Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Mąż się wypowiedział, też po raz kolejny na ten temat - liście albo stemple, ale te ostatnie mało sypialniane, widziałabym je na antresoli, gdybym zrezygnowała z biało-szarych (czarnych) literek (chyab jeszcze Wam nie pokazywałam).

Aricio - bo u Ciebie potrzeba dodatków. Dodatków! Czerwone na przykład :) Tak przynajmniej twierdzi moja teściowa, bo musi być przytulnie :)

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja z tapetowymi linkami nie pomoge bo mnie krotko mowiac tapety nie kreca ;)ale u nas bedzie sporo zdjec, mysle ze tych duzo formatowych rowniez - w lazience ceglanej obok prysznica planujemy takie od podlogi do sufitu czarno - biale.

Napisz koniecznie cos wiecej o tych literkach:yes:

Mamy założone parapety zewnętrzne, aluminiowe malowane, widziałam je tylko na zdjęciach i nie bardzo mi się podobają... Deweloper namówił nas na malowane (a podobały mi się niemalowane), niby że trwalsze, ale nie zdawałam sobie sprawy, że po bokach będą plastikowe listwy... Znowu nie tak... I znowu coś przegapiliśmy, bo rozmowy przez telefon bez dogadania i obejrzenia szczegółów. Mam nadzieję, że kolor jest taki sam...

Rany...a ja myslalam, ze tylko ja tak mam:D:D czyli nie ma roznicy, czy jestes sto czy 2 tysiace kilometrow od budowy?...efekt ten sam:mad:

zapodaj zdjecie tych malowanych.....czyli mi sie udalo, bo wcale sie nie dogadalismy u nas na budowie i parapety sa niemalowane..uff! mam maly pozytyw:)

Aneto - mnie typowe tapety też nie kręcą, dlatego tak trudno mi znaleźć coś fajnego. A tak - na ścianie z łóżkiem mogę tylko dać inny kolor. I tak będzie ascetycznie ze względu na ilość mebli :) A zdjęcia - u nas też będzie dużo dużych czarno-białych, takich naszych, rodzinnych.

Rany...a ja myslalam, ze tylko ja tak mam:D:D czyli nie ma roznicy, czy jestes sto czy 2 tysiace kilometrow od budowy?...efekt ten sam:mad:

zapodaj zdjecie tych malowanych.....czyli mi sie udalo, bo wcale sie nie dogadalismy u nas na budowie i parapety sa niemalowane..uff! mam maly pozytyw:)

No, jakaś różnica pewnie jest, my mamy gorszy efekt :) Nie wiem, może przesadzam i tego nie będzie tak widać... Zdjęcie mam tylko takie z komórki robione prawie po ciemku, poza tym nie chcę się załamywać po raz kolejny :)

A widziałam te Twoje, podobały mi się, ale potem deweloper i też przeczytałam na forum, że malowane trwalsze... No to dalej się nie zastanawiałam...

Nie, nie widziałam, ale widziałam w szarym wątku te półki - literki w takim szaro-żółtym pokoju, kojarzysz? zapisałam sobie, tylko nie wiem, gdzie miałabym umieścić coś takiego, ale może znajdę jakieś miejsce, bo fajna rzecz, te Twoje półki w mieszkaniu też fajne!

A jeśli chodzi o tapetę, to będzie dokładnie w tym miejscu (i z drugiej strony, symetrycznie), ten trójkąt przy kominie będzie zabudowany i też obklejony tapetą:

http://lh3.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TSYK5mk2slI/AAAAAAAAFEM/sYWFfQdulIA/s720/IMGP5039.JPG

Tak, myślę o jakiejś alternatywie. To dobry pomysł z tą galeryjką, tylko że zdjęcia odpadają, bo taka galeria z czarno-białymi zdjęciami w czarnych ramkach będzie już w łaczniku między częścią dzienną a nocną, to fajne miejsce i bardziej dostępne dla naszych dziewczynek - uwielbiają patrzeć na te zdjęcia - mamy je wtej chwili na ścianie w kuchni.

Może jakiś fajny plakat w dużej ramie? jakiś jazzowy albo taki trochę sypialniany :) Na szarej ścianie oczywiście:) Pomyślę...

a może coś z malarstwa?

http://i2.pinger.pl/pgr102/e57ab6170012acaa4afe807d

można wydrukować na płótnie i naciągnąć na ramę. mój tryptyk w saloonie jest tak zrobiony.

planuję jeszcze parę kopii w mini formatach, na małą galeryjkę, z obrazów tego artysty http://fabianperez.com/gallery1.html

np, z tej serii http://fabianperez.com/gallery4.html