Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ADRIANA pracownia ARCHIPELAG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 492
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witaj Legerfeld.

Super ten twój domek. Już niedlugo wkleje zdjęcia swojego, bo mam w aparacie i też chciałabym sie pochwalić co zrobiliśmy :) Skończyliśmy stan surowy (otwarty) i przeczekamy zimę, a na wiosnę dalej do roboty, bo jesienią chcemy sie wprowadzać. Mam nadzieje że wypali...

Edyta

także witam - u mnie wiele zmian od czasu ostatnich zdjęć - mam zadaszony śmietnik oraz sztachety w ogrodzeniu. Łazienka na górze także nabiera wyglądu - jest już wanna, kibelek, bidet (czytaj: umywalka dla mojej córusi - dopasowana do jej wzrostu ;) no i oczywiście płytki, płytki, płytki.

jak pisałem wcześniej nie mam cyfrówki - muszę pożyczać aby zrobić zdjęcia. może dostanę na gwiazdkę..... choć wątpię bo pod względem finansów wykończeniówka nas dołuje i smutno nam minał listopad a grudzień także nie zapowiada się wesoło

:(

karo - ścianka z półkami w środku jest w gabinecie na dole tak vis a vis wejścia do pokoju. btw - jak schody ? my szukamy i ceny nie schodzą poniżej 17000 zł. jakiś koszmar. możesz się ewentualnie podzielić namiarem? :lol:

karo - dzięki za namiary. masz może zdjęcia swoich schodów ??

twoja adriana świetna !!! złapałem się na tym, że oglądam z ciekawością dół i się zastanawiam co to za pomieszczenie :o bo u mnie wygląda to zupełnie inaczej.

fajny kominek - napiszesz co to za wkład - my idziemy w prostokąt wyciągnięty ku górze :lol:

i pytanko: czym jest obłożona tylna ścianka od kominka (ta od kuchni ?)

lagerfeld wkład od kominka - francuski La fłaje :D :D przepraszam ale nie wiem jak to się pisze.

Ścianka płytki gipsowe STEGU

Schodów nie mam ale czy jak u nas byłeś to pamiętasz te betonowe ?. Te beda tak samo tylko beda miały 3 zabiegi a nie 4. i nie beda szły w sciane tylko do wyjścia. Poręcz na dole będzie wygięta. Na górze dookoło otworu tralki. Wszytskie pionowe

Witam

To i ja sie dolacze jako ze uporalem sie ze wszystkimi papierkami i mam upragnione pozwolenie :). Zaczynamy na wiosne teraz jestesmy na etapie rozmow z wykonawcami. KARO1 swietnie Ci to wyszlo :) Ladny kominek i terakota na przedpokoju niczego sobie bardzo ladnie to wspolgra ze soba. Jak bedziesz mogla to umiesc wiecej zdjec szczegolnie gory bo jestem ciekaw jak to wyglada w 3D :))