Gość Ścianki działowe 19.11.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Nie mam jeszcze ścian działowych, schodów wejściowych i tarasu. Moja super ekipa buduje mi dom od czerwca i jeszcze nie pobudowała chce jeszcze w tym roku go dokończyć ale tym razem ja się zastanawiam czy nie poczekać do wiosny, może wyskoczą mrozy i wszystko popęka. A może tylko zrobić ścianki działowe w tym roku a ze schodami i tarasem poczekać do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Buduj zima ma być łagodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Buduj zima ma być łagodna ........ ale w Afryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 19.11.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 zdecydowanie działaj dalej! Co będzie jeśli zima zacznie się dopiero w styczniu i "potrzyma" do końca kwietnia? Wtedy leżysz! Nad ściankami działowymi nie zastanawiałbym się w ogóle... Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.11.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Przez te wybuchy na słońcu ma być ciepło.I Indianie nie zbierają chrustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 19.11.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Ja w zeszłym roku założyłem, że zima będzie łagodna. Od tamtej pory wierzę w słuszność zasady:"Jeżeli coś może potoczyć się źle, to na pewno tak będzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts