ed-mar 23.05.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lagerfeld, jaki ty masz gres na holu i jadalni..., Cholerka, nie wiem co wybrać, no a twój wyglądał podobnie do tego co ja chcę. No i jak była jego cena??? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemeziz_aki 23.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam was bardzo gorąco. Macie kolejengo wielbiciela Adriany. W kwietnu kupiliśmy działkę, a teraz czekamy na mapki od geodety, następnie warunkiu przyłączy itd. Sami dobrze wiecie ile tego jest Projekt mamy już kupiony i zaczynamy się rozglądać co z czego i dla czego. Gorąco wasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witamy bardzo gorąco i bardzo nam miło zapraszamy Edytka myślałam że już kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 23.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Oj, tam, nie wiem co robić . Jakiś wirtualny przestawiciel cersanitu napisał mi, że ten co ja rzekomo zamówiłam i ten w OBI to to samo?!?!? CHOLERKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 23.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 zapytaj jedengo i drugiego o paramerty techniczne. I sama zobaczysz czy to jest to samo. Porównaj twardość i scieralność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemeziz_aki 23.05.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Powiem wam szczerze, że miło czytać jak wszyscy sobie pomagaja, doradzają, to forum istnieje od kiedy 2003 roku. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Mam nadzieję że mi również trochę poradzxicie i pomożecie. Z tego co narazie wiem, bo w większości moj meżuś zajmuje się sprawami technicznymi to będziemy stawiac domek z porotermu 44 i ocieplać tylko tynkiem docieplającym. Może macie jakieś inne lepsze rozwiązania. Co do ogrzewania, jakie piece macie u siebie?? A i myślimy o kominku z płaszczem wodnym. Czy ktoś już może cos takiego u siebie przetrenował??? Dużo czytałam o zmianach które wprowadziliście i naprawdę wiele rozwiązać jest super. Ciekawa jestm czy teraz mi się ta zmiany uda wprowadzić skoro projekt mam już kupiony. PS. Zamierzamy postawić kolejną Adrianę w Józefinie w gminie Halinów koło Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 24.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 nemeziz na pewo będziemy Ci dawać rady a czy Ci doradzimy to się okaze. Ja nie mam kompinka z płaszczem wodnym ale żałuje. Nie mam bo to większy był koszt. Mam za to rozprowadzenie ciepła i gorąco polecam pod warunkiem że zaden fachmen nie schrzani. U mnie sie sprawdza i nie wiem czy w końcu Edytkę i Mariusza namówiliśmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 24.05.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No, już Mariusz rozprowadził A ostatnia wizyta u was, i ten mały wycinek z gazety przesądził o tym jaki chcemy mieć kominek! Nasze domy będą z pewnością tak samo wyglądać, przeciez to ten sam projekt, ale i różnic jest sporo ...ale z pewnością będziemy mieć bardzo podobne kuchnie PS> Odebrałaś pocztę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemeziz_aki 29.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Karo - o co chodzi z tym wykuszem. Poszerzyliście go czy wydłużyliście?? Czy zmiana ta bardzo komplikowała zmianę czy tylko nad wykuszem trzeba było przedłużyć krokwie. I czy z archipelagiem nie było problemu, bo ta zmiana wymaga chyba ich uzgodnień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 29.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ja poszerzyłam ale wydłuzyła Edyta. Przez poszerzenie strciłam troche ściany w kuchni i to jest wada ale zaletą jest że spokojnie wstawią stół na 6 osób wiec wybór należy do Ciebie. Nikomu tez tej zmiany nie zgłaszałam a krokwie są na pewno dłuższe i zwiększym kątem kładzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 31.05.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 jaki ty masz gres na holu i jadalni sorry ale nie mam już opakowań gresu więc pozostało mi jedynie info z faktury: gres polerowany 40x40 marmori beż. kupowałem w maju 2005 za 45,70/m2 w leroy zwanym przez niektórych lirojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełJ 31.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Moja propozycja na elewację: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=45970&q=P&A&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 01.06.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pięknie, wygląda inaczej niż wszystkie Adriany, bardzo mi się podoba, A jak robótki w środku, tez czekamy na zdjęcia Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 01.06.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mi się tez podoba jednak dałabym lekki kolorek. Może delikatny żółty lub łosoś żeby nie było dużego kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 03.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam, Mam do Was pytanko. CO byscie radzili mi zrobic. Zastanawiam sie czy wylewac taras i schody (zewnetrzne) Co do taasu to zdecydowalem sie juz ze raczej uloze kostke ale co do schodow wejsciowych to ciagle mam metlik w glowie. Podoba mi sie taka wizualizacja jak na stronie http://www.dobredomy.pl/?id_project=87&infopage=1 jednak nie wiem cz to praktczne. No i jak z kosztami ? Pewie staliscie przd podobnym wyborem i zdecydowaliscie sie na jakies rozwiazanie. Pozdawiam wszystkich Adrianowiczow U mnie chudziak zalany od poniedzialku startuja z murami ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.06.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 hej edyta, w reżimowych środkach tzw. masowego przekazu usłyszałem, że w twoim mieście zakazano projekcji kodu da vinczi. prawda to ??? jak sobie radzicie ??? walczysz z systemem ??? pzdr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 06.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 No, Lagerfeld, ja też cos słyszałam, bo przecież pracuję w urzędzie, ale jak to jest tak do końca, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 a na filmie byłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 06.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Nie nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 12.06.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 I jak tam Wasze Adriany??? Budujecie, mieszkacie???Lagerfeld, a ty, mieszkasz już??? --------------Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts