teco 12.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Żeby załagodzić troszkę. Niemcy wracaja do przedmiotu religia w swoich szkołach. Uznali że mają z młodymi swoimi problem, a religia i jej treści jakie niesie jeszcze nikomu w życiu nie zaszkodziły.... a czy pomogły? jakoś nie widać, żeby od czasu wprowadzenia obowiązku religijnego do szkół, a to już 19 lat trwa, nam się jakość moralna społeczeńtwa poprawiła przecież to tylko jeden z czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 12.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Bo ja tam jestem w każdą niedzielę i święto w kościele, ale jak by mi kto zarzucał fanatyzm, to mam jeden argument. Nie wiem na jakich falach nadaje Radio Ojca. Słowo honoru, nie wiem, nie szukałem nigdy i już uczęszczanie do kościoła nie ma nic wspólnego z fanatyzmem. a z tymi falami Radia z Torunia - przyznaj się, może masz zaprogramowane na sztywno, i nigdy nie przestawiasz? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.06.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jasne.Trafnie i konkretnie.PS:mam się urazić? obrazić? bo sam nie wiem...........hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 12.06.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jasne. Trafnie i konkretnie. PS: mam się urazić? obrazić? bo sam nie wiem...........hm nosz kurde... to miał być żart!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts