Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ADRIANA pracownia ARCHIPELAG

Recommended Posts

KARO1 - ja się nie wypowiadałem (czytaj PawełJ) na temat Twoich słupów na poddaszu !!!! Ale jeżeli mnie do tego w jakimś sensie "sprowokowałaś" - to u mnie ekipa która wykonywała dach zastosowała takie rozwiązania, że nie mam nigdzie żadnego słupa. Nie wiem jak oni to zrobili ??? :D

Pozdrawiam PawełJ

• Odpowiedzi 492
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edytko ja uważam ze warto powiększyć o tyle żeby swobodnie usiąść przy stole na tarasie, ale teraz kwestia czy będziesz siedziała od wschodu czy wolałabyś siedzieć od zachodu w ogrodzie pod jakąś altanką :)

W każym razie my powiększyliśmy o 1,5 m

lagerfeld słyszałam że masz pięną sypialnię :D :D :D i mebelki zabudowane :) i kuchnie już zrobioną

Widzisz jak ja wiem :D

Może bys mi przesłał na maila jeśli nie mozesz umiescic na stonce. please

[email protected]

A tak w ogóle być może w maju odwiedzi mnie Edytka to byśmy sie w prosiły na oględziny ??? co Ty na to?

lagerfeld słyszałam że masz pięną sypialnię :D :D :D i mebelki zabudowane :) i kuchnie już zrobioną

Widzisz jak ja wiem :D

no żesz ty :lol: :lol: :lol: nie będę przez ciebie spał :lol: :lol: :lol: jakąś komisję prawdy i sprawiedliwości do prześwietlenia tej sprawy chyba trzeba powołać :lol: :lol: :lol: napiszę w tej sprawie do ziobry :wink:

Może bys mi przesłał na maila jeśli nie mozesz umiescic na stonce. please

jak jakieś zdjęcia zrobię to prześlę, choć lojalnie uprzedzam, że raczej będzieo to na początku maja niż teraz

A tak w ogóle być może w maju odwiedzi mnie Edytka to byśmy sie w prosiły na oględziny ??? co Ty na to?

moje kochanie na razie się nigdzie nie wybiera w podróż w maju :lol: tak więc może być ciężko :lol: ale jak obiecacie, żę będziecie grzeczne :wink: to możemy się spotkać :wink:

:D