danielb1 04.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam. Mam działkę o długości 43 m, dom długości 18 m projektant wstępnie proponuje mi odległość od ulicy 15 m. Ale zacząłem się zastanawiać czy to nie za dużo. Za domem zostanie mi wtedy tylko 10 m. Czy nie lepiej dom przesunąć do ulicy tak na odległość około 10 m. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris.p 04.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam, Może to Ci coś pomoże - na mojej działce Miejski Plan Zagospodarowania Przestrzennego przewiduje linię zabudowy 10mb od ulicy ( a konkretniej od chodnika) i ja myślę, że to jest wystarczające. Ja osobiście wolałbym mieć więcej miejsca "z tyłu" - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 05.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 1) zorientuj sie, czy na pewno masz tu dowolność - u mnie na przyklad linia zabudowy byla nieprzekraczalna i wyniosla 7 metrów.2) jesli mozesz przesuwac to faktycznie ja bym przysunal budynek blizej frontu niz 15m - ja jestem zadowlony z obowiazujacej u mnie linii zabudowy - odsuniecie budynku od drogi 7-10m jest ok. Przestrzen za domem ma sluzyc rekreacji i powinno tam byc wiecej miejsca na grillowe imprezy, wypoczynek, plac zabaw dla dzieciakow itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielb1 05.05.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzięki wszystkim, byłem u projektantki i przesunąłem dom na 10 m od ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 duuuużo kostki, dużoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts