arkadiusz 03.05.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Muszę powiesić oświetlenie (puszka chyba z tansformatorem; to tej puszki przyczepiony "drut" i na drucie 3 halogeny) - przyczepić do płyty KT. Mam kołki do płyty KT. Czy zwyczajnie wiercę dziury i przykręcam, czy ponieważ to KT to muszę coś jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 03.05.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Muszę powiesić oświetlenie (puszka chyba z tansformatorem; to tej puszki przyczepiony "drut" i na drucie 3 halogeny) - przyczepić do płyty KT. Mam kołki do płyty KT. Czy zwyczajnie wiercę dziury i przykręcam, czy ponieważ to KT to muszę coś jeszcze zrobić? jezeli te kt to, plyta g/k nic procz wkrecenia molly i pamietaniu by masa lampy nie przekraczala no powiedzmy 5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.05.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Muszę powiesić oświetlenie (puszka chyba z tansformatorem; to tej puszki przyczepiony "drut" i na drucie 3 halogeny) - przyczepić do płyty KT. Mam kołki do płyty KT. Czy zwyczajnie wiercę dziury i przykręcam, czy ponieważ to KT to muszę coś jeszcze zrobić? Jakie kołki masz do tej KT? plastikowe czy metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 03.05.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Muszę powiesić oświetlenie (puszka chyba z tansformatorem; to tej puszki przyczepiony "drut" i na drucie 3 halogeny) - przyczepić do płyty KT. Mam kołki do płyty KT. Czy zwyczajnie wiercę dziury i przykręcam, czy ponieważ to KT to muszę coś jeszcze zrobić? Jakie kołki masz do tej KT? plastikowe czy metalowe? Plastikowe. Po wkręceniu śruby z tego kołka ma zrobić się coś na wzór znaku "+". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2009 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Muszę powiesić oświetlenie (puszka chyba z tansformatorem; to tej puszki przyczepiony "drut" i na drucie 3 halogeny) - przyczepić do płyty KT. Mam kołki do płyty KT. Czy zwyczajnie wiercę dziury i przykręcam, czy ponieważ to KT to muszę coś jeszcze zrobić? Jakie kołki masz do tej KT? plastikowe czy metalowe? Plastikowe. Po wkręceniu śruby z tego kołka ma zrobić się coś na wzór znaku "+". http://www.superdomek.pl/wykonczenia/narzedzia/kolki-rozporowe-do-plyt-kartonowo-gipsowych.html Te z góry strony - plastikowe nie utrzymały mi oświetlenia górnego natomiast te metalowe jak najbardziej.Na opakowaniu napisane jest ,że wiertło 8mm ja wierciłem 7mm.Może to nic nie zmienia ale przynajmniej ciaśniej wchodziły na początku pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts