SACZI 05.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 WItamChcę wybudować niewielki murek graniczny w celu zmniejszenia brzegu na mojej działce.Proszę o podanie jakichś namiarów na przepisy budowlane, żebym mógł się ze szczegółami zapoznać. Chodzi mi o informacje w stylu wymiarów, pozwoleń, odległości, odsunięć itd. PSPrzeszukałem forum, ale na wpisywane frazy otrzymałem przeszło 1500 trafień. NIe chce mi sie tego przegrzebywać, bo stracę tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 i że niby forumowicze mają przegrzebać, bo Tobie się nie chce ? NO dobra : max. 2,20 - wyżej musi być ażurowy. Musi stac na Twojej działce. ALe to z głowy, bo mi się nie chce szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.05.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 NO dobra : max. 2,20 - wyżej musi być ażurowy. ... Tak nieśmiało - chyba nieaktualne I zgłoszenie, dla powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SACZI 05.05.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 i że niby forumowicze mają przegrzebać, bo Tobie się nie chce ? NO dobra : max. 2,20 - wyżej musi być ażurowy. Musi stac na Twojej działce. ALe to z głowy, bo mi się nie chce szukać... Sądząc po ilości postów, które napisałeś, masz tą wiedzę w jednym paluszku Odnośnie wymiarów tez tego sie doczytałem. Ja chcę murek o wysokości max 1m, przeciętnie około 50 cm. Liczę się równiez z niewielkim odsunięciem od granicy, powiedzmy 15 cm "dla świetego spokoju". Czy coś jeszcze musze wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nie możesz naruszyć stosunków wodnych :) Ssiwy - nie wiedziałam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts