AliG 25.05.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dziękuje wszystkim, co się wypowiedzieli i wsparli radą, piekarnik (dg 72 m xt) zamówiłem dzisiaj, zdecydowałem się na trochę tańszy wariant niż zamierzałem, ale jest grill i termoobieg więc to na czym najbardziej mi zależało. Mam nadzieje, że na żywo będzie się ładnie prezentował tak jak na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagger 31.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Alig, pisałem już wcześniej nie masz czym się przejmować, te modele w większości są do siebie bardzo podobne ten co wybrałeś może mieć 2-3 funkcje mniej, ale te na których Ci zależało ma. Generalnie piekarnik fajny, tylko kolor nie przepadam za inox i innymi metalikami. Nie zapomnij zostawić wentylacji, żeby potem 2 razy nie wołać monterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts