Redakcja 19.11.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Miło nam poinformować, że miesięcznik "Murator" ma nową stronę w Internecie. Zapraszamy na http://www.murator.pl. Na tej stronie linki do Forum dyskusyjnego a także nowość: czat (można czatować także z poziomu Forum).Zapraszamy i mamy nadzieję, że będzie ciekawie. Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.11.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Czy tą "kolejną" nowością będzie zapowiadana od roku "Mapa Forumowiczów" ? Oby tak.Pozdrawiam Redakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.11.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 No nie.... Tak się nie robi....Redakcja zmieniła całkowicie treść a także i tytuł swojego tematu nie powiadamiając o tym poprzez informację o dokonanej zmianie.I w tym momencie mój poprzedni post ma się "nijak" do tego co "obecnie" pisze redakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.11.2003 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Przepraszamy, będą jeszcze nowości i niespodzianki. Tematu mapy nie zaniechaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.11.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 A propos mapy, to im dłużej funkcjonuje Forum, tym trudniej będzie taką mapę zrobić, sądząc z ilości Forumowiczów. Może od razu rozważyć wersję wojewódzką (nie mylić z Kubą)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.11.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Wczoraj weszłam na tą nową stronę, parę ciekawych nowości i ankieta-zabawa. Niestety z błędami Redakcjo, sprawdź proszę i popraw: brak punktu nr 7 - są wybory A,B,C,D ale brak pytania; pkt 9 - wybór A i D jest taki sam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.11.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Czy jest jakiś problem z działem rankingów? Chciałam zagłosować ale się nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 20.11.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 ankieta już popraiwona, dziękujemy za uwagi.ranking działa cały czas poprawnie.... web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts