aricia 04.10.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 przecież odcienie nie muszą idealnie się zgadzać !!! nawet jakby były to te same kolory to i tak przy innej płaszczyźnie położenia różniłyby się optycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.10.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.10.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Drzwi są blisko dachu, boję się, że wtedy ten nieczysty grafit (wpadający w brąz) dachówki będzie widoczny. A abstrahując od tych róznic - jaki kolor drzwi Waszym zdaniem lepszy - taki jak okna czy taki antracytowy. I co z bramą? I czy to nie wyglądałoby dziwnie? A w ogóle to dziękuję Wam za cenne uwagi, fajne z Was doradzaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.10.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Cześć!!! wpadłam się tylko przywitać, obiecuję nadrobić zaległości w lekturze, ale na razie zmykam, bo jutro czeka mnie zamawianie okien i odwiertów do pompy i kilka innych atrakcji.Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Drzwi i brama muszą być w takim samym kolorze i jak dla mnie nie muszą być w kolorze okien.Pytanie gdzie chcesz zamawiać bramę i jaki kolor bramy możesz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.10.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No właśnie - tematu bramy nie zgłębiłam, bo na razie nie będziemy jej zakładać. Zupełnie nie wiem, co i jak. Ten kolor antracytowy Hormanna nie ma nawet symbolu Ral, przynajmniej pani w salonie nie potrafiła mi go podać, posługiwała się nazwą. Brama z innej firmy - nie wiem, bo ten antracyt ma takie błyszczące drobinki, brama nie jest obok, ale i tak byłby problem. Nie wiem w ogóle jak lepiej - antracytowe drzwi czy takie jak okna, trochę boję się mieszać... Może zrobię jakąś wklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 wybrałaś już rodzaj boazerii na elewacji? Jeżeli to drewno, to drzwi zrobione z jakiejkolwiek imitacji drewna mogą wyglądać przy autentyku troszkę......."plastikowo" pokaż okna, które wybrałaś +drzwi i bramę garażową. może to dokładniej zobrazuje sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.10.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ale te drzwi z Hormanna nie mają struktury drewna, są gładkie. Okna są szare, drewniane... Na kostce będzie modrzew. Zaraz pokażę wklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.10.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 no właśnie, byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.10.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 co znaczy, ze na kostce będzie modrzew. Chcę zobaczyć tą wklejkę koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.10.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 WKlejka nr - wstawione są drzwi w kolorze antracytowym, a wyglądają jak idealnie dopasowane do okien. Ale to nie tak,jak myslicie http://lh6.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TKpB8Q5WLPI/AAAAAAAAEhA/L1VoAmeg9t4/s720/front.JPG Modrzew wyszedł pięknie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.10.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Bosssssssko!!! Odcień delikatnie jaśniejszy, ale jest piknie Myślałam, że chcesz drzwi w okleinie ( a to by wyglądało:sick:przy drewnie) , wybacz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.10.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Tu wersja 2 z niby ciemniejszymi drzwiami: http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TKpF4hsQWNI/AAAAAAAAEhU/i838A6BCqIg/s720/front1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.10.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 sprawdź, które mają kolor bardziej zbliżony do koloru okien i sprawa załatwiona! (choć dla mnie, chyba nr 1.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.10.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Bosssssssko!!! Odcień delikatnie jaśniejszy, ale jest piknie Myślałam, że chcesz drzwi w okleinie ( a to by wyglądało:sick:przy drewnie) , wybacz.... Bo to jest okleina... Jeśli taki kolor, to nie widzę różnicy, czy jest to malowane, czy okleina. Drzwi są stalowe, tu nie ma mowy o naturalnym materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 (edytowane) może nie "naturalny", ale na pewno szlachetny! uwielbiam mix, drewno i stal !p.s. miałam na myśli okleinę drewnopodobną.... Edytowane 7 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.10.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 sprawdź, które mają kolor bardziej zbliżony do koloru okien i sprawa załatwiona! (choć dla mnie, chyba nr 1.) Tu jest kwestia: albo za dopłatą nasz kolor okien, albo standardzie antracyt. Nie chodzi już tylko o pieniądze, ale o to, co lepiej wygląda. Patrząc na same drzwi, wydaje mi się, że ciemniejsze prezentują się lepiej (te na wizualce według mnie są za jasne), ale może lepiej nie kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.10.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dowiedziałam się, co z płytkami: nie ma takiego dekoru, jaki chciałam na wannę. Są tylko takie białe kółka - niby fajne, ale zupełnie inaczej sobie to wyobrażałam. http://www.domus.pl/upload/articles/plytki_scienne/zirconio/vintage/ZIRCONIO_Series__VINTAGE.pdf Muszę coś wymyślić, bo wszystko w płytkach "cegiełkach" może być nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.10.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Wklejam wyniki moich mozaikowych poszukiwań: - w dalszym ciągu do małej łazienki pod prysznic i nad umywalkę: Cersanit corta grafit http://image.ceneo.pl/data/products/2663402/productToCategory.jpg Do dużej łazienki na wannę: http://www.paradyz.com.pl/GetFile/5404 Jak to biała mozaika - nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.10.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 I tak się kręcę w kółko i kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts