Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Te już spokojniejsze :)

A te - skąd?

http://lh6.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/TNLHVOM3GUI/AAAAAAAAG7Q/8B3uP2OXtL4/s512/385-1154-thickbox.jpg

Ale chyba i tak najbardziej podobają mi się moje liściaste :) Sorki :) ALe te Twoje też świetne, przy nich moje madseny do salonu wydają mi się strasznie nudne i zachowawcze, ale ich mam 8 - nie poszalałabym za bardzo...

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sobotę zamawiamy! I nie ma odwrotu... A - nie ma opcji wyprostowania tych zaobleń wokół szybek.

Mam nadzieję, że w naszym kolorze będą wyglądały jako tako. Nie żałuję, że wybraliśmy takie jasne okna, ciemniejsze za bardzo zaciemniałyby wnętrza, ale za to drzwi wyglądałyby lepiej :)

Mogłam jedynie bardziej wybadać sprawę standardowych kolorów u producentów bram, wydawało mi się, że tak czy siak trzeba będzie robić dopłatę do koloru - coś tam źle zrozumiałam.

Dzięki Aricio! Cekawie to wygląda, ale aż taka odważna nie jestem :) Cały czas zbieram się, żeby dowiedzieć się, jaka satka architektoniczna jest na elewacji galerii handlowej w moim mieście - to takie poziome paseczki, z daleka wygląda fajnie, ale pewnie i tak się nie zdecyduję:) Pozostaje szyba... Kurcze, nie chce mi się już o tym myśleć... Jakoś za dużo tych wyborów...

Ha! Nie może być tak łatwo :):) Mam informację ze Stolarstwa Łoboda: takie drzwi, tylko zewnętrzne kosztują netto 2800:

http://www.stolarkaloboda.pl/galeria_foto/thumb-840-680/1/1278097810.jpg

Bardzo fajnie, ale nie jestem w stanie wcześniej obejrzeć, jak oni wykonują swoje drzwi, kupować w ciemno - trochę dziwnie... Teraz zobaczyłam, że robią też fajne z metalowymi wstawkami.

http://www.stolarkaloboda.pl/galeria_foto/thumb-840-680/6/1280413456.JPG

:D .te ostatnie fajne! Nie ma ich nigdzie w Twojej okolicy? Przydałoby się obejrzeć na żywo.

a jak się otwierają i co z zawiasami?

p.s. wieczorem był u mnie pan od kablówki....w pozostałych dwóch pokojach wygląda na to,że pod gniazdami tv sat nie mamy instalacji kablowej....podobno to nie jest rzadki przypadek u "fachowców".....:mad:.... a i pocieszył mnie, że był ostatnio na inwestycji, gdzie na 12 punktów działał TYLKO JEDEN !!!!!! oczywiście kasa (50pln/sz + osprzęt) była wzięta przez "ekipę"....uważaj zatem....