flatronka 04.05.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 witam wszystkich wiem, że jest to błąd, ale czy aż taki straszny. da sie może coś z tym jeszcze zrobić. moj domek ma już okna, dach i jest ocieplony styropianem struktura prawie skończona i co teraz.... w środku nie ma jeszcze tynków na ścianach, ogrzewania też nie, nie ma też wylewek, co mam teraz zrobić. myślicie, że tynki wyschną mimo tego ocieplenia styropianem????? pomocy co teraz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 04.05.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Spokojnie. Mialam tak samo. Cały środek był robiony gdy dom z zewnątrz wyglądał na ukończony . Wszystko wyschło - przecież i tak dom nie jest szczelny (np brak zabudowy k-g poddasza) a jeśli masz zabudowę to po prostu rozszczelnij okna, jak masz możliwość to uchyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 04.05.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Tynki schną przede wszystkim dzięki wymianie powietrza w pomieszczeniach czyli wietrzeniu. Jednym słowem rób tynki i wietrz, wietrz,..... i będzie bardzo dobrze. Aha, wpierw instalacje wewnętrzne zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 04.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Idzie lato więc będzie DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.05.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wietrzyć na przestrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 04.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ja miałem tak samo - najpier elewacja a później tynki jest ok, duużo wietrzenia i wszystko w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts