Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMOC techniczno-organizacyjno -finansowa

Recommended Posts

W związku ze spotkaniem forumowiczów w Urzucie 26 czerwca otrzymałam na priv od dwojga forumowiczów propozycje w postaci dosponsorowania finansowego , lub przeznaczenia jakiejś kwoty na nagrody, upominki oraz propozycję pomocy w zakresie księgowym (faktury , pomoc księgowa).

Jeden forumowicz (który chce pozostać anonimowy) jest od jakiegoś czasu w kontakcie z zuz@nką i pomaga jej uporać się ze sprawami księgowymi i chce przeznaczyć kwotę na upominki.

Drugiego forumowicza ( w zasadzie małżeństwo ) skontaktowałam dziś z zuz@nką - mam nadzieję, że wspólpraca zostanie nawiązana (w jeszcze nieznanym zakresie).

ZA POMOC BARDZO DZIĘKUJEMY :p

Zuz@nka cały czas prowadzi rozmowy z firmami które mogłyby w zamian za reklamę dosponsorować nasz zlot (jak wiemy , za wynajęcie terenu trzeba zapłacić 3.000zł +Vat)..... ale w dobie kryzysu znalezienie sponsorów nie jest takie proste.

WIĘC - JEŚLI MACIE FIRMĘ I CHCIELIBYŚCIE SIĘ ZAREKLAMOWAĆ NA ZLOCIE , ZASPONSOROWAĆ CZĘŚĆ KOSZTÓW , LUB PO PROSTU POMÓC W ORGANIZCJI SPOTKANIA ...... BYŁOBY SUPER.

Wszelkie propozycje można ujmować w tym wątku lub kierować do zuz@nki lub do mnie na priv.

Ponieważ zuz@nka jest tylko jedna a doba ma tylko 24 godziny - wszelka pomoc będzie bardzo gorąco pożądana :wink: :D .

Pozdrawiam, Dagmara.

• 2 weeks później...

Nie , nic nie przeoczyłeś :lol:

sprawa wyglada tak, że nadal szukamy sponsorów na sfinansowanie wynajmu urzutu na to jedno popołudnie ... brakuje nam jeszcze , zuzanka dwoi się i troi żeby znaleźć sponsorów i .... dlatego zdecydowałam się poprosic o pomoc naszych forumowiczów którzy mają swoją firme - że może mogliby pomóc np. wystawiając stoisko z ofertą swojej firmy w zamian za częściowe sfinansowanie kwoty którą trzeba zapłacić za wynajem wioski , lub poedarowaniem jakichś gadżetów , upominków , każda pomoc będzie mile widziana choć nie ukrywam, iż najbardziej brakuje nam po prostu gotówki na zapłatę za wynajem :roll:

OK. Napisałaś o "sprawach księgowych" więc już wyobrażałem sobie jakąś spółkę, albo co najmniej stowarzyszenie. :)

Co, nota bene, nie jest takim głupim pomysłem, moim zdaniem. Założyć stowarzyszenie jest łatwo, a wtedy faktycznie wszystkie przepływy finansowe miałyby ręce i nogi.

OK. Napisałaś o "sprawach księgowych" więc już wyobrażałem sobie jakąś spółkę, albo co najmniej stowarzyszenie. :)

Co, nota bene, nie jest takim głupim pomysłem, moim zdaniem. Założyć stowarzyszenie jest łatwo, a wtedy faktycznie wszystkie przepływy finansowe miałyby ręce i nogi.

Ja bym mógł zająć się defraudacjami.................. 8) 8) 8)

a sprawy księgowe niestety nas nie ominą , ponieważ ktoś musi zafakturować wynajem wioski i wystawców .... ale do tego już mamy odpowiednia osobę, więc problemu nie będzie :D