Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 181
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

boszszsz..... no jakież toto uparte .... wręcz sknerus normalnie bym powiedziała :roll:

Sknerus, sknerus ???? To ja chcę dać swoją najdroższą roślinke?!!!!!?!??!!? :o

Dać jej ręke to jeszcze o ................

.....noge się jeszcze upomni!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

nie nie ... źle mnie zrozumiałeś ... ja Twojej nogi nie chcę .... ręce tylko :lol:

a roślinke pokocham i wychowam jak swoją :D

temat jest lista atrakcyjnych mezatek wiec trafilem a ze ty dagolka bardziej pasujesz do tej drogiej to ze tak powiem nisko sie oceniasz az tak zle nie jest wiez mi wiem co mowie

na dowod moge na pw podeslac zdjecie kolezanki

temat tematem, ale w miedzyczasie powstała tu lista mężatek atrakcyjnych inaczej , ponieważ te prawdziwie atrakcyjne przez skromnosc wrodzona sie nie wpisywały :roll: :lol:

a koleżanaka- pewnie zyskuje za to przy bliższym poznaniu :roll: - jak to ujął ktoś kiedyś "nie każdy może być adonisem" , grunt to nie załamywać sie z tego powodu tylko podejść z żartem ....dlatego własnie powstała ta alternatywna lista :wink: :D

daggulka zdaje się, że masz fana. W dodatku gotowego złamać ustawę o ochronie danych osobowych, przesyłając zdjęcie jakiejś bogu ducha winnej kobieciny. Pielęgnuj te nowe pazury, bo szykuje Ci się rozdawanie autografów :lol: :wink:

jasssne.... z tymi szponami zbyt wiele to ja nie porozdaję ... ciężko choćby jedną parafkę złożyć - nie wiem kiedy sie przyzwyczaję :oops: :lol:

a serio - jedyny autograf o którym wiem że będzie to autograf Selimma na flaszce ruskiej wódki która u Edzi stała X czasu , a teraz u mnie w spiżarni cierpliwie czeka na swoją kolej w licytacj :D

jasssne.... z tymi szponami zbyt wiele to ja nie porozdaję ... ciężko choćby jedną parafkę złożyć - nie wiem kiedy sie przyzwyczaję :oops: :lol:

a serio - jedyny autograf o którym wiem że będzie to autograf Selimma na flaszce ruskiej wódki która u Edzi stała X czasu , a teraz u mnie w spiżarni cierpliwie czeka na swoją kolej w licytacj :D

Daguś, jak już się ma takie pazurki, to się nimi drapie a nie pisze :wink: Nieśmiało przypomnę, że pierwszym w kolejce do drapania jest Stuk 8) mrrr... :wink:

Daguś, jak już się ma takie pazurki, to się nimi drapie a nie pisze :wink: Nieśmiało przypomnę, że pierwszym w kolejce do drapania jest Stuk 8) mrrr... :wink:

Do podrapania po pleckach :oops: , czy do wydrapania oczu............. :o bo się już pogubiłem u której z pań podpadłem, a u której mam plusika :wink:

O właśnie, o tym samym pomyślałam. Oczy, to może Ci co najwyżej Stukowa wydrapać :wink:

Mam nadziej, że na zlocie będzie coś fajnego z facetów, żeby się od żony uwolnić :lol: :lol:

będą:

panny, mężatki, żonaci, wolni, rozwodnicy i rozwódki , blondynki i blondyni, brunetki i bruneci , z długim nosem, z krótkim nosem, Ci śliczni i trochę mniej, wszyscy bardzi inteligentni i inteligentne ..... wybierać i przebierać :lol: :lol: :lol:

będą:

panny, mężatki, żonaci, wolni, rozwodnicy i rozwódki , blondynki i blondyni, brunetki i bruneci , z długim nosem, z krótkim nosem, Ci śliczni i trochę mniej, wszyscy bardzi inteligentni i inteligenitne ..... wybierać i przebierać :lol: :lol: :lol:

I jeszcze joola będzie też :lol: