Analiena 25.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Moja miała wielką frajdę przy oglądaniu ze mną różnych inspiracji pokoi dziecinnych. Problem tylko polegał na tym, że przy prawie każdej krzyczała "Taki pokój chcę mieć ". A misz masz z tych wszystkich to byłby dopiero oczopląs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja mojej za bardzo nie wypytuję, bo wiem, jaki kolor ścian by wybrała... Mam już dwa plakaty do jej pokoju, jeden nawet kupiony - jest super! A ja nie mogę znaleźć plakatu do kuchni, kupiłam go 2 lata temu i włożyłam gdzieś, żeby się nie zgubił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Skąd ja znam dobre chowanie rzeczy - schowałam tak kiedyś parę drobiazgów. Po jakimś czasie je znajdywałam ale w takich miejscach że za chiny bym nie wpadla że mogłam tam to upchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kurcze, ale to jest tuba, to nie plakat schowany za szafą... Podejrzewam mojego męża, on jest świetny w gubieniu (mam nadzieję, że tego nie przeczyta... ups...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.01.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Pokoje dla dzieci - wdzięczny temat. Tyle mam pomysłów i inspiracji, że musiałabym jeszcze z tuzin urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mój czasem czyta i czasem komentuje - pamietam, ze się lekko oburzył jak o cudzej kupie w naszej oczyszczalni pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 25.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A tak w ogóle, masz gdzieś fotki plakatow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ten dopiero wymyśliłam: http://www.badet.pl/photo/product_big/1/e/6/1_1e6d1a201978.jpg Moja córeczka będzie zachwycona, uwielbia opowiadania o Findusie. Pod choinkę dostała pluszowego Findusa - jeszcze nie widziałam takiej radości, po prostu szał, skakała, powtarzała, że dostała Findusa, nie mogła w to uwierzyć Drugiego w necie nie mogę znaleźć, zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.01.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 piękny dom !!!! Dach super wyszedł!!! dalej będę czytać i obserwować. jaki kolor dajecie na elewację? to znaczy czysty biały? czy złamany tzw . off-white? ja tez mam podobną kolorstykę , dach grafit, okna ciemniejsze też grafitowe i ma być biały tynk + grafitowe wypustki( wystające kostki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dziękuję Moniko! Elewacja ma być biała, ewentualnie lekko złamana, ale chyba tak niedostrzegalnie (ludzkim okiem:)), zauważyłam, że drażnią mnie wszelkie ciepłe odcienie bieli, takie wpadające w krem czy coś jeszcze bardziej wyrazistego, kiedy spadnie śnieg - wtedy te inne odcienie tak odcinają się od prawdziwej bieli - no nie podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 A to ten drugi plakat: http://lh5.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/TT_faC_1mMI/AAAAAAAAFRc/deUnGZhlHPU/s720/IMGP5204.JPG Jestem fanką skandynawskiej literatury dziecięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 26.01.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Bardzo fajne te plakaty takie bajkowe Ja jestem fanką architektury skandynawskiej . Bardzo mie się podobają ich kolorowe domki. Miejscowości wyglądają tak wesoło i mimo że każdy dom jest w innym kolorze sprawia to wrażenie spójności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Architekturę skandynawską też lubię Na obu plakatach widoczne są te charakterystyczne domy, takie sielankowe te obrazki - bardzo mi się podobają. Wypatrzyłam już ramki do nich w Ikei, w tym rozmiarze były takie szaro-srebrne, chyba będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.01.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 tez mamy paffoni stick z dłuższą i krótszą wylewką. fajne są za tą cenę . my kupiliśmy z plytkami przy wylewce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 A gdzie macię tę dłuższą wylewkę? bo my nad wanną i umywalką mamy krótszą, wydawało mi się, że taka wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mamy wycenę instalacji gazowej... 9 tys., bez pieca... Mamy długi podjazd, dużo do wykopania i dużo rur do położenia, ale nie spodziewaliśmy się, że to aż tyle. Mówi się trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 26.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 jeszcze nie mamy zamontowanych. krotsza będzie nad miską szklaną w male jLazience9 miska ma mieć około 40 cm- chyba). dłuzsza nad umywalką u syna ( umywalka będzie chyba na szafce więc będziemy dozować odległośc). fajny masz gust. dopiero zaczęlam czytać twoje posty. czytam prawie od 2 godzin . Wciąga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.01.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mazo, a ile macie tych metrów do pociągnięcia gazu? Posłałam dzisiaj maila, był spory, więc nie wiem, czy nie zatkałam Ci skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.01.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Spireo - 48... A maila dostałam, dziękuję, tylko nie umiem rozpakować zdjęć w tym formacie Ale poproszę męża, kiedy wróci z budowy - dzisiaj montują drzwi - trzymajcie kciuki, bo boję się trochę, jak wyszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts