kaśka maciej 08.07.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nie, nie - mów! dziękuję i słucham uważnie Klimatyzacji nie planujemy... Zmieniam zdanie co drugi dzień... Wierzę Ci, w końcu to trochę kosztuje Jak dla mnie rolety zewnętrzne mają tylko i wyłącznie plusy. A jesli chodzi o opuszczanie rolet, to mówisz, ze nei bedziesz opuszczać i ze zamówisz materiałowe. Ale te tez trzeba opuścić, mało tego: te zewętrzne to se można tak jakoś zaprogramować, że się same puszczą Ale to jest Twój tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 popieram moją guru roletową. jedynym minusem rolet jest to że trzeba za nie zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.07.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nie, nie - mów! dziękuję i słucham uważnie Klimatyzacji nie planujemy... Zmieniam zdanie co drugi dzień... Wierzę Ci, w końcu to trochę kosztuje Jak dla mnie rolety zewnętrzne mają tylko i wyłącznie plusy. A jesli chodzi o opuszczanie rolet, to mówisz, ze nei bedziesz opuszczać i ze zamówisz materiałowe. Ale te tez trzeba opuścić, mało tego: te zewętrzne to se można tak jakoś zaprogramować, że się same puszczą Ale to jest Twój tron Bronię się ostatkiem sił : ale materiałowe zasłonięte nie dają takiego niemiłego wrażenia... gdyby tak zrobic tylko w salonie? zrobię wycenę dla całego domu - może to mnie ostatecznie przekona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Bronię się ostatkiem sił : ale materiałowe zasłonięte nie dają takiego niemiłego wrażenia... gdyby tak zrobic tylko w salonie? zrobię wycenę dla całego domu - może to mnie ostatecznie przekona...Niczym obrona Częstochowy Na dole mam zewnętrzne, na górze materiałowe. W sypialni naszej, która jest na wschód mam zupelnie zaciemniającą, na dodatek ciemnofioletową To samo na oknach dachowych, NIC nie widać, Jest ciemno jak w ...noo. I żebyś nie była ździwiona: porządne, zaciemniające rolety materiałowe są cholernie drogie!!!!!!!. No ale......to jest Twój tron P.S. Nie chce Cie na siłę przekonać, bo nic z tego nie mam, nie sprzedaję, ani nie produkuję takich rolet. Jedynie po prawie roku uzytkowania stwierdzam, że to były bardzo sensowne wydane pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.07.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No dobra - to kupimy te rolety... Tak poważnie - jeszcze intensywniej się zastanowimy. Wiadomo - każdy ma inne upodobania itp., a ja nie lubię, kiedy cos się kupuje, a potem nie wykorzystuje, stąd te wątpliwości. A są one tym większe, że to jest decyzja ostateczna i zawsze można potem żałować, że się nie zrobiło, bądź, że się zrobiło. Dziękuję za cenne rady! (wiem, że te rolety są drogie - własnie zamawiałam do mieszkania, będę na razie testować te niezaciemniające, jak widzisz - nie lubimy całkowitego zaciemnienia, ale może okaże się, że te niewiele dają i wtedy odszczekam wszystko co do tej pory mówiłam ) Muszę się jeszcze dowiedzieć o te mostki termoczne, bo ja dociekliwa jestem baba . Jeszcze mam wątpliwości co do tych materialowych, czy te wszystkie elementy dodatkowe da się dopasować do szarych okien i co z fiksami? zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 16.07.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 dosc podobne okna, moze sie przyda pogladowohttp://www.archdaily.com/28967/skybox-house-primus-architects/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.07.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dzięki Marku! To jest dopiero minimalistyczne wnętrze chybanie zdaję sobie sprawy, jakie to okno prostopadłe do tarasu będzie duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.08.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Żeby zakończyć temat rolet - nie zamawiamy. Okazało sie, że to koszt 15-20 tys. I bardzo dobrze - nie musimy się już zastanawiać. Mam nadzieję, że nie będziemy żałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jakby co: ja nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.08.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Skoro Ty, Irmo, nie żałujesz, to jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.08.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzień dobry Kolejny, piękny dom nowoczesny. Będę kibicować i już nie mogę doczekać się zdjęć z Waszej realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 21.08.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 mogę tylko napisać, że z zazdrości mnie skręca jaki piękny dom będziecie mieć Cudo, cudeńko. Ech ja sie pogapie przynajmniej jak bedziecie budowac, fotki poogladam - dobre i to:) ale ciesze sie, ze coraz wiecej ludzi odchodzi od projektow typu gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.08.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dzięki za miłe słowa! Już za chwileczkę, już za momencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Niestety widzę tylko drugie i trzecie zdjęcie więc dachu brak. Ale domek fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 02.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja też dach jest tu: http://www.contemporist.com/photos/origami_080809_09.jpg http://www.contemporist.com/photos/origami_080809_07.jpg http://www.contemporist.com/photos/origami_080809_02.jpg ładny. Pani architekt także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 marek Ty normalnie to masz nosa do takich tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 02.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 e tam zwyczajnie domek mi się podoba Tu jest autorka ze swoim daszkiem (i domkami) http://www.janedburnsidearchitects.co.uk/Jane%20D%20Burnside%20architects%20contact%20page.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 faktycznie fajna babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 02.09.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 faktycznie fajna babka albo dobre zdjęcie pod odpowiedniego klienta , tak czy inaczej, pomijając okna z krainy bez zimy - sympatyczne, proste domiszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.09.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Niestety widzę tylko drugie i trzecie zdjęcie więc dachu brak. Ale domek fajny. U mnie wszystkie się otwierają. A ten dom tak mnie zachwycił, jak żaden dotąd. I sama nie wiem, dlaczego. Myślicie, że ten dach jest taki jak ta ciemniejsza dachówka czy jaśniejsza? http://www.dachlux.pl/upload/obrazki/braas/tegalit_cisar/tegalitmain_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts