mazo 22.01.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Mąż się wypowiedział, też po raz kolejny na ten temat - liście albo stemple, ale te ostatnie mało sypialniane, widziałabym je na antresoli, gdybym zrezygnowała z biało-szarych (czarnych) literek (chyab jeszcze Wam nie pokazywałam). Aricio - bo u Ciebie potrzeba dodatków. Dodatków! Czerwone na przykład Tak przynajmniej twierdzi moja teściowa, bo musi być przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.01.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 aaaaa, korespondować. od razu mi się skojarzyło z jakąś fototapetą, a'la las... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.01.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dzięki Aricio! Przeglądałam już miliony tapet i nic... Wszystkie wydawały mi się zbyt normalne i nie w tym klimacie, którego szukam. Ale może muszę szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.01.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 To niezły pomysł A może fototapeta - jesień w parku... Muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.01.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Ja z tapetowymi linkami nie pomoge bo mnie krotko mowiac tapety nie kreca ;)ale u nas bedzie sporo zdjec, mysle ze tych duzo formatowych rowniez - w lazience ceglanej obok prysznica planujemy takie od podlogi do sufitu czarno - biale.Napisz koniecznie cos wiecej o tych literkach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.01.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Mamy założone parapety zewnętrzne, aluminiowe malowane, widziałam je tylko na zdjęciach i nie bardzo mi się podobają... Deweloper namówił nas na malowane (a podobały mi się niemalowane), niby że trwalsze, ale nie zdawałam sobie sprawy, że po bokach będą plastikowe listwy... Znowu nie tak... I znowu coś przegapiliśmy, bo rozmowy przez telefon bez dogadania i obejrzenia szczegółów. Mam nadzieję, że kolor jest taki sam... Rany...a ja myslalam, ze tylko ja tak mam:D:D czyli nie ma roznicy, czy jestes sto czy 2 tysiace kilometrow od budowy?...efekt ten sam:mad: zapodaj zdjecie tych malowanych.....czyli mi sie udalo, bo wcale sie nie dogadalismy u nas na budowie i parapety sa niemalowane..uff! mam maly pozytyw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.01.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Aneto - mnie typowe tapety też nie kręcą, dlatego tak trudno mi znaleźć coś fajnego. A tak - na ścianie z łóżkiem mogę tylko dać inny kolor. I tak będzie ascetycznie ze względu na ilość mebli A zdjęcia - u nas też będzie dużo dużych czarno-białych, takich naszych, rodzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.01.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Rany...a ja myslalam, ze tylko ja tak mam:D:D czyli nie ma roznicy, czy jestes sto czy 2 tysiace kilometrow od budowy?...efekt ten sam:mad: zapodaj zdjecie tych malowanych.....czyli mi sie udalo, bo wcale sie nie dogadalismy u nas na budowie i parapety sa niemalowane..uff! mam maly pozytyw:) No, jakaś różnica pewnie jest, my mamy gorszy efekt Nie wiem, może przesadzam i tego nie będzie tak widać... Zdjęcie mam tylko takie z komórki robione prawie po ciemku, poza tym nie chcę się załamywać po raz kolejny A widziałam te Twoje, podobały mi się, ale potem deweloper i też przeczytałam na forum, że malowane trwalsze... No to dalej się nie zastanawiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.01.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Miałam pokazać literki, nie mogłam ich znaleźć, jakaś dobra szarolubna duszyczka pomogła http://www.mamita.pl/fototapety/do-sypialni/duze-fototapety/8d.jpg Jest jeszcze szara i biało-czarna. Będzie na antresoli, po obu stronach biblioteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 bardzo przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.01.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Oj, to chyba nie był komplement... To tak prawie jak o kobiecie - wygląda korzystnie:) To jedyna literkowa, jaką znalazłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 no co Ty! wygląda bardzo fajnie!!! trzeba tylko znaleźć jej dobre miejsce. chyba nie powinno jej być bardzo dużo. może ściany wokół w kolorze literek? ( oczywiście kolor dobieramy, jak juz będzie tapeta;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 w temacie literkowym....niekoniecznie jako tapeta:)..... widziała to?...tylko niech na cenę nie patrzy!!!!!!!http://glamstore.com.pl/Wiszaca_Polka_Na_ksiazki_E-3221.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.01.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nie, nie widziałam, ale widziałam w szarym wątku te półki - literki w takim szaro-żółtym pokoju, kojarzysz? zapisałam sobie, tylko nie wiem, gdzie miałabym umieścić coś takiego, ale może znajdę jakieś miejsce, bo fajna rzecz, te Twoje półki w mieszkaniu też fajne! A jeśli chodzi o tapetę, to będzie dokładnie w tym miejscu (i z drugiej strony, symetrycznie), ten trójkąt przy kominie będzie zabudowany i też obklejony tapetą: http://lh3.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TSYK5mk2slI/AAAAAAAAFEM/sYWFfQdulIA/s720/IMGP5039.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 23.01.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Widzę, że prace idą do przodu W temacie tapety - żadna mi nie przypadla... Ta pierwsza trochę rzeczywiście mdła... Tapety są na prawdę piekne - niektóre oczywiście ale za zwyczaj te piękne, pięknie też kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.01.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kurcze, aż taka kiepska? Muszę przyjrzeć jej się raz jeszcze, ale nie chce mi się po raz kolejny przeglądać tych tapet... Dzięki za opinię Analieno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.01.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 mazuś, a może odpuść sobie tapety, jeżeli jest taki problem ze znalezieniem tej jedynej, na rzecz galeryjki?na moim ulubionym blogu jest akurat świeży temat :http://www.desiretoinspire.net/blog/2011/1/21/reader-request-leaning-art.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.01.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Tak, myślę o jakiejś alternatywie. To dobry pomysł z tą galeryjką, tylko że zdjęcia odpadają, bo taka galeria z czarno-białymi zdjęciami w czarnych ramkach będzie już w łaczniku między częścią dzienną a nocną, to fajne miejsce i bardziej dostępne dla naszych dziewczynek - uwielbiają patrzeć na te zdjęcia - mamy je wtej chwili na ścianie w kuchni. Może jakiś fajny plakat w dużej ramie? jakiś jazzowy albo taki trochę sypialniany Na szarej ścianie oczywiście:) Pomyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.01.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 a może coś z malarstwa? http://i2.pinger.pl/pgr102/e57ab6170012acaa4afe807d można wydrukować na płótnie i naciągnąć na ramę. mój tryptyk w saloonie jest tak zrobiony.planuję jeszcze parę kopii w mini formatach, na małą galeryjkę, z obrazów tego artysty http://fabianperez.com/gallery1.html np, z tej serii http://fabianperez.com/gallery4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.01.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 To niestety nie w moim stylu. Nie potrafię za bardzo określić, co jest moim stylem, ale musi być lekkie, trochę niepoważne i świeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts