci w oko i przybieraj wszelkie możliwe pozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Fajna ta Twoja, Minko, prostsza. Aricio - tak, Noti ma świetne wzornictwo, tylko chyba ceny nie za bardzo, przynajmniej ja nie mogę się do takich przyzwyczaić. A oparcia - fakt, ja na kanapie przebywam w pozycji półleżącej, to po co mi w ogóle oparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.09.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ...no widzisz, mnie też już lepiej Najlepiej siadaj na wszystkim co wpadnie Ci w oko i przybieraj wszelkie możliwe pozy Jak ktoś jest bardzo gibki, to dziwnie może wyglądać takie próbowanie kanap w sklepie Moja córka np. lubi siedzieć z nogami na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.09.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ... ciekawe, jak to się ma do wysokości oparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 A ten parkiet -muszę sprawdzić, jak u tej znajomej był położony. Chyba rzeczywiście tak, jak piszesz. A nie wiesz, jak to jest z szerokością tych klepek? czy zawsze są takiej samej wielkości? Bo może Ty masz szersze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.09.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No dobra, idę spać. Dobrej nocy, dziewczyny! Aricio - będzie mi się śnić Twoja łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.09.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Chyba coś ok. 2cmx30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.10.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Przyjrzałam się jeszcze raz Twojej podłodze, Aricio i podłodze mojej znajomej - u Ciebie nie ma takich znaczących róznic w odcieniach, kolory raczej rozchodzą się łagodnie, u niej jest duży misz masz, to chyba dlatego, że miała 2 gatunek. Cały czas myślę o łazience. Widziałam na forum wiele ładnych, ale najczęsciej były nie dla mnie - motywy kwiatowe, nie moje kolory, całe szare (podobają mi się bardzo, w połączeniu z drewnem), a moja łazienka miała być jasna, a teraz trafiłam na taką, która aż mnie denerwuje, taka fajna:) A moja wymyślona dawno temu ma być podobna do tej, tylko z szarością:http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,abwgdzl,3.html chociaż już myślę o zmianach - podoba mi się u Ciebie, Aricio ten pas grafitowych czy czarnych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 01.10.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 to tak jak u mnie - motywy kwiatowe, glamour itp. w łazience odpadają Marzy mi się zupełnie biała łazienka, ale u nas woda będzie prawdopodobnie wredna tzn. pomarańczowa i boję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.10.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ja też w kwiatkach źle bym się czuła. Affron zauroczył mnie formatem tych ściennych płytek, ok. 30x90 cm. Chciałam taki kibelek( bo bardziej novoretro), ale ze względu na gabaryty musiałam użyć mniejszej wersji: http://www.roca.pl/thumbs/dt_611cb85fa4aaddbe6651673285ea0e39.jpg Po prostu mozaika + drewno i taki kibelek.... Ale teraz też jestem zadowolona. minkamam opaskę z białej mozaiki na półce, za wanną i już widzę różnice w kolorze fugi, od wody właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 01.10.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 arcicia własnie tego się boję, ze będę miała zacieki Jeszcze fajny patent na biała łazienkę pokazała morfeusz1, ma wszystkie ściany wyłożone białym corianem. Bardzo fajnie to wygląda i chyba łatwo się czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.10.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Ta morfeusza też mi się podoba, chociaż nie chciałabym takiej A filtry? Może by pomogły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.10.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Wracam do balustrad, znalazłam w moich inspiracjach coś takiego: http://lh6.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TKWz4cK7jLI/AAAAAAAAEf0/jZwGbZ20iwk/s512/recycled-houses-repurposed-steel-concrete-i93-4.jpg http://lh3.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TKW0Ius3WjI/AAAAAAAAEf8/JNyqmVULMJ0/s512/urban-townhouse-design-modern-contemporary-eo-3.jpg http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/S0iwgadTYSI/AAAAAAAADBc/4WO5R0j7rhg/06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.10.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 OJ, piękneeee! Można byłoby stwrzyć barierki właśnie na zasadzie połączonych metalowych paneli, z dowolnie wybranym motywem!!!! Linki, rzeczywiście z czasem mogą się poluzować. Ułożone w poziomie elementy to idealna drabinka dla małych Małpiątek Nie mogłabym chyba spokojnie posiedzieć, ze świadomością, że mój Gałganek trenuje wspinaczkę wysokogórską....brrrr! Wyjściem jest też pociągnięcie na antresoli barierki od podłogi do sufitu, tworzyłaby taki ażurowy parawan. Takie elementy zamówić można w miejscach, gdzie robią bramy i ogrodzenia! P.S. forumowy wojtas122 ma dopisek,że zajmuje się czymś podobnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.10.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 muuuuuszę coś Ci pokazać, no muszę...http://lh5.ggpht.com/_ynkOxvGaV6s/TC4E9Qw9z-I/AAAAAAAALwU/EgXbLI_LVZk/TriBeCa%20Interior%20Design%20PGB_thumb%5B3%5D.png?imgmax=800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.10.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Fajne to ostatnie zdjęcie... Ale chyba mało ekonomiczne rozwiązanie Muszę myśleć trzeźwo, bo bez schodów i balustrady nie da się mieszkać, nie no, właściwie da się, tylko po co nam antresola... Pamiętam dyskusję z naszymi architektami o antresoli - że to tak przy okazji, tylko koszt stropu - niewielki... Zapomnieli o kilku istotnych szczegółach - to pomieszczenie też trzeba wykończyć i nasz wykonawca liczy za to normalnie, za każdy metr... do tego schody, balustrada... To my oczywiście podejmowaliśy decyzję, ale tak i się to przypomniało... I jeste poirytowana, bo przypadkiem weszłam na stronę w/w architektów na Facebooku, a tam moje zdjęcia domu, częśc wysyłałam na ich prośbę, a ostatnie pojawiły się tam bez mojej wiedzy, chyba czytają moje komentarze (pozdrawiam) i stąd je wzięli. Chyba mam prawo być poirytowana? Do tego jeszcze inne niefajne szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts