jaszczur_wro 03.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam! wiem, że forum zupełnie nie - regionalne, ale na forum Grupy Wrocławskiej nie uzyskałem pomocy Może tutaj będę miał szczęście Zabieram się za kapitalny remont i rozbudowę poniemieckiego domu we Wrocławiu i szukam kierownika budowy, który poprowadzi proces podczas remontu/budowy (w rzeczywistości, nie na papierze), ale też chciałbym z nim skonsultować się przed rozpoczęciem prac. Teraz jestem na wczesnym etapie papierologii, ale chce z nim zaplanować poszczegolne etapy. Bo zanim dostanę pozwolenie na budowę mogę już ruszyć z pracami remontowymi, demontażem pewnych elementów. Najlepiej żeby miał doświadczenie z takimi "zabytkami". Oglólnie rzecz ujmując - zależy mi na człowieku, który będzie doradcą, a nie tylko kimś kogo "wynajmuję" za określone pieniądze. Mam nadzieję, że tacy są... i ktoś z Was z Wrocławia lub okolic może mi go polecić ) Pozdrawiam Jaszczur PS. z wyszukiwarki korzystalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts