PawełJ 30.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 KARO1 - ja się nie wypowiadałem (czytaj PawełJ) na temat Twoich słupów na poddaszu !!!! Ale jeżeli mnie do tego w jakimś sensie "sprowokowałaś" - to u mnie ekipa która wykonywała dach zastosowała takie rozwiązania, że nie mam nigdzie żadnego słupa. Nie wiem jak oni to zrobili ??? Pozdrawiam PawełJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 30.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 oo tak zamieniłam Ciebie z Proolo przpraszam. a jeśli chodzi o te słupy to wiadomo, każdy wykonawca robi po swojemu. Jeden lepiej drugi gorzej, ale my ocenimy to po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 30.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 witam, z pewnych względów (dla mnie niezbyt przyjemnych ) security problems ! zmuszony byłem usunąć albumy jak i linki. jeśli już się zdecyduję na pokazanie jakiegoś foto to na tej stronie jak karo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 30.03.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Gdzie można byłobu dac luksfery w Adrianie??? Widziałam luksfery KARO, wygląda to ślicznie, ale może ktoś ma inne propozycje? Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 30.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 u mnie luksfery są na ścianie pralni (od klatki schodowej) oraz na ściance pomiędzy wiatrołapem a pokojem (po lewej stronie wejścia dwa rzędy luksferów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 30.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Lagerfeld. A mógłbyś mi przesłać zdjęcie tej ścianki na dole???? [email protected] Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 31.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Wielkie dzięki Lagerfeld. Bardzo fajnie, też myślałam, żeby tam dać luksfery, ale nie za bardzo mogę sobie wyobrazić końcowy efekt, jak już będą pomalowane ściany. Może przez to że to zdjęcie jest ciut za blisko zrobione Ale dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 03.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Powiedzcie mi jakie macie szerokości drzwi wewnętrznych ??? (wiatrołap, łazienka, pokój, spiżarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 05.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Czesc Znacie jakiegos dobrego i taniego kierownika budowy z okolic Grodziska Mazowieckiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 06.04.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 PROOLO to gdzie Ty bedziesz budował te Adriane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 06.04.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Zabia Wola (gmina Grodzisk Mazowiecki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 07.04.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 wiem gdzie, całkiem blisko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 11.04.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 A co na forum tak cichutko, wszyscy pewnie na budowach???? Pozdrawiam EDyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 14.04.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipan_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 14.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dla wszystkich "Adrianowiczów" i nie tylko... http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 19.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 A co tu tak ciuchutko. Mam do WAs pytanie. Czy taras z tyłu domu (u mnie niestety jest od strony wschodniej) warto jest powiększyć???Ja sie nad tym zastanawiam, bo może przez to wpadnie mi ciut więcej słońca. Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Edytko ja uważam ze warto powiększyć o tyle żeby swobodnie usiąść przy stole na tarasie, ale teraz kwestia czy będziesz siedziała od wschodu czy wolałabyś siedzieć od zachodu w ogrodzie pod jakąś altanką W każym razie my powiększyliśmy o 1,5 m lagerfeld słyszałam że masz pięną sypialnię i mebelki zabudowane i kuchnie już zrobioną Widzisz jak ja wiem Może bys mi przesłał na maila jeśli nie mozesz umiescic na stonce. please [email protected] A tak w ogóle być może w maju odwiedzi mnie Edytka to byśmy sie w prosiły na oględziny ??? co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 lagerfeld słyszałam że masz pięną sypialnię i mebelki zabudowane i kuchnie już zrobioną Widzisz jak ja wiem no żesz ty nie będę przez ciebie spał jakąś komisję prawdy i sprawiedliwości do prześwietlenia tej sprawy chyba trzeba powołać napiszę w tej sprawie do ziobry Może bys mi przesłał na maila jeśli nie mozesz umiescic na stonce. please jak jakieś zdjęcia zrobię to prześlę, choć lojalnie uprzedzam, że raczej będzieo to na początku maja niż teraz A tak w ogóle być może w maju odwiedzi mnie Edytka to byśmy sie w prosiły na oględziny ??? co Ty na to? moje kochanie na razie się nigdzie nie wybiera w podróż w maju tak więc może być ciężko ale jak obiecacie, żę będziecie grzeczne to możemy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 21.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No no, Kasia, ty to myślisz Chyba piszę sie na to, tyle jakoś Lagerfeld nie w sosie Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.04.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Chyba piszę sie na to, tyle jakoś Lagerfeld nie w sosie nie w sosie to będzie moja połówka jak zobaczy dwie niegrzeczne fanki adrianki ale zaryzykuję i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts