auctioneer 19.11.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Prosze o pomocMam możliwośc kupna działki o wymiarach 10x30 z prawem do zabudowy.Czy jest możliwośc pobudowania na niej domku drewnianego .Chodzi mi o odległości domku od ogrodzenia( za zgodą sąsiadów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 19.11.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Zgodnie z prawem budowlanym... odlego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 19.11.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Zgodnie z prawem budowlanym... odległość od granicy działki dla ścian bez okien - 3m i dla ścian z oknami!! 10m-3m-4m=3m!!!!!! Zostaje Ci 3 metry szerokości!!! Chciałbyś mieć dom o szerokości 3m?? Chyba,że mówimy o domku letniskowym.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auctioneer 20.11.2003 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Zgodnie z prawem budowlanym... odległość od granicy działki dla ścian bez okien - 3m i dla ścian z oknami!! 10m-3m-4m=3m!!!!!! Zostaje Ci 3 metry szerokości!!! Chciałbyś mieć dom o szerokości 3m?? Chyba,że mówimy o domku letniskowym.... Pozdrawiam! Tyle to ja również wiem,ale słyszałem ze za zgodą sąsiada można te odległości zmienić. Chodzi mi o potwierdzenie tej informacji i na jakiej zasadzie ma być ta zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 A nie jest to przypadkiem działka pod zabudowę szeregową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auctioneer 20.11.2003 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 A nie jest to przypadkiem działka pod zabudowę szeregową? Nie nie jest pod zabudowe szeregową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.11.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 [ Tyle to ja również wiem,ale słyszałem ze za zgodą sąsiada można te odległości zmienić. Chodzi mi o potwierdzenie tej informacji i na jakiej zasadzie ma być ta zgoda Za zgoda sasiada nie mozna, mozna zbudowac w blizszej odleglosci, jesli na sasiedniej dzialce tez tak jest. Mozna probowac wystapic o zgode na odstapienie od WZIZT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts