KARO1 03.11.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 no właśnie ja zaczełam budować pierwsza Adriane na tym forum no ale dobrze jak bede miała zdjecia to coś wrzuce. Mam nadzieje ze sie potem zrewanżujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 08.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Cześć Paweł. Ja buduję Adriane i jest juz prawie skończony stan surowy . Może masz jakieś zdjęcia żeby coś podpatrzeć zewnątrz (lub wewnatrz). A gdzie budujesz jesli można spytać???Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełJ 16.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Moja Adriana z koniecznymi zmianami ze wzgledu na ukształtowanie terenu. Stan lato 2005 - uzpełniony 2006PawełJ http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=45970&q=P&A&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 dorwałem się do cyfrówki i także dorzucam nowe fotosy domku i wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 29.11.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witaj Legerfeld. Super ten twój domek. Już niedlugo wkleje zdjęcia swojego, bo mam w aparacie i też chciałabym sie pochwalić co zrobiliśmy Skończyliśmy stan surowy (otwarty) i przeczekamy zimę, a na wiosnę dalej do roboty, bo jesienią chcemy sie wprowadzać. Mam nadzieje że wypali... Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 30.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Lagerfeld no, no tez mi się podoba. w którym miejscu masz tę siankę taką co po środku są pólki gipsowe.? Czy to w salonie obok wykuszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 30.11.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 także witam - u mnie wiele zmian od czasu ostatnich zdjęć - mam zadaszony śmietnik oraz sztachety w ogrodzeniu. Łazienka na górze także nabiera wyglądu - jest już wanna, kibelek, bidet (czytaj: umywalka dla mojej córusi - dopasowana do jej wzrostu no i oczywiście płytki, płytki, płytki. jak pisałem wcześniej nie mam cyfrówki - muszę pożyczać aby zrobić zdjęcia. może dostanę na gwiazdkę..... choć wątpię bo pod względem finansów wykończeniówka nas dołuje i smutno nam minał listopad a grudzień także nie zapowiada się wesoło karo - ścianka z półkami w środku jest w gabinecie na dole tak vis a vis wejścia do pokoju. btw - jak schody ? my szukamy i ceny nie schodzą poniżej 17000 zł. jakiś koszmar. możesz się ewentualnie podzielić namiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 01.12.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 no to czekam na zdjecia. Ja tez mam Wam do pokazania łazienke na dole. Schody skrzyniowe drewniane + tralki drwnino-metalowe mam wycenione za 11 000,00. Bardzo dobra cena. Firma sprawdzona - robili u sasiadów. Sa z daleka wiec tanio. Poszukam namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 01.12.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Paweł. Ty chyba kładłeś dachówkę rubena. My też wybraliśmy miedzianą angobę, bo była super atrakcyjna cena. Może pamiętasz sztukowo ile było dachówki, ile gąsiorów, itp... Napisz jak możezz proszę. Z góry dziekujęEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.12.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Poszukam namiarów. no to ja poczekam wielkie dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 04.12.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 lagerfeld to jest to http://schodosystem.pl/ Zrobiłam parę fotek swojego domku. Teraz musze tylko znalezc czas zeby je umiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 04.12.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Kasiu. No to czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęciaEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 05.12.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Czesc Wam, no to zobaczcie moją Adrianę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.12.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 karo - dzięki za namiary. masz może zdjęcia swoich schodów ?? twoja adriana świetna !!! złapałem się na tym, że oglądam z ciekawością dół i się zastanawiam co to za pomieszczenie bo u mnie wygląda to zupełnie inaczej. fajny kominek - napiszesz co to za wkład - my idziemy w prostokąt wyciągnięty ku górze i pytanko: czym jest obłożona tylna ścianka od kominka (ta od kuchni ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 05.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 lagerfeld wkład od kominka - francuski La fłaje przepraszam ale nie wiem jak to się pisze. Ścianka płytki gipsowe STEGU Schodów nie mam ale czy jak u nas byłeś to pamiętasz te betonowe ?. Te beda tak samo tylko beda miały 3 zabiegi a nie 4. i nie beda szły w sciane tylko do wyjścia. Poręcz na dole będzie wygięta. Na górze dookoło otworu tralki. Wszytskie pionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.12.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Na górze dookoło otworu tralki. Wszytskie pionowe hehe - u nas też takie będą choć poziome lepiej wyglądają ale wiadomo - wszystko przez bejbiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 08.12.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Witam To i ja sie dolacze jako ze uporalem sie ze wszystkimi papierkami i mam upragnione pozwolenie . Zaczynamy na wiosne teraz jestesmy na etapie rozmow z wykonawcami. KARO1 swietnie Ci to wyszlo Ladny kominek i terakota na przedpokoju niczego sobie bardzo ladnie to wspolgra ze soba. Jak bedziesz mogla to umiesc wiecej zdjec szczegolnie gory bo jestem ciekaw jak to wyglada w 3D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 08.12.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 ProoloA gdzie budujesz swoją Adrianę Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 14.12.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Co tak cicho na forum, wszyscy pewnie zajęci przygotowaniami świątecznymi???? Pozdrawiam wszytskich ciepłoEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROOLO 15.12.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 W Zabiej Woli (za Nadazynem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts