lump praski 03.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 wszystkich czy co ? Przeciez mowilam, ze idzie kryzys juz rok temu.....nagle nikt nie ma nic do powiedzenia....jakie nudy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 03.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 eee przesadzasz, pare postów dzisiaj padło a poza tym to chyba dobry znak, że piękny łikend majowy ludzie na łonie natury spędzają. Ja się przeziębiłam przy nocnym grillu pierwszomajowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.05.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Grill - i prosze , skutki oplakane....ja gralam w napoleona- drugie miejsce. Zadnych przeziebien nie zanotowano - zanotowano, ze corka znajmych ma chlkopaka - rzezbiarza. . Przerazenie ogarnelo wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 "Super. Niedlugo bede na tym forum sama - wymiotlo." Niektórzy by się z tego ucieszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.05.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Co masz na mysli, serdenko ? Wyrazaj sie jasniej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No bo wiesz, ciężko się dyskutuje z osobą, której racje są poza wszelką dyskusją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Nieee noooo...ja listę podpisałam nadawałam z leżaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.05.2009 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No bo wiesz, ciężko się dyskutuje z osobą, której racje są poza wszelką dyskusją. Dyskusja to dyskusja - gdyby nie bylo racji przeciwnej nie bylo by dyskusji. A ze czesc sie obraza, ze ktos moze miec inny punkt widzenia to nie moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 04.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kto wypina, tego wina!!! powiedział lump (bez urazy) w monopolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 wszyscy się urlopowali ja tam się spaliłam na działce pohasaliśmy z dzieckiem grill też był a właściwie ognisko drzewa wypielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 04.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no... my też jesteśmy z siebie dumni, bo: - działka ogarnięta - dziadek z grillem spisał się na medal (były też pyszne roladki z ananasem i szwarc waldem...) - sport był,... a jakże... (nawet tenis, był ) - spacer i, co najważniejsze, nie ożarliśmy się jak? ...no jak, co? jak zwykle (ale, to tylko ja tak robiłem dotychczas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.05.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Tez uprawialam sport - pomiedzy spaniem gralam w karty - szkoda, ze nie na prawdziwe pieniedzory - nawet niezle poszlo tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 póki ciepełko i słoneczko grzeje to każdy na powietrzu czas spędza. A potem w domu robota zaległa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.05.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 póki ciepełko i słoneczko grzeje to każdy na powietrzu czas spędza. A potem w domu robota zaległa... a w domu ... każdy czeka na ten nowy domek, by w nim sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
george_sand 05.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja dolaczylam dzis, nie bedziesz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts