stukpuk 05.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No prosze się panie wpisywać.........jak nie to na siłę powpisuje (liczba miejsc ograniczona) Mężowie mogą też wpisywać. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A mężowie mogą się wpisywać, czy tylko też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A te mniej atrakcyjne też mogą ? Czy jakieś kryteria dyskwalifikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.05.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A mężowie mogą się wpisywać, czy tylko też? Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.05.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Coś słabo to idzie? Macie czas do wieczora bo sam powpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No bo skoro mężowie się nie mogą, to widocznie nie ma innych chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 pamiętając z poprzednich zlotów .... NA FORUM mamy TYLKO I WYŁĄCZNIE atrakcyjne mężatki więc wystarczy popatrzec na liste obecności zlotowej - i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.05.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Czytając między wierszami: po co tworzyć nową listę, skoro jedna już jest? Czy o to biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.05.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Czytając między wierszami: po co tworzyć nową listę, skoro jedna już jest? Czy o to biega? Ciszej.........ja tu próbuje Dagullke urobić, i nijak mi to wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 06.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A te mniej atrakcyjne też mogą ? Czy jakieś kryteria dyskwalifikują Moooogą, a jakże...Jako łysy brzydal właśnie takie preferuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Czytając między wierszami: po co tworzyć nową listę, skoro jedna już jest? Czy o to biega? Ciszej.........ja tu próbuje Dagullke urobić, i nijak mi to wychodzi.... już Ty mnie nie urabiaj ....za stary wróbel jestem coby łykać jak pelikan wszystko co mi faceci usiłują wmówić faktem jest natomiast bezsprzecznym , że mimo tego iż na żywo nie widziałam Cię ani razu - mam wrażenie jakbyśmy się kopę lat znali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.05.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Czytając między wierszami: po co tworzyć nową listę, skoro jedna już jest? Czy o to biega? Ciszej.........ja tu próbuje Dagullke urobić, i nijak mi to wychodzi.... już Ty mnie nie urabiaj ....za stary wróbel jestem coby łykać jak pelikan wszystko co mi faceci usiłują wmówić faktem jest natomiast bezsprzecznym , że mimo tego iż na żywo nie widziałam Cię ani razu - mam wrażenie jakbyśmy się kopę lat znali I ja sie z tym faktem zgodzę (mimo , że tradycyjnie powinienem być przeciw ) Na żywo nic ciekawego, zawsze mam ten sam głupi wyraz twarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Na żywo nic ciekawego, zawsze mam ten sam głupi wyraz twarzy.... To zupełnie jak ja ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Na żywo nic ciekawego, zawsze mam ten sam głupi wyraz twarzy.... To zupełnie jak ja ..... Miałaś zaprzeczyć Poza tym damy radęhttp://emoty.blox.pl/resource/friends.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 I gdzie one są?http://emoty.blox.pl/resource/mniam.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cwaniak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A te mniej atrakcyjne też mogą ? Czy jakieś kryteria dyskwalifikują Moooogą, a jakże...Jako łysy brzydal właśnie takie preferuję Batko - w Tobie moja nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.05.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Na żywo nic ciekawego, zawsze mam ten sam głupi wyraz twarzy.... To zupełnie jak ja ..... Miałaś zaprzeczyć Poza tym damy radęhttp://emoty.blox.pl/resource/friends.gif no po co ja bede społeczeństwo oszukiwać .... na zlocie i tak by się wydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 07.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 A te mniej atrakcyjne też mogą ? Czy jakieś kryteria dyskwalifikują Moooogą, a jakże...Jako łysy brzydal właśnie takie preferuję Batko - w Tobie moja nadzieja No to sztachniem feromona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Zawsze ktoś musi być pierwszy to ja zaczynam 1.verunia 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 widzę, że Kolega wyposzczony jak samotny chomik, bylebyś w amok nie wpadł, bo i ja zacznę się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts