Spirea 01.11.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 zajrzyj może jeszcze tutaj http://www.erkado.pl/?lang=pl&mp=2&sp=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.11.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Jeden model do zaakceptowania, ale nie widzę, żeby mieli opcję malowania na dowolny kolor RAL, no i nie znalazłam opinii - bez tego bałabym się zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.11.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Znalazłam jeszcze coś takiego: http://www.solidbase.pl/img/thumb.php?f=pliki/18/news/18_313.JPG&big=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.11.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 no fajne, fajne! to tworzywo? jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.11.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Mam wrażenie, że jest to wariacja na temat jednego bardziej znanego krzesła, na szczęście nie taka dosłowna. Cena? wysłałam zapytanie, czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.11.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A Ty Arico o jakm kolorze myślisz? Mogą być czarne? http://lh3.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TM_69a2qluI/AAAAAAAAEsc/BovdszhKrow/s512/unicon%20169.jpg Unicon 169 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.11.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) do tego białego stolika?jeżeli tak, to zdecydowanie wolałabym coś takiego, np. : http://www.customform.pl/_uploads/thumb/uploads-zdjecia-krzesla-img_9910-edit_jpg_653_545_normal_0.jpgw bieli. są bardziej obłe, no i kolorystycznie chyba lepiej by wypadły. te Twoje czarne fajne, ale za wielę różnic w porównaniu ze stolikiem ( kolor, forma i metal), takie mam wrażenie.http://allegro.pl/krzeslo-insp-proj-dsr-plastic-eames-design-i1258059699.html p.s. oczywiście ad. tych ostatnich krzeseł, to mam do nich słabość..... Edytowane 2 Listopada 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.11.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Pytałam o Twoje poszukiwania - pisałaś w szarym wątku , że szukasz krzeseł z tworzywa lub sklejki, te czarne wynalazłąm dla Ciebie, nie dla siebie:) Fakt - dziwne pytanie zadałam A jeśli chodzi o te ostatnie, to od zawsze mi się podobają, ale "inspirowane" to tak nie bardzo, oryginalne za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.11.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 aaaaa:D, dzięki za pamięć. "obliczyłam" miejsce w komórce i wyszło, że muszę mieć składane, bo mogę je przechowywać jedynie na leżąco, na regale , lub wisząco, na ścianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.11.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 O - to nie masz zbyt dużego wyboru - składane widzałam tylko w Ikei lub Castoramie lub innym Liroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.11.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Dostałam odpowiedź z AFB - nie ma dopłaty za własny wzór drzwi. I teraz nie wiem, czy zostać przy tym wzorze: http://www.drzwi.krakow.pl/drzwi_pictures/drzwi_zewnetrzne_drewniane_684,3.jpg czy kombinować z tymi: http://www.adeco.de/typo3temp/pics/d1160ba0c7.jpg nie bardzo rozumiem, jak rozwiązane jest ten element na dole i górze szybki (małe zdjęcie). Które Wam się bardziej podobają? (w jednych i drugich klamka) Edytowane 2 Listopada 2010 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 02.11.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Mnie te pierwsze. Nie trudno się domyśleć dlaczego - a jeśli trudno się domyśleć - bo takie podobne do moich Edytowane 2 Listopada 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.11.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ta szybka może nie być po środku, ale fajnie, gdyby była jedna, długa:D jeżeli nie generuje to dodatkowych kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 mi się te drugie bardziej podobają wydaje mi się, że na tym małym zdjęciu przy szybce widać metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.11.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dzięki za głosy! Też myślę, że tam jest metal - i tu pewnie problem. Chyba nie będziemy nic kombinować, bo jeśli to coś nowego, to może im nie wyjść, a sprawdzony wzór o zawsze bezpieczniej. Też zastanawiałam się, czy nie zrobić całej długiej szybki, ale pomyślałam, że tak ciekawiej. Hmmm... Chyba mają taki wzór z długą szybką. ALe coś mnie zastanowiło - w drzwiach, w których szybka jest wększa i lepiej ją widać, wydaje mi się, że ta ramka wokół niej jest jakaś zaokrąglona, wolałabym zupełnie kanciatą. Muszę poprosić o większe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.11.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jest, ale ta szybka jest krótsza. http://www.drzwi.krakow.pl/drzwi_pictures/drzwi_zewnetrzne_drewniane_625,1_ral5012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 03.11.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Mam nadzieję, że w końcu uda Wam się drzwi wybrać. Jedne i drugie są bardzo fajne, ale chyba zostań przy ich sprawdzonym modelu. Robiąc nowy, po raz pierwszy zawsze mogą coś sknocić. Ale te ostatnie mają czadowy kolor Mnie aż nosiło, żeby wstawić drzwi w kolorze od czapy, ale w końcu zrezygnowałam, bo i tak mamy już stolarkę w dwóch kolorach, brama trzeci... Mąż się ostatnio zreflektował, że drzwi są otwierane do wew., wkurzył się i nie odzywał się pół dnia...myślałam, że to uzgodniliśmy Dla niego oczywiste było, że mają się otwierać na zew. Następne 30 min naszej konwersacji to mniej więcej odzwierciedlenie Twoich ostatnich 3 str postów Mógł sam się zająć tematem budowy i drzwi w szczególności- teraz niech nie marudzi! Sorry za zaśmiecanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Śledzę Twój wybór, bo mnie niedługo też to czeka.Te drugie bardziej nowoczesne, ale te pierwsze też niczego sobie.Ja na pewno będę chciała też w takim stylu zrobić u siebie.Duża różnica w cenie między CALem a AFB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.11.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 olgosieniunieczko - nie ma za co przepraszać Widzisz - tak to jest z mężami... Mój mnie ostatnio spytał czemu jeszcze nie zamówiłam tych drzwi, myślał, że to tak sobie przez telefon... Prawie byśmy się pokłócili, a my tacy zupełnie niekłótliwi. BetoGreto - Cal - ok.4,5 tys (sprawdzałam dawno temu, więc nie pamiętam)., AFB - prawie 6 tys. (tyle że drewno lepsze: tam sosna, tu meranti, ale wzór bardziej podoba mi się AFB). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.11.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Na pewno dużo ładniejsze te z AFB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts