mazo 24.01.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Na szczęście, tylko czasu szkoda... A ja właśnie znalazłam coś żółtego do kuchni, nie wiem co prawda, czy znajdę dla niego miejsce, ale fajny: http://img14.allegroimg.pl/photos/400x300/14/16/15/95/1416159528_4 Z tej samej firmy są fajne retro czajniki, przyzwyczaiłam się do tego, który miałam wybrany (z Duki), ale tamten jest na prąd, a ten na płytę (to bardziej ekonomiczne, chociaż mniej praktyczne rozwiązanie): http://img14.allegroimg.pl/photos/400x300/14/16/15/95/1416159534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.01.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj mazo. Wpadłam do ciebie przypadkiem, za sprawą takich samych dachówek....ale jak zobaczyłam pierwsze fotki to się zakochałam....jak pięknie na Waszej działce wiosną i jesienią, tyle zieleni. Mam nadzieję, ze nie planujecie wycinać tych starych , rozłożystych drzew. Domek też zapowiada się śliczny....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj żono m! Bardzo mi miło, że mnie odwiedziłaś i dziękuję za miłe słowa. Nie, nie chcemy wycinać tych starych drzew, radzono nam tylko, żeby wyciąć suche gałęzie, ale nie znamy się na tym za bardzo.Wpadaj częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.01.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A to wspomniany wyżej kenwood: http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/S_-SZp57H_I/AAAAAAAADuA/PCrk13gcIhc/308_images_Image_kenwood_kenw_skm034.jpg Ten też świetny, ale nie pasuje mi kolorystycznie: http://czerwonamaszyna.pl/images/products/lecreuset/92000900060000_0.jpg Dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.01.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 a może żółty?http://www.stylowazastawa.pl/products/mini_karta/1258374393_Camden-Yellow-2503-4525_cr.jpghttp://www.stylowazastawa.pl/produkt/1265/Czajnik_Copco_CAMDEN_2l_Zolty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 O! super! dzięki Aricio! Zobaczę, ile wyjdzie tych żółtych akcentów, nie chciałabym przesadzić, bo będzie tak jak w kuchni mojej mamy w latach osiemdziesiątych - czerwona lampa, czerwone pojemniki, czerwony czajnik, czerwone durnostrojki itp. No, ale w końcu miało być retro... A w ogóle z tych wszystkich niestety najbardziej podoba mi się ten czarny kenwood - retro jest tutaj delikatnie zaznaczone, nie jest takie dosłowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja mam "wolnostojący" czajnik nigdy nie zastanawiałam się jak to jest ze zużyciem energii. wiem, że tak mi wygodniej. często podczas przygotowania obiadów nie starcza mi palników, a Młody się wydziera "maaaamoooooo, piiiiiiić!!!!!" i nie wiem, co bym zrobiła, gdybym miała czajnik "na kuchenkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Racja, dlatego też bardziej skłaniam się ku takiemu na prąd, czyli kenwoodowi. Wygodne tez jest to, że nie trzeba lecieć do kuchni, kiedy odzywa się gwizdek, bo elektryczny sam się wyłączy. No i do takiego jesteśmy przyzwyczajeni. Przez moment chciałam być oszczędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja już zapomniałam o tym, że on sam się nie wyłącza!!!!!!! człowiek to ma krótką pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 mazo, luknij na nasze szarości....właśnie przywieźli mi fotel...hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No, czasami wypluje ten gwizdek i koniec hałasu, ale za to można spalić czajnik Chociaż moja bratowa spaliła czajnik elektryczny stawiając go przez pomyłkę na gaz Zmieniam temat. Chyba w sypialni młodszej córki wykorzystam ten materiał: http://www.ikea.com/PIAimages/79467_PE203479_S4.JPG broniłam się przed nim w obecnym mieszkaniu i kupiłam do dziecięcego pokoju inny, ale bardzo mi się podoba, chociaż taki rozpoznawalny - nie lubię tego. Ale wesoły i kolorowy. Zrezygnuję chyba z tapety w ptaszki (brakuje mi ściany dostatecznie wąskiej), a pozostanę przy ptaszkach z filcu w kolorach z tej tkaniny. Nie będę robić zasłonki chyba (ma być biała), tylko poduchy i może roletę - musiałaby być dwustonna, żeby od zewnątrz też to ładnie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 fajniutki ! a może rzymską roletkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Popędziłam na złamanie karku ogladać TWój fotel - ale super!! już tam napisałam, że kombinuję, gdzie mogłabym mieć taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Rzymska roleta też musiałaby być dwustronna chyba? czy może ona zawsze jest? nigdy nie miałam rzymskiej, więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a ja już tam napisałam, że DZIĘKI !!!! zupełnie nie wiem, jak są szyte takie rolety może można byłoby dać jakąś cienką podszewkę, żeby wzór nie przebijał na drugą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jeśli mowa o tkaninach, to w tej chwili w pokoju starszej córki takie poduszki i zasłonki, też mi się podobają, aż szkoda ich trochę: http://lh6.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TT7KkyGs0WI/AAAAAAAAFIg/1G28Mwa6g_I/s720/IMGP5203.JPG Powycinałam te tulipanki i przykleiłam ich kilka na białą ścianę, tak blisko podłogi, fajnie wyglądało do czasu, kiedy młodszy szkodnik poodklejał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Oj tam, co z tego że tkanina rozpoznawalna . Jest śliczna - moja córa ma z niej poszewki na poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 I też w stylu retro - wnętrza będą spójne Muszę teraz myśleć nad pokojami dziecięcymi, bo do tej pory jakoś omijałam ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Oooo, pokój dla dzieci . Ja nad jednym spędziłam dobry miesiąc zanim mi się wszystko poukładało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a ja ten temat do tej pory omijam . mój Młody ma 3lata. ja z tych " nieprzepadjących" za akcentami w stylu pieski, misiaczki, krówki i inne owieczki. generalnie nie podobają mi się pokoiki dla małych dzieci....za to uwielbiam takie dla starszych przedszkolaków i wzwyż. muszę się po wolutku za to zabrać, bo mam wyrzuty sumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts