mazo 04.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zastanawiam się, czy to ma sens - będzie fajnie wygladac, ale jak domyc te okna, a szare i bure zepsują chyba zamierzony efekt? Czy ktoś ma doświadczenie z oknami dachowymi w salonie z pustką albo gdzieś, gdzie trudno je umyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Odpowiem : tak W razie czego, zajrzyj do dziennika, poczytasz o naszym oknie dachowym pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ja też mówię : tak. Super doświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.05.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ale jak myc??? Wierzycie w szyby samomyjące, czy jak to się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Trzeba pokombinować albo wezwać specjalną ekipe jak nie ma innej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kxxx9 04.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 3 x TAK.Mam 3 okna dachowe w salonie z pustką - jest nieziemsko (szczególnie jak boczne okna w zimie zasłania sąsiad). K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 3 x TAK. Mam 3 okna dachowe w salonie z pustką - jest nieziemsko (szczególnie jak boczne okna w zimie zasłania sąsiad). K. To super, ale uparcie powtarzam pytanie: jak sobie radzicie z myciem tych okien? czy może nie wygladają tak źle, kiedy nie są wcale czyste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts