lagerfeld 13.06.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 szczerze, to siedzę okrakiem na dwóch domach pokój julki już urządzony wczoraj zeszła pani sprzątająca (będzie cyrk z czyszczeniem tej ściany luksefrów od strony schodów a jutro rano mają zamontować anteny tiwi. planujemy może w ten łikend ale jest sporo rzeczy do zrobienia. jutro mają przyjechać stolarze na poprawki drzwi a w przyszłym tygodniu na ostateczne wieszanie szaf więc do końca nie wiem jak z tą przeprowadzką. btw. w salonie - z braku kasy - umieściliśmy sofę, która jest przeznaczona do gabinetu. fajnie się siedzi tylko za gorąco aby odpalić kominek a może ktoś z was się interesował żaluzjami do okien połaciowych, takimi co odbijają słońce. oryginały w veluksie kosztują 200 zł za sztukę a ja mam co najmniej 8 okien do zasłonieńcia. macie jakieś namiary na takie cuda tylko że tańsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 13.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ale ci dobrze, masz juz tak dużo (no powiedzmy wszystko, co potrzebne do zamieszkania). U nas prawie powysychały tynki i posadzki i ... dopiero ruszamy z prawdziwą wykończeniówką Sama nie wiem czy sie cieszyć, bo najgorsze przed nami, a czasu baaaaardzo mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 17.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 LAgerfeld, Jaką masz glazurę w górnej łazience???? Podoba mi się szczególnie ta obudowa wanny, jaka to firma i... jaka cena Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 19.06.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 w łazience górnej terakota i glazura są firmy azuvi a obudowa wanny to azuvi mediterraneo crema. cena z wyceny to 78 zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 21.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Gratuluje Lagerfeld!!!Kiedy sie przeprowadziłeś? A te płytki o które sie pytałam to ta cena za m2 glazury, czy za te "mozaikę" na obudowie wanny??? Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 24.06.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Cze Minal tydzien i sa mury, a strop zalewaja w poniedzialek po poludniu lub rano we wtorek zapraszam do komentarzy. http://www.it-s.pl/zabiawola/thumbnails.php?album=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.06.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 no i domek rośnie bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 26.06.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 to ta cena za m2 glazury, czy za te "mozaikę" na obudowie wanny??? cena, którą podałem dotyczy mozaiki na obudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruce Lee 27.06.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 witam dlugo mnie nie bylo ale juz jestem i dzielnie sledze co ciekawego slychac u "maniakow" adriany.....wszystkie papierki juz zalatwione i teraz w sobote bedzie juz PAN KOPARKA, teraz ruszy juz nasza ADRIANKA.... chetnie bym zobaczyl wasze fotki z domkow co sie stalo ze nie ma juz linkow ??? moze podacie mi nowe linki na maila ( [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 30.06.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jak nie ma linkow ? 3 posty powyzej jest link do mojej Adrianki i okolo 400 fotek ktorych ciagle przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruce Lee 12.07.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Slicznie dziekuje za fotki EDYTO bede jeszcze mial kilka pytan i prosbe o kilka fotek w pomieszczeniach u gory tam gdzie zrobiliscie sypialnie z malym balkonikiem ....ale to sie odezwe na stan obecny mi wystarczy ...a pytanko do wszystkich jakie kominy stosowaliscie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 18.07.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Helo!!! Co się dzieje Adrianowicze???? Czyżbyście powyjeżdżali na wczasy, czy ostro pracujecie na budowach??? Lagerfeld, jak sie mieszka, wszystko juz dograne... PAwełJ - a ty kiedys ię wprowadzasz??? Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamm 21.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam WszystkichTrochę długo mnie nie było, ale wiadomo budowa idzie pełną parą. Właśnie skończyliśmy strop i teraz będzie trochę przerwy bo cieśla wchodzi pod koniec sierpnia. Postaram się niedługo o jakieś fotki. Co do kominów to jam mam firmy Schiedel. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 23.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Czesc Wszystkim Mam pytanko, a wlasciwie prosbe. Poniewaz mojej ekipie uciekla brygada od dachu (ach ta Anglia ) jestem skazany na szukanie innej. Macie moze jakies namiary na ekipe od dachu (dachowka) krorzy podjeli by sie jeszcze w tym roku polozyc dachowke ? Budowa w gminie Zabia Wola (niedaleko Godziska Mazowieckiego). Drugie pytanie macie moze namiary na drewno na wiezbe ? Nie koniecznie w tej oklicy moze byc gdzies dalej wazne aby bylo dobrej jakosci i w dobrej cenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 24.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 wysłałem ci priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 24.07.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 04.08.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cześć Lagerfeld!!! Doradź mi czy warto dawać na ścianie (hall na górze w łazience) luksfery.Czy dobrze się sprawuja (słyczałam, że ciężko się je czyści). Myślałam, żeby dać jakis pasek, na ścienie tej od klatki schodowej (bo u mnie łazinka jest po prawej stronie jak sie wchodzi po schodach) Co ty na to??? Pzodrawiam Edyta PS. A jak się mieszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 30.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 hej, sorry że tak późno odpowiadam alem zajęty okrutnie jest nowym domkiem i moszczeniem się w nim co do luksferów to nasze (firma pegasus) rzeczywiście się trudno czyści, mówię tu o pierwszym czyszczeniu - chyba przez tą satynę i brud budowlany. poza tym jest pewien kłopot z czyszczeniem całej ściany bowiem pod nią są kręte schody - na szczęście jak się wyczyści ten syf budowalny to jak na razie (2 miesiące) nie wymagają ponownego machania ścierką słyczałam, że ciężko się je czyści ciekawy jestem od kogo słyszałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 01.09.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Fajnie ci że już mieszkasz. U nas przeprowadzka na przełomie wrzesień/październik (musimy bo przecież sprzedaliśmy mieszkanie). Niestety nie będziemy mieli wszyskiego na tip-top..., zajęliśmy sie teraz wnętrzem, a zewnątrz (zostanie raczej tylko elewacja, klinkiery, tarasy i schody) ziostawiamy na wiosnę. Mamy juz drzwi wew, dolną łazienkę, przygotowane ściany pod ostatnie malowania, ukończoną kotłownię (łącznie z kotłem), Glazurnik robi właśnie górna łazienkę, gres w holu i kuchni prawie skończony. Schody zamówione, kuchnia zamówiona (czekamy), kominkarz wchodzi lada dzień, MAm nazieje, że "grube" roboty zdążymy zrobić, a reszta w trakcie mieszkania. Przeslij jakieś fotki, zapewne teraz domek wygląda jeszcze ładniej, może coś podejrzę [email protected] Pozdrawiam Rodzinkę Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 01.09.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a zewnątrz (zostanie raczej tylko elewacja, klinkiery, tarasy i schody) ziostawiamy na wiosnę. o ogród kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts