aricia 25.11.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 wg mnie, affron+cersanit wyglądają super:Dtylko musisz pilnować, żeby np. w meblach nie zaplątała się jeszcze jakaś inna szarość w dużych płaszczyznach. do tego biała sanitarka, stalowa/chromowa armatura, białe ściany i jak dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.11.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Tak, bardzo ładnie pasuje, ten sam odcień, tylko przestraszyłam się, że w tak małym pomieszczeniu taki ciemny kąt... Chyba, że biel reszty jakoś to zrównoważy... Druga opcja to biała mozaika. Jak myślisz, Aricio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.11.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 na pewno z białą będzie jaśniej! może rzeczywiście do małej łazienki biała byłaby lepsza. podkreśli prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Nie wim czy to mój monitor przekłamuje kolory, ale affron z mozaiką wyglądają źle, kompletnie inne odcienie szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.11.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Nie wim czy to mój monitor przekłamuje kolory, ale affron z mozaiką wyglądają źle, kompletnie inne odcienie szarości. tez tak mam...ta mozaika wyglada na szary plastik przy Affronie.....przynajmniej na moim kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.11.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jak dla mnie dużo lepiej wygląda Affron z Areną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.11.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 ale przecież mozaika nie musi mieć tego samego odcienia... grunt, żeby następny szary nie pojawił się w tak małym pomieszczeniu. dlatego przy takim połączeniu postawiłabym na jasne, dębowe dodatki.btw, jest też wyjście z białą mozaiką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Z białą albo ciemną, grafitową w odcieniu maziaj na affronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.11.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 popieram i glosuje za biala...a mozaika affronu Ci sie nie podobala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.11.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dzięki za opinie, dziewczyny! miałam już napisać, że ta mozaika jest w identycznym odcieniu, ale zerknęłam jeszcze raz na zdjęcie i faktycznie odcień jest troszkę inny, ale to chyba dlatego, że mozaika jest bardziej błyszcząca i inaczej odbija światło. Fakt, że to zupełnie inne materiały i przy takim samym kolorze to właśnie może się gryźć. ALe w tej chwili wydaje mi się ok (tym bardziej że będą w innych płaszczyznach), tylko że ten ciemny kolor. No i w ogóle - chciałabym wybrać fajne rozwiązanie, a nie takie, że ujdzie TYlko że zapał mi już minął, teraz czuję tylko że czas mnie goni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.11.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 popieram i glosuje za biala...a mozaika affronu Ci sie nie podobala? No właśnie - nie za bardzo: te kosteczki w tej mozaice są trochę większe, no i jakoś tak ogólnie mnie nie porywa. Jeszcze tylko przypomnę, że ta łazieneczka ma 3 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 A może gładką białą płytę z corianu lub podobnego mu materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.11.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Myślałam o gładkich białych płytkach w dużym rozmiarze (te z corianu chyba bardzo drogie, prawda?), bardzo mi się takie podobają (u Ciebie Rasiu na przykład), mozaika też... Ja nie mogę mieć za dużo opcji, bo widzicie, jak długo podejmuję decyzje , aż mi głupio... Najważnejsze, że płytki na podłogę wybrane (wybrane? ), to już będzie co układać. Płytki do dużej łazienki już mamy, więc nie jest źle... A w ogóle to była opcja komiksu pod prysznicem - tam, gdzie będę zamawiać ten mój do tej właśnie łazienki robią takie pancerne tapety, że nadają się pod prysznic, ale musi to zakładać ich ekipa, bez tego nie zaryzykuję, ale nie opłaca im się jechać z Warszawy do takiej małej rzeczy. Ja się tak przejmuję tym, co ma być pod prysznicem, a kiedy przyjdzie kabina, to ledwo będzie widać, co tam jest Niestety, ale bez kabiny wszystko będzie pochlapane, za mała przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dziendoberek głosuję za białą mozaiką do Affronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.11.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzięki Minko! I tak chyba będzie! Muszę tylko zamówić kolejne plastry do obejrzenia, która najładniejsza, bo wiadomo, że te biele nie są sobie równe. I nad umywalką też, bo niestety tu affron byłby chyba ni z gruszki ni z pietruszki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.11.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A co myślicie o tych płytkach w kuchni, na podłodze - zrobić mat czy półpoler? Jeszcze raz przybliżam wygląd kuchni: białe meble w połysku, blat dębowy, ściana nad blatem szara, stół biały (nie wiem, czy on jest połyskliwy czy matowy), krzesła białe raczej matowe. Z kuchni wyjście na taras, rodzina bardzo niepedantyczna... Ponoć ten pólpoler jest praktyczniejszy, ale nie wiem, czy nie za dużo tam tego połysku i czy nie będzie zbyt elegancko. No bo dom ma być taki trochę retro-loft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.11.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 to ja juz sie nie odzywam...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.11.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Wiem Maju, że doradzasz półpoler ze względu na jego walory praktyczne, a teraz jeszcze zostaje kwestia - czy nie za dużo połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.11.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Tak to ma wyglądać. Niestety program pokazuje pod pewnym kątem białe jak szare, więc muszę wyjaśnić, że wszystkie ściany są białe. http://lh4.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TPImGSV8X2I/AAAAAAAAE1k/g4Odh3I-xqk/s800/rzut%20z%20g%C3%B3ry.jpg http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TPImILJeniI/AAAAAAAAE1o/dV6MZRnlcOQ/s800/rzut%20komiks.jpg http://lh6.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TPImJBDr6CI/AAAAAAAAE1s/XiEN7TJpKmw/s800/rzut%20zlew.jpg http://lh4.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TPImKnYn_UI/AAAAAAAAE1w/FSHO1ZVlO4I/s800/rzut%20wc.jpg http://lh6.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TPImMOaD2cI/AAAAAAAAE10/Vpx6nrjyaz4/s800/rzut%20prysznic.jpg Komiks nie jest dokładnie ten sam, który ma być - ten prawdziwy jest mniej straszny Ale i tak wiem, że starsze pokolenie nie będzie zachwycone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ja bym dała komiks za kibelkiem, będzie go widać na wejście od razu. A dookoła umywalki to lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts