majalu 05.05.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Meble jakiej jakości są wiem - rozwala się nam właśnie dwui półletni zestaw pop kupiony na przetrwanie, korzystaliśmy kiedys z pancernego zestawu xxi wiek na działce i przez rok w mieszkaniu. Więc mniej lub bardziej wytrzymały paździerz. Pytanie tylko jak wyrka? Skoro Ikea skrzypi, sosnowe boję się, że też będą skrzypieć, coś nie skrzypi w ogóle? Jak z wytrzymałością łóżek, użytkuje ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 My mamy z Vis a wis - masakra. Trzeba je było po 2 latach śrubami wzmacniać. Na rogu płyta sie ubiła i wogóle beznadziejne jest. Ale i tak przeżyło szafę i komodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 06.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja mam łózko retro - jest ok, nie narzekam. Kupione z 8 lat temu. Z kolei rodzice wzięli takie ze skrzynią... no to trochę gorzej, ale działa dalej gorzej jest z wszelkimi szafkami, szufladami... one to mogą tylko stać i pełnić funkcję dekoracyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiwona 06.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 przez 7 lat miałam sypialnie sen ,od 4 miesiecy mam largo z materacem,ale łozko bez pojemnika na pościel a moja mama og 4 lat tez ma ale nie oppamietam który model- nie narzeka ja nie zamieniła bym łozek z brw na zadne innepozdrwiwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 trwałość tych łóżek zależy chyba od temperamentu (nie)śpiących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tazor 06.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mam od kilku lat łóżko Dream. Było tanie (ok. 500zł)... i na tym kończą się jego zalety. Przy składaniu tego dziadostwa umęczyłem się jak dziki osioł a całość i tak sprawia wrażenie, jakby za chwilę chciała się rozlecieć. Często na filmach pokazują, jak ktoś z rozbiegu rzuca się na łóżko. Gdybym coś takiego zrobił z tym moim łóżkiem to całość chyba rozwaliłaby się dokumentnie. Nigdy więcej łóżka z BRW (właśnie się przeprowadzam i nie mam najmniejszego zamiaru brać go ze sobą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A ja tam mam łóżko brw od 6 lat. Przeżyło już dwa demontaże i prócz rys transportowych jest bez zarzutu. Dodam , że dwoje mega łobuzów skacze po nim codziennie , łóżko stoi w sypialni na przeciw salonu i gdy nawiedzają nas ciocie i wujkowie to chłopaki ciągną ich tam na wygłupy i warjacje lóżkowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 06.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 My od 5 lat mamy łózko z serii "SEN". Przeżyło 3 przeprowadzki (za każdym razem rozkręcane). Trochę teraz skrzypi, ale to wina materaca i skaczących po nim dzieci. Reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 06.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 My mamy od 5 lat łóżko z systemu "Fantazja" z BRW. Jest ok, nic się nie rozwala, nie skrzypi. Mamy zamiar zabrać je do naszej nowej sypialni wraz z resztą mebli z tego systemu, które mamy w sypialni, chociaż komoda nie jest najlepsza (szuflady są bardzo delikatne) bo nadal podoba nam się ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts