rasia 06.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Strona z drzwiami rewelacja!!!!! Twój wybór Mazo też! Zostaw pochwyt, to 50% uroku tych drzwi i nawiązuje do wstawek góra/dół. Jak widzę takie cuda, to znowu mam ochotę budować dom... tylko po co mi drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 06.11.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam Mazo! Dobra decyzja, bardzoe fajne te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dzięki! Widzę, że moje drzwi wywołały poruszenie Tak, ten pochwyt jest wyjątkowo ładny. Ten w drzwach Hormanna nie podobał mi się, kojarzył mi się za bardzo z drzwiami do sklepów, a wiadomo - ze skojarzeniami trudno walczyć Rasiu - pewnie - po co Ci nowy dom, kiedy masz TAKI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Te drzwi są moim benchmarkiem:) Nie tylko Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.11.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Mazo, czyli jedna ważna decyzja juz za Tobą Drzwi ładne, czekam na zdjęcia zamontowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Wiesz,że ja głosuję, za zostawieniem pochwytu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 aaaaaa! byłam wczoraj w ajkei i macałam Twój stół. całkiem niegłupi!!!! myślałam,że na żywo będzie bardziej tandetnie-plastikowy i mile się rozczarowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Wiem Aricio:) (To o pochwycie) Cieszę się, że stół fajny, też miałam obawy, jak on będzie wykonany, ale bardzo podoba mi się taki lekki kształt. No i pasuje do mojego plakatu -oryginalnej reklamy z lat 60-tych - to pod niego wymyślam wystrój kuchni Kupiłam go na początku budowy albo nawet przed i gdzieś go schowałam... A w naszym mieszkaniu rzeczy znikają w nieznanych okolicznościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Nie tylko Twoim To chyba Ty Minko wkleiłaś to zdjęcie w wątku o drzwiach, prawda? I chyba jeszcze jedno fajne, chyba że coś mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.11.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Tak, to ja wkleiłam i widzę, ze zdjęcie się rozmnaża Mam nadzieję, ze Anula sprzeda namiary na wykonawcę jak sama go juz znajdzie Mazo, jakie plany na najbliższy czas? Koncepcja łazienki już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 mazo, a propos stołu, to zastanowiło mnie, czy będzie się bardzo rysował? i pomyślałam sobie, że mógłby super wyglądać z blatem przykrytym szkłem! na pewno nie porysowałby się i byłby jeszcze bardziej retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Tak, to ja wkleiłam i widzę, ze zdjęcie się rozmnaża Mam nadzieję, ze Anula sprzeda namiary na wykonawcę jak sama go juz znajdzie Mazo, jakie plany na najbliższy czas? Koncepcja łazienki już jest? Hmm... Czekamy aż skończą prace w środku, a idzie im bardzo wolno, wtedy wejdzie płytkarz (o ile się nie rozmyślił, bo termin już minął), zacznie od podłóg, koncepcja dużej łazienki już jest, dzisiaj chcemy ostatecznie wymierzyć ilość płytek (mam nadzieję, że białych mi nie wykupili), w poniedziałek zamówimy. Może wieczorem wkleję, co tam wymyśliliśmy, może zauważycie jakieś błędy? Już chciałam zgłosić się do jakiegoś architekta, bo wydawało mi się wszystko bez sensu, ale nie chce mi się go szukać itd. Niektóre prace na elewacji odkładamy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 mazo, a propos stołu, to zastanowiło mnie, czy będzie się bardzo rysował? i pomyślałam sobie, że mógłby super wyglądać z blatem przykrytym szkłem! na pewno nie porysowałby się i byłby jeszcze bardziej retro Dobry pomysł, moja mama ma właśnie okragły stół w kuchni przykryty szklaną taflą, a pod nią obrus - praktyczne (u nas pewnie bez obrusika ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 pod szybę stosuje się takie silikonowe kółeczka, które zapobiegają suwaniu się szyby i są praktycznie niewidoczne. w ikei pewnie też takie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.11.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) W końcu wklejam obiecane wizualki, bardzo amatorskie Pewnie utnie prawą stronę... Ma to wyglądać mniej więcej tak: http://lh3.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TNbYVTh3ovI/AAAAAAAAEtM/sQrsKNoDzU4/s912/Projekt%20%C5%82azienki%2001.jpg Szafka będzie podwieszana, z czterema szufladami (2 na górze, 2 na dole). Ta ściana z lustrem będzie przedłużeniem zabudowy karton-gipsu, nad wc ma być ukryta szafka w kolorze ściany. A - ściany ponad płytkami są wszędzie szare. http://lh6.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TNbYp19sxVI/AAAAAAAAEtQ/yTTR3RLph6U/s912/Projekt%20%C5%82azienki%2002.jpg Ta przestrzeń mędzy toaletą a prysznicem jest taka duża ze wzgędu na otwieranie drzwi prysznicowych. http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TNbYxvCcTUI/AAAAAAAAEtU/EkWEUDjV_lc/s912/Projekt%20%C5%82azienki%2003.jpg http://lh4.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TNbZDudPjGI/AAAAAAAAEtY/I3ZCoPDBR88/s912/Projekt%20%C5%82azienki%2004.jpg Tu wersja lustra według pomysł mojego męża: http://lh3.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TNbcvZUz58I/AAAAAAAAEuE/7DkYGnMscUE/s912/Projekt%20%C5%82azienki%2001%20v2.jpg Edytowane 7 Listopada 2010 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.11.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Te linie na płytkach nad wc to tylko tak sobie, tylko szafka w ścianie będzie widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 07.11.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Mazo super, bardzo fajnie.... i nawet plyteczki - gazetki sa w jakim programie to robisz? boze kiedy ja bede na takim etapie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.11.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Dzięki! To sketch-up, a robi mój mąż, ja jakoś kiepsko siebie w tym widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.11.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) Nad lustro: http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TAU--npVs9I/AAAAAAAADvk/l2LRNssN-As/massive%2034094.jpg Massive Aqua. Muszę sprawdzić wymiary. Nie mam jeszcze wybranego oświetlenia pod prysznic i nad wanną razy 2. Chciałabym coś prostego, może jakiś reflektorek, tylko nie wiem, czy musi to być specjalne łazienkowe? bo w tego typu lampach nie ma za bardzo wyboru. COś takiego, ale nie za 800 zł. http://www.sklep.mdom.pl/photo/product_big/f/0/5/1_f05b7eac6f06.jpg Edytowane 7 Listopada 2010 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.11.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 A w ogóle to szkoda, że okno jest w tym miejscu, prysznic mógł być tam, gdzie wanna, a okno z drugiej strony, teraz łazienka jest ciemna. Żałuję, że wcześniej na to nie wpadłam, myślałam o tym, ale wydawało mi się, że są jakieś przeszkody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts