Sebastian_M 20.11.2003 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Faktycznie może powinienem najpierw poszukać a później pytać - OK Przepraszam, że odebraliście to (jak pisze dzbanek) jako "brak szacunku dla wolnego czasu innych użytkowników listy" Więc ogłaszam zakończenie tamatu PZDR Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.11.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzbanek 20.11.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Oczywiście mam nadzieję (i inni użytkownicy również) odpowiedzieć na inne pytanie (-a), na które odpowiedź już nie jest tak prosta do znalezienia. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość,Dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Grigorij 20.11.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 No dobra, pogadaliście sobie trochę, a ja dalej nie wiem co to jest rekuperator i anemostat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 To dziwne.Go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 20.11.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 No dobra, pogadaliście sobie trochę, a ja dalej nie wiem co to jest rekuperator i anemostat!!! To jest anemostat: http://images.google.pl/images?q=tbn:KfkieNvfZJMC:www.fzi.de/divisions/ipt/WMC/preface/CRITTER.jpg a to rekuperator: http://images.google.pl/images?q=tbn:63jJZSlJGyYC:www.stonecarver.com/jpeg/robot-camera.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 ........................... _ _____ _ \..../ _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 21.11.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 A który to na pierwszym zdjęciu anemostat : niebieski czy czerwony ? Nieźle sobie pogadaliście . Pozdrowienia dla wszystkich dyskutantów tego wątku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.11.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Fajny ten rekuperator.Jak z "Gwiezdnych wojen". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.11.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Mieczowi dajcie spokój-po tym co przeszedl z dachem, to i tak spokojnie zareagował na pytanie o rekuperator. A zdjęciami tych urzadzeń to nawet wykazał klasę, jaką się wykazywał przy swoich wypowiedziach, gdy był na poziomie fundamentu, czy zastanawiał się co to jest pospółka i ostrówek Do dziś, jak widzę żółtą kopareczkę, to mam przed oczami tygryska z podpisem Mieczotronix Ten wątek spokojnie można przenieść do psychologa dyżurnego-taki człek, co chce się wieszać czyta, ogląda zdjęcia i sika ze śmiechu zamiast się wieszać A teraz kończę i cofam się jeszcze raz obejrzeć rekuperator i anemostat (brany od tyłu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.11.2003 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Zapomniałem dodać, że Ostrówek ma z tyłu "ogon wgryzający się w ziemię" cytuję z pamięci, więc może być niedokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts