Żmija1719503461 04.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mieszkam w kamienicy (zeby dojsc do swojego mieszkania musze przejsc przez brame jednej kamienicy ) korzystaja z tej bramy inni lokatorzy ale dzis chcialam skorzystac z drugiego przejscia (do tego przejscia mam zapis w akcie notarialnym ze mi wolno) A tu niespodzianka drzwi zamkniete i napis posesja prywatna przejscia nie ma. Jak juz zdazylam sie zorientowac wlasciciel tej czesci kamienicy to zrobil (jest to kamienica w ktorej mieszkam i jestem jednym z trzech wlascicieli) Na pytanie innych sasiadow o klucz kazal im spier.... i straszyl policja. Wiec czeka mnie chyba ciekawa rozmowa o klucz Moje pytanie czy jak sprawe zglosze do dzielnicowego czy cos to da i czy lepiej miec akt wlasnosci mieszkania przy rozmowie z dzielnicowym Mam metlik w glowie i nerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts