mazo 28.11.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Hmmm... muszę to przemyśleć. W tej chwili komiks będzie się fajnie odbijał w lustrze, bo to coś niebieskie to lustro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.11.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Za WC jest bardzo wąsko, około 60 cm, ten plakat i tak będzie musiał być wykadrowany. No i będzie niespodzianka - na pierwszy rzut wszystko grzecznie, a za chwilę zawału można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.11.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Widzę, że łazienka nie przypadła Wam do gustu A mnie się podoba Dostałam projekt tapety po wycięciu kawałka 90 cm. Poprosiłam o jeszcze inne do wyboru, chociaż ten jest ok - nie zawiera drastycznych scen . Ani gorszących . http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TPPii3auEhI/AAAAAAAAE2Q/89tkPxJjrX0/s512/modesty%202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ja bym zostawiła tak jak jest. Przy kibelku się zgubi. Chyba, żeby zrobić tam dodatkowy pasek.A w tym pustym narożniku będzie prysznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Maaaazo, ja bym dała tą biała błyszczącą mozaikę do affrona na podłodze iiiiiii przekuła prysznic koło wctu. Będzie wygodniej jak nie będzie się odrazu wchodziło na szybę przysznicową. Ręczniki nie będą wisiały na wejsciu. komiks będzie na ekspozycji, a tak nawet nie będzie oddachu zeby go obejrzec przy wejsciu.http://img521.imageshack.us/img521/1981/mazo0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.11.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Myszo - to dobry pomysł, fakt, że tapeta lepiej by się tam prezentowała, ale po pierwsze za dużo kucia i prucia, po drugie w tym kącie przy drzwiach jest za mało miejsca na prysznic (chyba 60cm, jeśli dobrze narysowane w sketch-upie). Na kabinę nie będzie się wchodzić, bo na co dzień będzie złożona przy ścianie (półokragłą najprawdodpodobniej). Trudno - nie będzie efektownego wejścia, ale za to ze strategicznych miejsc ciekawy widok No i fajnie będzie się odbijać w lustrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.11.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Chyba dopiero Cię zrozumiałam Myszo, a właściwie zrozumiałam, że Ty mnie nie zrozumiałaś :) Jeśli dobrze zrozumiałam :) Prysznic jest tam, gdzie mozaika, koło wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ufff, to dobra wiadomość, bo nie muszę kazać Ci niczego przekuwać i dobrze jest z komiksem i tak i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.11.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Odetchnęłam bo już fachowcy byli w pełnej gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.11.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Właśnie się dowiedziałam, że dzisiaj muszę zamówić płytki, bo od jutra cena affronów idzie w górę o 10 zł na metrze, odgórnie - nie tylko w moim sklepie, tak przynajmniej twierdzi sprzedawca. Może chciał mnie zmobilizować Chyba będę losować, bo nijak nie mogę się zdecydować - półpoler czy mat. Ale już Was nie pytam o zdanie, bo się potem ze mnie śmiejecie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.11.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 (edytowane) mazo, jak nie wiem, jak doradzić...bo sama nie jestem pewna co mam!!!!!! czy w sklepie, gdzie zamawiasz są na ekspozycji? mój to CHYBA półpoler ... można przecież połączyć oba rodzaje. np łazienki półpoler, a miejsca częściej uczęszczane ( w obuwiu )matowe. czytałam gdzieś o tym, że affron się" wyciera". może chodziło o ten połysk,że niby się matowi? ja wolę w miejscach typu kuchnia czy hol matowe płytki. jest cieplej i mniej elegancko Edytowane 30 Listopada 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.11.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Aricio - dzięki za chęć pomocy! Chyba masz półpoler, w macie są takie bardziej poprzeczne wrąbki. No i półpoler się świeci, mat nie Na zdjęciach w Twojej łazience też wygląda na półpoler, zawsze tak mi się wydawało. Kurcze, chyba myślimy bardzo podobnie , bo ja też w wiatrołapie, hallu i korystarzu chcę dać mat, w kuchni chyba półpoler, w łazienkach półpoler. Myślę, żeby pod prysznicem w małej łazience dać mat - to wyjdzie akurat jedna płytka, chodzi o możliwość poślizgnięcia, w dużej wyjdzie to większy obszar, nie wiem, jak to będzie wyglądało, bo te płytki oprócz tego, że różnią się połyskiem lub jego brakiem, to jeszcze w macie te niteczki jaśniejsze są takie mniej wyraźne, jakby zamglone. No i nie wiem, czy przed wejściem dać affrony, czy areny - te ostatnie pasują odcieniem do drzwi, też są chropowate, ale mniej, no i bardziej będzie widać na nich brud, ale z drugiej strony może będą pasowały do betonowych płyt, z których ma być ścieżka. Bałam się tego półpoleru w kuchni, bo meble w połysku, ale teraz dowiedziałam się, że w Ikei są też białe kuchnie w półpołysku - Applad, więc może to dobre rozwiazanie, żeby nie było zbyt elegancko. Dowiedziałam się też od Myszy o sposobie na matowe affrony - pastowanie ich od czasu do czasu. To jest myśl, ale jednak w kuchni chciałabym sobie ułatwić życie, bo wiadomo, że tam najbardziej będzie się brudzić. Zastanawiałam się tylko nad tym, o czym piszesz Aricio - czy ten poler nie będzie się wycierał z czasem? Wyślę dzisiaj męża piąty raz do sklepu, żeby podpytał sprzedawcę, który był dość krytyczny wobec tych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.12.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wczoraj zamówiliśmy płytki!!! JUż nie będę Was męczyć Ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.12.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 kamień z serca.... no to teraz musisz męczyć czym innym !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) no to chyba szampana trzeba otworzyc Mazo. Tak czułam, ze te pytania to ostatnie szarpanie przedwyborcze http://www.chip.pl/img-galerie/wyswietlanie-obrazu/nowy-rok/szampan.jpg/szampan.jpg Edytowane 1 Grudnia 2010 przez 78mysz gupota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.12.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Bez obaw - zaraz coś znajdę Właściwie to miałam zamiar napisać, że już nie będę Was TYM męczyć Kto nie buduje domu, nie urządza mieszkania, ten nie zrozumie, jak trudne są te wybory... ale mam nadzieję, że kiedyś te rozterki przyniosą fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.12.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Śmiej się Myszo, śmiej... Co ja za to mogę, żem taka niezdycydowana... (to przez traumatyczne przeżycia z płytkami w poprzednim mieszkaniu:)) Dzięki za napitek! Nie mam w lodówce szampana, ale coś lepszego - cydr za prawie 2 euracze! Tylko, że mnie gardło boli i coś niedomagam ogólnie - to pewnie od nadmiaru wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 och te dylematy są mi bardzo bliskie i daleko mi od smiechu.Najlepsze jest to, ze sposród wielu róznych rzeczy/rozwiązan, które oglądam potrafię wybrać dwa i to są zawsze takie dwa, ze juz dalej musze pytać męża....albo Was, bo sama odpowiedzialności nie umiem wziąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.12.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No właśnie - też tak mam, boję się odpowiedzialności, szczególnie jeśli są to rzeczy trwałe - na lata. Dlatego chyba nie lubię kupować drogich sprzętów - większy strach przy wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.12.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Mazo nie Ty jedna Ja tez ciagle tylko ogladam a jeszcze na nic sie nie zdecydowalam :bash:Fakt ze lazienki to spiewka przyszlosci ale zywcem pasowaloby mi kupic teraz wklad kominkowy i nie moge wybrac :(Tym bardziej skladam gratulki ze temat plytek masz juz za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts