Tomek Waw 19.11.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Czy rzeczywiście są takie dobre, jak z poziomem obsługi i jakością wykonania? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 19.11.2003 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Dodam jeszcze, że wycenili mi kuchnię 3,3 m + 1,3 m (na drugiej ścianie), MDF + fornir + trochę szkła, z systemem Bluma (?), bez AGD na 11,500 zł. Czy to drogo? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 20.11.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Chyb ajednak drogo. Właśnie dzisiaj przywożą mi szafki - MDF, trochę szkła i również system Bluma - kuchnia w literę U - 2,5 m - 3m - 2,5 mszafki bez uchwytów i blatów - 5.300 zł.Co prawda Szczecin, nie Warszawa, ale materiał ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Klaudio.....czy bede mogła zerknąć na wasza kuchnie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc 20.11.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Moim zdanie nie jeżeli:a) fronty będą z forniru [nie laminat]b) ta cena obejmuje też monaż [najczęsicej doliczają sobie 10%]c) w cenę wliczone są wszystkie potrzebne okucia, elementy i uchwyty. Jeżeli to cena bez powyższych to chyba troszkę dorgo. Naszą zabudowę łącznie 3.3 m, góra - szafki wys 40 cm, dół same szuflady [po 3 w każdej z 3 szafek] też Bluma, wycenili wstępnie na 8100 zł. Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 20.11.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 A ja byłam rozczarowana jakością obsługi "Wrzosowej". Meble (nie tanie) zaprojektował nam architekt. Mąż był we "Wrzosowej" w Katowicach, chciał wstępną wycenę, Pani odmówiła, bo... oni sami jeżdżą na pomiar (za co inkasują oczywiście) i dopiero wyceniają. Nic nie pomogły wyjasnienia, że chodzi o wstępną wycenę, żebysmy znali rząd wielkości. W innych salonach wyceniali nam od ręki (jak zobaczyli fachowy projekt, to w ogóle obsługa natychmiastowa). Zraziło mnie to do "Wrzosowej" i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 24.11.2003 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Jak widać każdy salon pracuje wg własnych zasad. Salon warszawski "Wrzosowej" wycenie kuchnię po otrzymaniu od nas wstępnych informacji co nam się podoba i niezbędnych dancyh dot. wymiarów kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskap 25.11.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 No cóż, też się dołaczę do opinii, mi wycenili kuchnię na 21 000 masakra, no i tyle jeśli chodzi o kontakt z Wrzosową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busstop 03.12.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Moze alternatywa? http://www.meblewach.com.pl Ja kupiłem tam. Jestem zadowolony.Dłuuuuugo szukałem i daaaaaleko znalazłem tą firmę, ale wiem że warto. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 03.12.2003 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 właśnie jestem po kolejnej wycenie - z 11 500 zrobiło się po przedstawieniu szczegółowych oczekiwań - 15 000.Ależ to drogie ... Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 05.01.2004 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Moze od ostatniego wpisu ktoś nabył nowe doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Wrzosowej nie znam. Jednak nie dalej jak dwa lata temu zmieniałam kuchnię w swoim mieszkaniu. Biegałam po mieście ze swoim pseudo projektem prosząc o wycenę. Wybrałam FORTE ( oddział na Bartckiej w Warszawie). Byłam bardzo zadowolona z obsługi, monterów i ceny. Poleciłam ją znajomym, oni również byli zadowoleni. Nie wiem jak jest teraz, ale w FORTE za projekt się nie płaciło, było to jakby w cenie zamówienia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc 16.02.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Ja jestem z okolic Warszawy. Bylam w TTW i obejzalam tam kuchnie. Obsluga byla mila kuchnie w cenie ok 10-15 tys. nawet niebrzydkie niektore. Cena dla mnie za wysoka. Moze alternatywa stolarska bylaby nie zla, ale jesli produkt koncowy nie spelni oczekian? Zagryzlabym sie na smierc z niepokoju. Moze ktos poleci mi kogos z tych okolic albo niedroga firme?![/code][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc 16.02.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Ja jestem z okolic Warszawy. Bylam w TTW i obejzalam tam kuchnie. Obsluga byla mila kuchnie w cenie ok 10-15 tys. nawet niebrzydkie niektore. Cena dla mnie za wysoka. Moze alternatywa stolarska bylaby nie zla, ale jesli produkt koncowy nie spelni oczekian? Zagryzlabym sie na smierc z niepokoju. Moze ktos poleci mi kogos z tych okolic albo niedroga firme?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts