daggulka 04.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 W związku ze spotkaniem forumowiczów w Urzucie 26 czerwca otrzymałam na priv od dwojga forumowiczów propozycje w postaci dosponsorowania finansowego , lub przeznaczenia jakiejś kwoty na nagrody, upominki oraz propozycję pomocy w zakresie księgowym (faktury , pomoc księgowa). Jeden forumowicz (który chce pozostać anonimowy) jest od jakiegoś czasu w kontakcie z zuz@nką i pomaga jej uporać się ze sprawami księgowymi i chce przeznaczyć kwotę na upominki. Drugiego forumowicza ( w zasadzie małżeństwo ) skontaktowałam dziś z zuz@nką - mam nadzieję, że wspólpraca zostanie nawiązana (w jeszcze nieznanym zakresie). ZA POMOC BARDZO DZIĘKUJEMY Zuz@nka cały czas prowadzi rozmowy z firmami które mogłyby w zamian za reklamę dosponsorować nasz zlot (jak wiemy , za wynajęcie terenu trzeba zapłacić 3.000zł +Vat)..... ale w dobie kryzysu znalezienie sponsorów nie jest takie proste. WIĘC - JEŚLI MACIE FIRMĘ I CHCIELIBYŚCIE SIĘ ZAREKLAMOWAĆ NA ZLOCIE , ZASPONSOROWAĆ CZĘŚĆ KOSZTÓW , LUB PO PROSTU POMÓC W ORGANIZCJI SPOTKANIA ...... BYŁOBY SUPER. Wszelkie propozycje można ujmować w tym wątku lub kierować do zuz@nki lub do mnie na priv. Ponieważ zuz@nka jest tylko jedna a doba ma tylko 24 godziny - wszelka pomoc będzie bardzo gorąco pożądana . Pozdrawiam, Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 13.05.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja chyba przeoczyłem sprawę - czy zlot przyjął jakąś formę prawną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.05.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Nie , nic nie przeoczyłeś sprawa wyglada tak, że nadal szukamy sponsorów na sfinansowanie wynajmu urzutu na to jedno popołudnie ... brakuje nam jeszcze , zuzanka dwoi się i troi żeby znaleźć sponsorów i .... dlatego zdecydowałam się poprosic o pomoc naszych forumowiczów którzy mają swoją firme - że może mogliby pomóc np. wystawiając stoisko z ofertą swojej firmy w zamian za częściowe sfinansowanie kwoty którą trzeba zapłacić za wynajem wioski , lub poedarowaniem jakichś gadżetów , upominków , każda pomoc będzie mile widziana choć nie ukrywam, iż najbardziej brakuje nam po prostu gotówki na zapłatę za wynajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 13.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 OK. Napisałaś o "sprawach księgowych" więc już wyobrażałem sobie jakąś spółkę, albo co najmniej stowarzyszenie. Co, nota bene, nie jest takim głupim pomysłem, moim zdaniem. Założyć stowarzyszenie jest łatwo, a wtedy faktycznie wszystkie przepływy finansowe miałyby ręce i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 OK. Napisałaś o "sprawach księgowych" więc już wyobrażałem sobie jakąś spółkę, albo co najmniej stowarzyszenie. Co, nota bene, nie jest takim głupim pomysłem, moim zdaniem. Założyć stowarzyszenie jest łatwo, a wtedy faktycznie wszystkie przepływy finansowe miałyby ręce i nogi. Ja bym mógł zająć się defraudacjami.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 OK. Napisałaś o "sprawach księgowych" więc już wyobrażałem sobie jakąś spółkę, albo co najmniej stowarzyszenie. a sprawy księgowe niestety nas nie ominą , ponieważ ktoś musi zafakturować wynajem wioski i wystawców .... ale do tego już mamy odpowiednia osobę, więc problemu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts