lagerfeld 09.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 u nas raczej nie ma szans na przeprowadzkę na święta wielkanocne powód: finanse i kłopot w zgraniu terminów wykonawców. jednak teraz mnie to nie rusza, mam gdzie mieszkać i wolę domek robić sobie powoli - dziś gruntują mi podłogę a jutro układają podłegę na parterze Jak myślicie czy wyrobie się do jesieni z wykończeniówką trzymam kciuki, jak masz taki deadline na wyprowadzę to nieźle to mobilizuje A może doradzicie jak to zrobić żeby się wyrobić bez większych (bo jakieś na pewno będą) komplikacji. Edyta myśleć o wszystkim (wiem że się nie da ale taką mam radę ) szczęśliwie wybierać dobrych wykonawców, wybierać dobre i solidne rozwiązania oraz mieć zaplecze finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 09.03.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Edytko, z tego co wiem to robi Ci wszystko jedna firma wiec rada dla Ciebie GNAĆ ICH DO ROBOTY i kontrolować żeby nie chrzanili roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 09.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Jeśli chodzi o tę firmę, to mamy kłopot, bo niby mamy ich juz od roku, ale pojawiły sie małe komplikacje Jak pisałam to oby nie było "większych" prolemów, bo małe przecież zawsze będą. Chciałabym zrobic najważniejsze rzeczy, a jak nie zdążę to mniejsze zostawie na potem (chociaż myślałam, że wprowadze się do takiego jak ma np. Lagerfeld - wszytsko wykończone na tip top!!!) Ale chyba juz się z tym pomału pogodziłam. Niestety!!! No to dzięki za mądre rady, wszytsko to wiem tylko jaka bedzie najbliższa rzeczywistośc to sie okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 09.03.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Edytko, ja sie wprowadze moze w maju/czerwcu i tylko dół bedzie wiec sie nie martw bedzie nas 2 w Adrianie nie wykonczonej do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamm 10.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 WitamA ja już odebrałem pozwolenie na budowę, poszło bardzo sprawnie, a teraz rozpoczynam negocjacje z dostawcami materiałów budowlanych. Myślę, że nie długo i ja utworzę galerię ze zdjęciami swojego domku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 10.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 powodzenia i czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 14.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 obiecane zdjęcia. Sorki że tak długo http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/192733.jpg pokój średni http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/192734.jpg http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/193104.jpg pokój mały - tu bedzie sypialnia http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/192735.jpg http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/192736.jpg hol http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/193100.jpg duży pokój http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/193102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja bym wolała coś więcej, tzn. to czego jeszcze nie widziałam, jakieś nowości ) Ale te oczywiście też są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 15.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no co Eeytko nie widziałaś kaloryferów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A wiesz, że nawet zwróciłam na nie uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 15.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 no co Eeytko nie widziałaś kaloryferów ja nie widziałem jakieś specjalne konstrukcje na kaloryfery macie ? i po raz pierwszt obejrzałem te legendarne słupki w pokojach fajne zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 15.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 TAK w projekcie powinno byc zabudowne (nie wykorzystane) po calości tak jak w miejscu gdzie stoja kaloryfery. My tego nie zrobilismy bo szkoda nam powierzchni. Mebelki bedzie robił stolarz na zabudowe wiec beda głębsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 15.03.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 macie już zamówione meble ?? u nas - jak dobrze pójdzie - pod koniec marca zaczną montować mebelki na górze. teraz cisza i spokój - podłoga musi się wyleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 15.03.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 nie na góre nie ale mamy chyba juz stolarza. Zobaczymy jak sie sprawi przy szafce pod umywalkę i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.03.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Do Lagerfelda. A ile (jak można się tak delikatnie zapytać) będzie cię kosztowała kuchnia??? Ja myślałam o czymś podobnym jak u ciebie, ale troche inne rozstawienia, jednak powierzchnia zabudowy podobna. Firma zrobiła mi projekt z płyty i zaśpiewali orientacyjna cenę około 8-9 tys. Troszke sie przeraziłam. Mam innego super dobrego, sprawdzonego stolarza, ale wiem że on jest droższy, dlatego dałam do wyceny kuchnię do firmy niby tańszej... no i się aż przestraszyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 16.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Edyta, Ja mam nadzieje dać za same meble ok 4,5 tyś. Tyle dała pewna Pani na tym forum która ma meble moich marzeń. Ja czekam na wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 16.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Kasiu!!! Ja też bym chciała dać tyle za meble, ale jednak tych szafek trochę sie nazbiera, prawda?!!? No poczekam jeszcze może Lagerfeld zdradzi nam cenę swoich mebelków w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 16.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruce Lee 19.03.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Witam wow.....troszke mnie nie bylo a tu takie zmiany KARO1 slicznie dziekuje za fotki za te fotki stawiam pifffko ......teraz to juz wiem jak gora wyglada w oryginalnej adrianie.....i nawet zaczelem sie zastanawiac czy czasem nie zrobic tak jak u Was czyli widoczne slupy ale dzieki temu wiecej podlogi i meble na zamowienie.....mam jeszce pytanie czy sypilania ktora jest opisana to te najmniejsze pomieszczenie ?? pytam bo moja zona ma ochote na duze "sypilaniane wyrko " takie ktore sie nie sklada jak wersalka czy jakas kanapa rogo-podobna tylko sobie stoi i czeka na malzonkow hehehe.....czy tam wejdzie takie " wyrko" bo to dla nas dosc istone przyznam ze dla moich chlopakow chce dac jak najwieksze pomieszczenia bo to oni beda spedzac tam wiecej czasu ....ale z zona chcemy duze wyrko i zastanawiamy sie czy wejdzie takie cudo do tego malego pomieszcenia.....mam na mysli zwykle duze wyrko bez baldachimow itp .. i jeszcze jedno pytanko ??? a gdyby zrobic tak jak EDYTA zamienic pomieszczenia czyli lazienka tak gdzie maly pokoj i odwrotnie to czy pokoj w miejscu lazienki nie zyska na wielkosci ..wiem ze w projekci sa podobne m2 ale wizulanie wyglada to inaczej ....zostawiam wzgledy etetyczne bo to juz sprawa wlasnego ustawiania ale chodzi mi o wielkosc i jasnosc pokoju ...prosze o rade. mam jeszcze kilka innych pytan poczytalem troche o scianach 3 -warstwowych i mam teraz lekkie zamieszanie czy ktos zastanawial sie nad sciana 3-warstwowa z klinkierem ....czy wziely gore wzgledy ekonmiczne lub estetyczne ze nie odpowiada caly dom w cegle ??? prosze o jakies rady bo przed wylaniem law powinnienem juz widziec co chce ale zaczynam sie zastanawiac nad 3-warstwami ......EDYTA moze teraz ty jakies fotki z gory przedstawisz..... AADAMM gratuluje pozwolenia ja teraz czekam moze tez juz bede sie cieszyl za kilka dni choc budowa dopiero od lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruce Lee 19.03.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 .........a i zapomnialemn dodac ze jak tak ogladam te wasze adriany to az mnie tak boli glowa ze Wy juz macie takie cuda nawet te biale sciany mi sie podobaja jak cholerka hmmmmmmmm a ja dopiero kawal zboza na dzialce ... KARO1 zazdroszcze juz tych scianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts