Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten dopiero wymyśliłam:

http://www.badet.pl/photo/product_big/1/e/6/1_1e6d1a201978.jpg

Moja córeczka będzie zachwycona, uwielbia opowiadania o Findusie. Pod choinkę dostała pluszowego Findusa - jeszcze nie widziałam takiej radości, po prostu szał, skakała, powtarzała, że dostała Findusa, nie mogła w to uwierzyć :)

Drugiego w necie nie mogę znaleźć, zrobię zdjęcie.

Gość monika996
piękny dom !!!! Dach super wyszedł!!! dalej będę czytać i obserwować. jaki kolor dajecie na elewację? to znaczy czysty biały? czy złamany tzw . off-white? ja tez mam podobną kolorstykę , dach grafit, okna ciemniejsze też grafitowe i ma być biały tynk + grafitowe wypustki( wystające kostki)

Dziękuję Moniko! Elewacja ma być biała, ewentualnie lekko złamana, ale chyba tak niedostrzegalnie (ludzkim okiem:)), zauważyłam, że drażnią mnie wszelkie ciepłe odcienie bieli, takie wpadające w krem czy coś jeszcze bardziej wyrazistego, kiedy spadnie śnieg - wtedy te inne odcienie tak odcinają się od prawdziwej bieli - no nie podoba mi się to :)

Gość monika996
jeszcze nie mamy zamontowanych. krotsza będzie nad miską szklaną w male jLazience9 miska ma mieć około 40 cm- chyba). dłuzsza nad umywalką u syna ( umywalka będzie chyba na szafce więc będziemy dozować odległośc). fajny masz gust. dopiero zaczęlam czytać twoje posty. czytam prawie od 2 godzin . Wciąga:)