Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:Telepatia :) Widzisz - nie zapoznałam się z ofertą Ikera dokładnie :) Mignął mi ten stół, myślałam, że to kawowy, więc bardzo mnie nie zainteresował, bo muszę mieć coś z szufladkami, ale zauważyłam, że fajny kształt. Musze zobaczyć, jaka cena i wielkość. Chociaż ten z Ikei też mi się podoba, tylko, że nie widziałam go na żywo (wydaje mi się bardziej retro). Dzięki Aricio!

Mazo, bardzo ładny ciekawy dom, bardzo mi się podoba. Takie moje klimaty :D.

W dzienniku wspominałaś o kracie pomostowej na antresoli. Nie wiem czy nie pisałaś później o tym, albo ja nie wyłapałam - zdecydowaliście się na takie rozwiązanie?

A co do Ikei - sypialnie mam w bloku typowo Ikeową, pokój córki w domu bedzie też w większości Ikeowy (co prawda nie seria dziecięca :D ). Ja sobie cenię Ikee głównie ze względu na przechowywanie, sortowanie i segregowanie :D

Jestem tu pierwszy raz i bede zagladac bo widze ze szykuja sie ciekawe wnetrza :) Doczytalam ze masz dylemat z drzwiami zewnetrznymi .Ja rowniez zdecydowalam sie na drzwi otwierane na zewnatrz mimo widocznych zawiasow.Bede miala drzwi z doswietlem bocznym i bardziej od widocznych zawiasow draznilby mnie widok "cofnietego" skrzydla drzwi wzgeldem naswietla.Wczesniej nie zwrocilam na to uwagi ale jesli drzwi odtwieraja sie do srodka prog jest wtedy na zewnatrz.

Cal w swoich drzwiach ma tzw wrąb francuski na calej wysokosci czyli nie ma zagrozenia ze zlodziej po "wylamaniu" zawiasow bedzie mogl dostac sie do srodka.

Jestem tu pierwszy raz i bede zagladac bo widze ze szykuja sie ciekawe wnetrza :) Doczytalam ze masz dylemat z drzwiami zewnetrznymi .Ja rowniez zdecydowalam sie na drzwi otwierane na zewnatrz mimo widocznych zawiasow.Bede miala drzwi z doswietlem bocznym i bardziej od widocznych zawiasow draznilby mnie widok "cofnietego" skrzydla drzwi wzgeldem naswietla.Wczesniej nie zwrocilam na to uwagi ale jesli drzwi odtwieraja sie do srodka prog jest wtedy na zewnatrz.

Cal w swoich drzwiach ma tzw wrąb francuski na calej wysokosci czyli nie ma zagrozenia ze zlodziej po "wylamaniu" zawiasow bedzie mogl dostac sie do srodka.

Witak Kakusku! A jakie drzwi planujsz? drewniane czy metalowe? jeśli chodzi o drewniane - to myślałam, że tu nie ma problemu - zawiasy są widoczne, ale są estetyczne.