KARO1 21.04.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzięki będziemy z mężami więc połówka nie bedzie zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 21.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 lagerfeld słyszałam że masz pięną sypialnię i mebelki zabudowane i kuchnie już zrobioną Widzisz jak ja wiem no żesz ty nie będę przez ciebie spał jakąś komisję prawdy i sprawiedliwości do prześwietlenia tej sprawy chyba trzeba powołać napiszę w tej sprawie do ziobry Może bys mi przesłał na maila jeśli nie mozesz umiescic na stonce. please jak jakieś zdjęcia zrobię to prześlę, choć lojalnie uprzedzam, że raczej będzieo to na początku maja niż teraz A tak w ogóle być może w maju odwiedzi mnie Edytka to byśmy sie w prosiły na oględziny ??? co Ty na to? moje kochanie na razie się nigdzie nie wybiera w podróż w maju tak więc może być ciężko ale jak obiecacie, żę będziecie grzeczne to możemy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.04.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 będziemy z mężami ech, karo, jak ty wszystko potrafisz popsuć a taka miała być git imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 21.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Wkoncu sie wziolem i powstala stronka na ktorej beda systematycznie pojawiac sie fotki Zapraszam do ogladania i czestego wpadania http://www.zabiawola.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 24.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 PROOLO no to czekamy na więcej. Juz pierwsza budowla stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 28.04.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 hej dziewuszki, co z tą wizytą długi łikend jest okej czy nie. jakby co, to do karo wysyłam namiar na siebie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 28.04.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Lagerfeld! Będziecie z pewnością w kontakcie z KARO. Raczej 6-7 maja, ale jeszcze się zobaczy. No to będzie imprezka...szykuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 29.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 dajcie tylko znać czy będą dzieci - wezmę swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 02.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 jesli przyjedziemy to z dziećmi. a czy przyjedziemy to zależy od Edyty. Coś mówi że na szkolenie chcę ja wysłać mam nadzieje że nikt jej nie wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 02.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No, chyba sie wymigam jakoś od tego szkolenia no i przyjedziemy, tak na razie na 99,9 % A dzieci będą Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 04.05.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 może byłby ktoś zainteresowany tzw. schodami roboczymi tzn. cosik takiego jak drabina lecz z poręczą (rewelka dla pań ) + zamiast szczebli cosik na kształt trepa (spokojnie można stanąć - szerokość jakieś 30 cm) - ilość trepów 10. wysokość schodów 3,8 m., szerokość 63 cm. rzecz niezastąpiona w przypadku domów bez betonowych schodów gdzie istnieje konieczność wejścia np. na poddasze czy piętro. a ma się różne obiekcie przed klasyczną drabiną schody zostały zbudowane przez stolarzy i myślę, że mogą jeszcze komuś posłużyć. u mnie założono już docelowe schody tak więc robocze mam na zbyciu. uwaga> oferta ważna tylko do najbliższej soboty (6 maja) bowiem tego dnia ma przyjechać gość i zabrać wszelkie drewno budowlane z mojej budowy celem spalenia. jak nie znajdzie się chętny - pójdą z dymem zainteresowanych proszę o kontakt na priva. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_chmiel 04.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dziś się dowiedziałem, że pracownia Archipelag zaniechała sprzedaży swojego projektu domu Adriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 05.05.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Proponuję w takim razie zapalic świeczkę w oknie p.s. i pamiętac o rocznicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 05.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hmmm lagerfeld czyżby dla nas jakieś ognisko będziemy ok 15-16.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hmmm lagerfeld czyżby dla nas jakieś ognisko o 14 będzie gość z przyczepką na drewno więc z ogniska nici somsiadów też mam takich proekologicznych więc za ognisko byłaby pewnie zrzuta na mandat będziemy ok 15-16.00. super, tylko KIEDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_chmiel 05.05.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Coż to był projekt który wybrałem z pośród 1000 innych i nie chce mi się szukać nowego. Ten był dla mnie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 05.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Takie info tylko... w cenniku Archipelagu dla przedstawicieli, ważnym od 1.03.2006 Adriana, jak najbardziej figuruje, w cenie 1600,00pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 05.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Faktycznie wycofany!!!!Ja bym jednak zawalczył o niego na Twoim miejscuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 05.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć LagerfeldBędziemy w sobotę... jak się zdrzemną dzieciaki Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 okej, tylko plisss dajcie znać jakieś pół godziny wcześniej, że jedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts