Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ADRIANA pracownia ARCHIPELAG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 492
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

lagerfeld słyszałam że masz pięną sypialnię :D :D :D i mebelki zabudowane :) i kuchnie już zrobioną

Widzisz jak ja wiem :D

no żesz ty :lol: :lol: :lol: nie będę przez ciebie spał :lol: :lol: :lol: jakąś komisję prawdy i sprawiedliwości do prześwietlenia tej sprawy chyba trzeba powołać :lol: :lol: :lol: napiszę w tej sprawie do ziobry :wink:

Może bys mi przesłał na maila jeśli nie mozesz umiescic na stonce. please

jak jakieś zdjęcia zrobię to prześlę, choć lojalnie uprzedzam, że raczej będzieo to na początku maja niż teraz

A tak w ogóle być może w maju odwiedzi mnie Edytka to byśmy sie w prosiły na oględziny ??? co Ty na to?

moje kochanie na razie się nigdzie nie wybiera w podróż w maju :lol: tak więc może być ciężko :lol: ale jak obiecacie, żę będziecie grzeczne :wink: to możemy się spotkać :wink:

:D

:D :D :D :D :D

może byłby ktoś zainteresowany :lol: tzw. schodami roboczymi tzn. cosik takiego jak drabina lecz z poręczą (rewelka dla pań :wink: ) + zamiast szczebli cosik na kształt trepa (spokojnie można stanąć - szerokość jakieś 30 cm) - ilość trepów 10. wysokość schodów 3,8 m., szerokość 63 cm.

rzecz niezastąpiona w przypadku domów bez betonowych schodów gdzie istnieje konieczność wejścia np. na poddasze czy piętro. a ma się różne obiekcie przed klasyczną drabiną :roll:

schody zostały zbudowane przez stolarzy i myślę, że mogą jeszcze komuś posłużyć.

u mnie założono już docelowe schody tak więc robocze mam na zbyciu.

uwaga> oferta ważna tylko do najbliższej soboty (6 maja) bowiem tego dnia ma przyjechać gość i zabrać wszelkie drewno budowlane z mojej budowy celem spalenia. jak nie znajdzie się chętny - pójdą z dymem :lol:

zainteresowanych proszę o kontakt na priva. pzdr